Mon, 14/Jun/2021

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Rijschool Nordin, Almere
Raya, 2021-06-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: December-juni 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Hele fijne rijschool, ik ben goed stap voor stap begeleid. geeft veel aandacht aan verbeterpunten, streng wanneer het nodig is en dat is precies wat ik nodig had. In 1x geslaagd! Top rijsschool!
Rijschool Nordin, Almere
Sam krale, 2021-05-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Jun 2020- mei 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goede rijschool, fijne begeleiding. In de eerste paar lessen krijg je de basis te leren, dus de auto onder controle hebben, het kijkgedrag, maar ook al tips voor bijvoorbeeld het inzicht. Ook krijg je tijdens de lessen te horen waar het cbr op let tijdens het theorie/praktijkexamen. Verder krijg je na elke les feedback die je later kan gebruiken.
Rijschool Nordin, Almere
Shernaz, 2021-05-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb alleen maar plus punten. Ik begon met heel veel angst om te rijden, maar ze hebben mij zo goed begeleid en stap voor stap naar de finish geholpen. Ze geven je veel vertrouwen in jezelf en doen er alles aan om het uiterste uit jezelf te halen. Ik kan nu niet trotser zijn op mezelf en op hen. Conclusie, dit is mijn beste beslissing geweest!
Autorijschool "Regio West", Schiedam
joselien, 2021-05-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: 2019 maart 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
ik vind mij niet in het verhaal van een halfuur te laat kwam regelmatig op tijd les liep weleens uit maar geen extra geld betaald
Autorijschool van den Biggelaar, Moergestel
Arjan, 2021-05-03
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 16
Periode: aug-sept-okt-nov-dec 1991 jan 1992
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
in 1991 rijles gehad van Kees. Begin 1992 geslaagd . Goede geduldige leraar. kan me niet voorstellen dat hij nog les geeft.
Rijschool Nordin, Almere
Finn Ensing, 2021-04-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: -
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb echt genoten van mijn rij avontuur bij Nordin! Ondanks alle corona maatregelen de afgelopen tijd heeft de rijschool mij super geholpen om mijn doel te behalen, in 1 keer slagen! De rijles pakketten zijn erg aan te raden om zo snel mogelijk werk ervan te maken! Top instructeur die mij heeft laten ontwikkelen om te slagen bij het cbr. Hartstikke bedankt rijschool Nordin!
V.O.F. Auto-motorrijschool Ger van den Berk, Geldrop
Gheerd , 2021-04-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 125
Periode: 2018-2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 6
Geslaagd: Nee
Altijd met zijn telefoon bezig. Niet oplettend, zeer slecht. Daarom is hij weggegaan uit geldrop.
Rijschool Nordin, Almere
Lindsay, 2021-04-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Echt een hele fijne rijschool!! Heb les gehad bij 2 instructeurs door mijn eigen drukke rooster. Beide waren erg flexibel, als ik op een bepaalde dag niet kon deden ze beide hun uiterste best om mij wel mijn nodige lessen te geven. Werd goed op mijn ingespeeld, handelingen werden op een andere manier uitgelegd tot het bij mij duidelijk is.  De rijschool blijft zich inzetten tot een geschikte afrijmoment is gevonden tot 's avonds laat. Al met al een erg fijne rijschool en heb het zelfs al aan meerdere vrienden voorgesteld( mij was dit ook voorgesteld door een vriendin)
Autorijschool La Femme, S-gravenhage
Anoniem, 2021-04-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Geld gegeven voor het praktijkexamen maar er werd geloven over dat ze het examen had aangevraagd. Rijlessen waren niet goed . Verkeerde dingen aangeleerd en op t einde pas examen routes rijden. Weinig variatie weinig nieuwe dingen. Vaak had ik t idee dat ze meehielp met de pedalen maar dat ontkende ze. Mijn zelfvertrouwen was gezakt En natuurlijk gezakt. Bij rijschool tempo overgestapt en gelijk gehaald
Rijschool De Meerse, Hoofddorp
Claudia, 2021-04-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Juni 2020-maart 2021
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb bij deze rijschool de motor lessen gevolgd. Serkan is een hele fijne instructeur. Hij heeft veel geduld en blijft altijd rustig. Als je eenmaal op de weg mag, rijdt hij als een blok achter je om je eventueel te kunnen beschermen en ondertussen geeft hij zijn aanwijzingen. De motoren zijn fijn en aangepast aan kleine of grotere personen. Ik heb allebei de examens in 1x gehaald. Door de lockdown duurde het wel allemaal wat langer, maar daar kan niemand wat aan doen. Een aanrader deze rijschool!
Mike Motoropleidingen, Tilburg
C., 2021-03-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 12
Periode: Dec-februari 2020/2021
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Lijkt in de eerste instantie een betrokken rij instructeur. Maar helaas!!, checkt voor je gaat lessen niet wat je al gehad hebt en heeft dus geen idee wat er geoefend moet worden. Vraagt geld bij voor pakketten die al betaald zijn, als je hierop ingaat blijkt het nodig te zijn voor benzine. Als dit dan niet werkt wordt het ineens erg lastig om hem te bereiken of afspraken te maken, en als ze dan gemaakt worden worden ze niet nagekomen. Erg jammer dit!! Deze man zit vol met excuses. Heel onprofessioneel!! Ik had beter onderzoek moeten doen alvorens ik starten, oo zijn fb pagina onder community dus al meer reacties waarop meneer niet meer te bereiken is en uiteindelijk mensen hun geld kwijt zijn.
Autorijschool Ozcan, Rotterdam
Fouad, 2021-03-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode:
Rijbewijs Categorie: C
Hoe vaak examen gedaan: 20
Geslaagd: Ja
Ik heb rijschool Ozcan met plezier ervaren. Van begin af aan tops en tips gekregen waardoor je je lessen goed opbouwt. Instructeur stelt je gerust, op je gemak. Kom naar Rijschool Ozcan en slaag ook als ik!! Twijfel niet en maak snel je afspraak!!👍🏼👍🏼
Rijschool Verkeerskunde, Haarlem
Sebastian , 2021-01-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 28
Periode: 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Top rijschool! uiteraard in 1x geslaagd.
Autorijschool de BOB, Coevorden
Eddie , 2020-12-29
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 2
Periode: April-Mei 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Eerste les komt ze goed over maar daarna is het gedonder begonnen met als kroon dat ze ons voor een dikke €400 heeft opgelicht. Ze stelde voor om dit bedrag te verrekenen met een hele zondag te gaan lessen. Mijn vrouw wilde niet meer bij haar lessen dus waarom nog een hele dag met zo’n iemand in een auto gaan zitten. Tiss echt een gestoord persoon die niet een autorijschool moet hebben. Dus mensen zoek je een rijschool ga zeker niet in zee met deze vrouw.
Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
Anoniem, 2020-12-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Er wordt teeds aan het stuur getrokken tijdens het rijden.
Autorijschool Delsol, Gorinchem
Diego Kemp, 2020-12-12
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 22
Periode: Okt-dec 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer leuke rijinstructeur. Hij is heel relaxed, maar als het nodig is ook heel streng. Ook echt iemand die van puntjes op de i zetten is. Met veel plezier autorijlessen gevolgd. Heb na 22 lessen mijn rijbewijs. Ik raad deze rijschool dan ook zeker bij iedereen aan. 👌👌👌👌
Autorijschool De Zon, De Meern
Esperanza, 2020-12-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: Eind nov - begin dec
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Adnan: wat een GEWELDIGE imstructeur!!! Echt waar. Ik heb bij Adnan een 10daagse spoedopleiding gevolgd en heb dinsdag 8-12-2020jl mijn rijbewijs in 1X gehaald JAAA in 1X. Ik was zo gespannen maar hij wist al mijn zorgen weg te nemen zodat ik nu meer dan zelfverzekerd achter het stuur stap!!! Bij Adnan leer je niet alleen rijden, JE LEERT VEILIG EN GOED RIJDEN!!! Op een leuke manier dat alles je bij blijft! Mijn waardering is groot, ik ben blij dat ik van Adnan heb mogen leren!! Bedankt Adnan voor alles maar vooral bedankt voor jouw geduld met mij hahaha. Rijschool de Zon zeker een aanrader.. niet nadenken, niet twijfelen gewoon doen! Maak je afspraak, krijg je geen spijt van.
Autorijschool Van Galen, Oss
Jvdl, 2020-12-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Nvt
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Het is al een aantal jaar geleden dat ik bij rijschool van Galen lessen heb gevolgd gelukkig wel in een keer geslaagd maar dat is zeker niet dankzij deze rijschool Ik had het voordeel dat mijn opa vroeger instructeur was geweest en dat ik voor het examen een aantal weken op privé terrein met hem heb kunnen oefenen. Ik ben begonnen met een anderen instructeur die in dienst was bij destijds g van Galen omdat E van Galen nog in de opleiding zat. Deze man heeft mij ongeveer 10 uur rijles gegeven, of iedergeval 10 uur geschreven ik had maar 8 uur les gehad maar hij schreef meer. Ook bestond de les vooral uit 30 min rijden en dan moest hij stoppen om te roken. Toen de desbetreffende persoon ontslagen was ben ik bij E VAN GALEN zelf als instructeur uitgekomen die al snel aangaf je hebt meer lessen nodig, prima als dat zo is maar niet als mijn eerdere rijlessen bij hun anderen instructeur helemaal niet voldeden aan de eisen van een normale rijles naar een paar telefoontjes op en neer door mijzelf en mijn vader zijn we tot de schikking gekomen dat ik als compensatie voor de slechte eerste 10 lessen 6 uur van hun extra kreeg, netjes dat wel ( na 4 telefoontjes en aangeven dat we ergens anders heen zouden gaan en een volledige vergoeding zouden eisen ) Vanaf toen met een schone lijn begonnen. Al snel was het hem toch net niet. E van Galen was niet echt professioneel. Zo moest ik langs een hangplek rijden waar paar vriendinnen van hem zaten te chillen, regelmatig stoppen bij benzinestations om dat meneer snacks moest hebben. Ook verschillende malen mee gemaakt dat hij vrij agressief reageerde. Waardoor je vertrouwen verdwijnt. Zelfs 1 dag voordat ik op examen moest kwam hij niet opdagen 3 x gebeld en na 45 minuten nadat mijn les eigenlijk zou moeten beginnen nam meneer de telefoon op hij was in slaap gevallen. Toen hij aan gaf dat hij er over 1 uur zou zijn heb ik aangegeven dat ik 2 uur later moest werken ( we hadden een les ingepland van 3 uur dat zou beter zijn geweest ivm het examen) zij hij wil je slagen of niet , dus omdat hij zich verslapen had kreeg ik een uitbrander dat ik moest werken en het erop neer kwam dat ik niet wou slagen. Oké begrepen dat deze rijschool al onder 2 of meerderen namen heeft ingeschreven gestaan. Dus als er weer een g van Galen opduikt en e van Galen verdwijnt Let op exact dezelfde mensen.
Rijschool Expert, Leiden
Hans, 2020-12-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 27
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In 1x mijn rijbewijs gehaald bij rijschool expert, top rijschool!
Rijschool Rimara, Nieuwegein
Shima, 2020-12-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: Aug-nov 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goeie gast met ervaring en zeer geduldig maar streng waar nodig is. Lessen zijn serieus maar ook heel gezellig want het moet ook leuk blijven. Je zult zeker geen spijt krijgen. Ik zou zeggen neem een proefles en je komt er zelf achter!





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl