Sat, 22/Jan/2022

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Rijschool Nordin, Almere
Imran Chaaibi, 2021-11-18
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 31
Periode: 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik ben natuurlijk in 1 keer geslaagd ja en dat door nordin rijschool de beste van almere, neeeee van heel Nederland weet ik wel zeker. Super goeie uitleg en perfect geholpen met de route naar mijn rijbewijs. Ik raad jullie het allemaal oprecht aan om bij Nordin rijschool te lessen als je gemakkelijk en snel je rijbewijs wilt halen!!! Dus waar wacht je op ga naar hun site en bel ze voor je eerste rijles!!!!
Autorijschool Marcel Streefkerk, Bergschenhoek
Anoniem, 2021-11-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Geen goede ervaringen met Marcel. In het begin met de proefles deed hij nog enorm je best voor je, terwijl dit al snel afneemt. - Marcel rookt tijdens de lessen, wat 10 - 15 minuten niet rijden betekent. - Marcel doet moeilijk als je wil stoppen bij hem. Ik heb daarvoor meerdere malen contact met het cbr moeten opnemen, zodat zij er achteraan zouden gaan. - Marcel belt en appt veel tijdens het rijden. Hierdoor rijd je eigenlijk alleen. Het is mij weleens voorgekomen dat, iemand bij het thuisbrengen, hij de richting niet vertelde en om die reden moest ingrijpen. Dit omdat hij niet bezig is met de les. - Marcel gaat niet inhoudelijk in op wat niet goed gaat. - Er stond een tussentijdsetoets gepland, maar met de weinige kennis die ik toen had, durf ik te wedden dat ik deze bij lange na niet zou hebben gehaald.
Rijschool Nordin, Almere
Zadi , 2021-11-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: Mei-nov 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik ben bij Fatima terecht gekomen. Zij had heel veel geduld met mij en heeft me heel goed voorbereid. Ik heb alleen maar goede ding en om te zeggen over hun. Zeker een aanrader als je je rijbewijs wilt halen! Ben ook in een keer geslaagd met hun!
Rijschool Nordin, Almere
Julia, 2021-11-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: 2019-2021
Rijbewijs Categorie: AM
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
De lessen waren erg leerzaam, ik heb geleerd om in mezelf te geloven en hoe ik mezelf kan laten zien in het verkeer. Nordin heeft me goed geholpen om zelfverzekerd het examen in te gaan, en ik heb hierdoor in 1x mijn rijbewijs gehaald.
Rijschool Nordin, Almere
Anoniem, 2021-10-29
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Aug 2020 - okt 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Erg goede rijschool met goede instructeurs en duidelijke uitleg. Kritische opmerkingen hebben ervoor gezorgd dat ik dingen snel oppakte en daardoor ook sneller mijn rijbewijs gehaald heb. Zeker een aanrader
Autorijschool Fleur, Leiden
---------, 2021-10-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: -
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Geeft alleen maar om geld en laat je ook betalen en boeit niet of je het uiteindelijk haalt of niet. Geen planning met wat je uiteindelijk moet kunnen en plant dan gewoon rijexamen in, terwijl je veel dingen nog niet kan. Gaat er random vanuit je dingen kent, maar heeft het zelf nooit uitgelegd. Uiteindelijk bij een ander rijschool mijn rijbewijs gehaald, want die gaf aan wat je moet weten en kunnen om een goede automobilist te zijn en had ook een duidelijke planning naar de examen toe.
Autorijschool Alex, Sneek
R. Kuiper, 2021-10-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 0
Periode: 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Uitermate onbetrouwbaar. Dochter ingeschreven voor rijlessen en meteen alles vooraf betaald. Door Corona extreem lang moeten wachten en verhuisd in deze periode. Alex beloofde talloze keren het bedrag terug te betalen echter kwam dit niet na. Toen beloofd dit in termijnen te doen, inmiddels na vele aanmaningen een gedeelte terugbetaald en zojuist bericht gekregen dat hij niets meer betaalt. En arme studente die hier hard voor heeft gespaard duperen voor een aanzienlijk bedrag na zoveel loze beloftes. Ik hoop dat dit een waarschuwing voor velen is.
Rijschool Nordin, Almere
Rijschool nordin in almere, 2021-10-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 18
Periode: 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Nordin komt zijn afspraken niet na, je leert niks over de theorie je moet dit zelf maar uitzoeken, daarbij gaat hij zomaar 3 maanden op vakantie en kan je niet rijden, hij geeft geen enkele informatie of theorie je moet dit zelf maar uitzoeken, helaas is nordin erg negatief en zegt hij telkens dat ik het toch niet in 1 keer mijn rijbewijs ga halen:( zware oplichter en houd andere aan het lijntje, komt niks na. Raad andere ook zeker af hier NIET te lessen.... zonde van je geld.
Rijschool Nordin, Almere
mike, 2021-09-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: september 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Vandaag in 1 keer geslaagd bij Nordin. Na een spoedopleiding. Waar ik geen zelfvertrouwen had wist Nordin mij deze te geven. Waar ik daarna overmoedig werd wist hij bij mij de juiste snaar te raken. Ik werd een paar keer flink geïrriteerd omdat ik wist dat hij gelijk had. Zijn manier van lesgeven heeft mij echt geholpen om in 1 keer te slagen! Dank je wel!
Rijschool Nordin, Almere
Safura, 2021-09-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: april-mei 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Beste rijschool, Fatima heeft erg veel geduld met mij gehad. Heb mijn rijbewijs in 1x gehaald, erg blij mee!!
Rijschool Nordin, Almere
Jan Dirk, 2021-09-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Januari-september 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Bij Nordin heb ik een zeer goede leerervaring. Nordin geeft je de tijd en focust op de dingen die je nodig hebt. Zo kun je alles wat je nodig hebt om het examen te halen, maar ben je ook klaar om na je examen de weg op te gaan.
Rijschool Nordin, Almere
Nabil, 2021-09-13
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 42
Periode: Juli2020-september2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Rijlessen van Nordin zijn heel leerzaam. Hij is altijd eerlijk wat betreft advies en kan goed anticiperen op hoeveel lessen je nodig zult hebben en wanneer je examen kan doen. Nordin is een man met veel ervaring en als je in één keer wilt slagen is dit het juiste adres
VERKEERSSCHOOL PIET DUBBELDAM B.V., Barendrecht
Erwin, 2021-09-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 0
Periode: aug-sep
Rijbewijs Categorie: AM
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Meneer Piet komt tot 2 maal toe de gemaakte afspraken niet na! Eerst zou hij, wanneer mijn dochter haar scooter theorie had behaald, de datum voor lessen en examen vervroegen (zou terugbellen maar niets meer van gehoord), vervolgens haalt hij 2 werkdagen van tevoren de oorspronkelijk geplande afspraak uit de agenda. Dan bel je op om te vragen of het een misverstand is en krijg je vage excuses. Wat een namaak rijschool!
Les-Time Rijopleiding, Tilburg
Thomas van Dooremaal, 2021-08-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 26
Periode: Maart - Aug 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
De rijlessen bij Lestime waren vanaf de eerste les tot mijn examen altijd fijn en leerzaam. Er wordt echt de tijd voor je genomen en een rijlesplan gemaakt dat perfect past bij jou startersniveau. Lestime is een oprechte rijschool met een fijne auto en een nog fijnere instructeur. Ik had nog lessen over vanuit mijn pakket en krijg deze netjes terug gestort. Mo is een geweldige instructeur waarmee je ook kan lachen. Ik zou iedereen aanraden om bij deze fijne rijschool te gaan lessen. Bedankt voor de fijne lessen Mo en ik wens je veel succes in de toekomst.
Auto en Motorrijschool Erik Barella, Rosmalen
Anne-Marie, 2021-07-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 19
Periode: 12-11-2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Helaas geen gesprek te voeren met deze rijschoolhouder als het niet goed gaat. Hij smijt ten onrechte met artikel nr.2 van zijn website. Frustreert cliënten met de wijze waarop hij met ze spreekt en steekt vervolgens geld in eigen zak waarvoor nog geen diensten geleverd zijn. Jammer
Autorijschool Roger Van Heumen, Heerhugowaard
Anoniem, 2021-07-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: sept 2019-april 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Ondanks gezellige praatjes, heb ik eigenlijk alleen maar slechte ervaringen bij de rijschool. Te druk met andere dingen dan de les waardoor je gewoon niet goed leert rijden, en na een aantal keer zakken laat hij je compleet vallen zonder alternatieven. “M’n geld gemaakt en weer door” of zoiets… niet aan beginnen jongens!
Rijschool Nordin, Almere
Ilias, 2021-07-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: December 2020 - Juli 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Mijn ervaring bij Nordin is zeer goed. De lessen waren behulpzaam en duidelijk. Hij legt alles stapvoets uit, wat extra helpt tijdens het rijden. Al met al raad ik deze rijschool zeker aan.
Hans Slager Rijschool, Ten Boer
David, 2021-06-26
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Augustus 2019 - juni 2021
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Na 40 lessen bij de eerste poging geslaagd. Hans is een geweldige instructeur. Hij heeft jaren ervaring en ziet alles op de weg. Je leert van hem echt autorijden. Daarbij is hij een super aardige vent met wie je over muziek, films, het leven, alles een eind weg kunt kletsen. Maar hij geeft je ook op je donder en laat je leren van je fouten. Zijn prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Al met al een 10/10 rijschool om je rijbewijs bij te halen.
Autorijschool Kennis, Eindhoven
Anoniem , 2021-06-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 10
Periode: Juni 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Zeer onprofessioneel. Vorig jaar had ik 3 lessen genomen bij deze instructrice, maar ik was ingeloot voor tandheelkunde in het buitenland dus kon ik niet verder met de lessen, deze zomer wilde ik verder versneld mijn rijbewijs halen bij haar. Had haar 1 maand voor mijn komst gevraagd of dat mogelijk was. En ja dat kon, ook toen ik was aangekomen heb ik haar nogmaals gesproken en gevraagd per wanneer ik kon lessen en of nog steeds snel mijn rijbewijs kon halen, en dat kon bij haar. Ook had ik aangegeven dat de eerste 3 lessen nog verrekend moest worden en dat het van de lessen aantal in de pakket af kan. Ik heb na ons gesprek heb ik de helft van het pakket overgemaakt €1000, vervolgens einde middag plant ze mij zonder overleg bij een andere instructeur. 
Dus ik belde haar direct en dan pas zegt ze dat ze een auto-ongeluk heeft gehad en pas over één week zou ze les geven. En zei ze tijdelijk bij hem te lessen.

Ik voelde me echt belazerd maar Ik dacht ik heb geen tijd, ik moest voor de start van het schooljaar mijn rijbewijs halen, “ik zal het bij de andere instructeur tijdelijk proberen tot ze terug is. Zal toch maar een weekje zijn”
 Ik was niet tevreden met de nieuwe instructeur ook had ik dat direct aangegeven ze kwam weer met een nieuwe datum van ziekenhuis controle en ondertussen waren we 3 weken verder. Maar ze mocht echt niet rijden en ze had zelfs alle examens afgezegd.

Toevallig zag ik haar met een andere student voor ons wegrijden. En de instructeur bevestigde “ ja dat is ze,” en dus herhaalde ik geeft ze rijlessen? hij werd nerveus en versprak zich vaak “ ja ja maar kort uren, maar 2 uurtjes per dag”. Ik was echt geshockeerd dat ze zo ver kon gaan.
 DUS ZE GAF WEL GEWOON RIJLESSEN! Ik stopte direct bij haar en vroeg om restitutie, en natuurlijk verrekende alles als, losse lessen. Terwijl de pakket had genomen. En heeft ze voor 9 en half lessen, €500 verrekend. Geen één afspraak was ze nagekomen!
Autorijschool Kennis, Eindhoven
Huriah, 2021-06-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 10
Periode: 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Komt afspraken niet na! Helaas komt de rijinstructeur al jaren haar afspraken niet na! Zij gebruikt persoonlijke redenen om vervolgens je geen les te geven! In eerste instantie beloofd ze je van alles en voor je het weet zit je in de auto langs een ander instructeur! Mannelijke! Ik heb zelf te maken gehad met een man die geld bij iedereen persoonlijk vroeg, vervolgens een man die totaal niet oplet! Beloftes zoals versneld een rijbewijs etc. wordt vooraf beloofd en is alles mogelijk maar zodra je geld overmaakt dan heb je het niet in je volgens haar of heeft ze allerlei andere excusesen. Ik raad de rijschool af ze zit erg op haar geld en werkt hierdoor andere in de problemen. Trouwens ze geeft wel les maar ze kiest haar mensen uit! Dat kan ze vooraf ook melden maar dat doet ze niet om zo de mensen binnen te krijgen en vanaf dan beginnen de excusesen! Helaas heb ik meerdere mensen naar haar verwezen maar het is alles behalve professioneel.





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl