Thu, 23/Sep/2021

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Les-Time Rijopleiding, Tilburg
Thomas van Dooremaal, 2021-08-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 26
Periode: Maart - Aug 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
De rijlessen bij Lestime waren vanaf de eerste les tot mijn examen altijd fijn en leerzaam. Er wordt echt de tijd voor je genomen en een rijlesplan gemaakt dat perfect past bij jou startersniveau. Lestime is een oprechte rijschool met een fijne auto en een nog fijnere instructeur. Ik had nog lessen over vanuit mijn pakket en krijg deze netjes terug gestort. Mo is een geweldige instructeur waarmee je ook kan lachen. Ik zou iedereen aanraden om bij deze fijne rijschool te gaan lessen. Bedankt voor de fijne lessen Mo en ik wens je veel succes in de toekomst.
Auto en Motorrijschool Erik Barella, Rosmalen
Anne-Marie, 2021-07-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 19
Periode: 12-11-2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Helaas geen gesprek te voeren met deze rijschoolhouder als het niet goed gaat. Hij smijt ten onrechte met artikel nr.2 van zijn website. Frustreert cliënten met de wijze waarop hij met ze spreekt en steekt vervolgens geld in eigen zak waarvoor nog geen diensten geleverd zijn. Jammer
Autorijschool Roger Van Heumen, Heerhugowaard
Anoniem, 2021-07-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: sept 2019-april 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Ondanks gezellige praatjes, heb ik eigenlijk alleen maar slechte ervaringen bij de rijschool. Te druk met andere dingen dan de les waardoor je gewoon niet goed leert rijden, en na een aantal keer zakken laat hij je compleet vallen zonder alternatieven. “M’n geld gemaakt en weer door” of zoiets… niet aan beginnen jongens!
Rijschool Nordin, Almere
Ilias, 2021-07-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: December 2020 - Juli 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Mijn ervaring bij Nordin is zeer goed. De lessen waren behulpzaam en duidelijk. Hij legt alles stapvoets uit, wat extra helpt tijdens het rijden. Al met al raad ik deze rijschool zeker aan.
Hans Slager Rijschool, Ten Boer
David, 2021-06-26
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Augustus 2019 - juni 2021
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Na 40 lessen bij de eerste poging geslaagd. Hans is een geweldige instructeur. Hij heeft jaren ervaring en ziet alles op de weg. Je leert van hem echt autorijden. Daarbij is hij een super aardige vent met wie je over muziek, films, het leven, alles een eind weg kunt kletsen. Maar hij geeft je ook op je donder en laat je leren van je fouten. Zijn prijs/kwaliteit verhouding is heel goed. Al met al een 10/10 rijschool om je rijbewijs bij te halen.
Autorijschool Kennis, Eindhoven
Anoniem , 2021-06-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 10
Periode: Juni 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Zeer onprofessioneel. Vorig jaar had ik 3 lessen genomen bij deze instructrice, maar ik was ingeloot voor tandheelkunde in het buitenland dus kon ik niet verder met de lessen, deze zomer wilde ik verder versneld mijn rijbewijs halen bij haar. Had haar 1 maand voor mijn komst gevraagd of dat mogelijk was. En ja dat kon, ook toen ik was aangekomen heb ik haar nogmaals gesproken en gevraagd per wanneer ik kon lessen en of nog steeds snel mijn rijbewijs kon halen, en dat kon bij haar. Ook had ik aangegeven dat de eerste 3 lessen nog verrekend moest worden en dat het van de lessen aantal in de pakket af kan. Ik heb na ons gesprek heb ik de helft van het pakket overgemaakt €1000, vervolgens einde middag plant ze mij zonder overleg bij een andere instructeur. 
Dus ik belde haar direct en dan pas zegt ze dat ze een auto-ongeluk heeft gehad en pas over één week zou ze les geven. En zei ze tijdelijk bij hem te lessen.

Ik voelde me echt belazerd maar Ik dacht ik heb geen tijd, ik moest voor de start van het schooljaar mijn rijbewijs halen, “ik zal het bij de andere instructeur tijdelijk proberen tot ze terug is. Zal toch maar een weekje zijn”
 Ik was niet tevreden met de nieuwe instructeur ook had ik dat direct aangegeven ze kwam weer met een nieuwe datum van ziekenhuis controle en ondertussen waren we 3 weken verder. Maar ze mocht echt niet rijden en ze had zelfs alle examens afgezegd.

Toevallig zag ik haar met een andere student voor ons wegrijden. En de instructeur bevestigde “ ja dat is ze,” en dus herhaalde ik geeft ze rijlessen? hij werd nerveus en versprak zich vaak “ ja ja maar kort uren, maar 2 uurtjes per dag”. Ik was echt geshockeerd dat ze zo ver kon gaan.
 DUS ZE GAF WEL GEWOON RIJLESSEN! Ik stopte direct bij haar en vroeg om restitutie, en natuurlijk verrekende alles als, losse lessen. Terwijl de pakket had genomen. En heeft ze voor 9 en half lessen, €500 verrekend. Geen één afspraak was ze nagekomen!
Autorijschool Kennis, Eindhoven
Huriah, 2021-06-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 10
Periode: 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Komt afspraken niet na! Helaas komt de rijinstructeur al jaren haar afspraken niet na! Zij gebruikt persoonlijke redenen om vervolgens je geen les te geven! In eerste instantie beloofd ze je van alles en voor je het weet zit je in de auto langs een ander instructeur! Mannelijke! Ik heb zelf te maken gehad met een man die geld bij iedereen persoonlijk vroeg, vervolgens een man die totaal niet oplet! Beloftes zoals versneld een rijbewijs etc. wordt vooraf beloofd en is alles mogelijk maar zodra je geld overmaakt dan heb je het niet in je volgens haar of heeft ze allerlei andere excusesen. Ik raad de rijschool af ze zit erg op haar geld en werkt hierdoor andere in de problemen. Trouwens ze geeft wel les maar ze kiest haar mensen uit! Dat kan ze vooraf ook melden maar dat doet ze niet om zo de mensen binnen te krijgen en vanaf dan beginnen de excusesen! Helaas heb ik meerdere mensen naar haar verwezen maar het is alles behalve professioneel.
Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
Mark, 2021-06-16
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Dec 20-jun 21
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Geweldige begeleiding gehad. Een lesuur is een vol lesuur. Alles goed geregeld met afspraken. Topinstructrice!!
Rijschool Nordin, Almere
Gaby, 2021-06-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: December 2020 - juni 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik ben je heel dankbaar Nordin. Je hebt me super geholpen, zelfvertrouwen en rust gegeven. Onze lessen waren altijd gezellig en ook serieus als dat nodig was. Dankjewel voor je inzet en blijf zo doorgaan! :)
Rijschool Nordin, Almere
Raya, 2021-06-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: December-juni 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Hele fijne rijschool, ik ben goed stap voor stap begeleid. geeft veel aandacht aan verbeterpunten, streng wanneer het nodig is en dat is precies wat ik nodig had. In 1x geslaagd! Top rijsschool!
Rijschool Nordin, Almere
Sam krale, 2021-05-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Jun 2020- mei 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goede rijschool, fijne begeleiding. In de eerste paar lessen krijg je de basis te leren, dus de auto onder controle hebben, het kijkgedrag, maar ook al tips voor bijvoorbeeld het inzicht. Ook krijg je tijdens de lessen te horen waar het cbr op let tijdens het theorie/praktijkexamen. Verder krijg je na elke les feedback die je later kan gebruiken.
Rijschool Nordin, Almere
Shernaz, 2021-05-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb alleen maar plus punten. Ik begon met heel veel angst om te rijden, maar ze hebben mij zo goed begeleid en stap voor stap naar de finish geholpen. Ze geven je veel vertrouwen in jezelf en doen er alles aan om het uiterste uit jezelf te halen. Ik kan nu niet trotser zijn op mezelf en op hen. Conclusie, dit is mijn beste beslissing geweest!
Autorijschool "Regio West", Schiedam
joselien, 2021-05-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: 2019 maart 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
ik vind mij niet in het verhaal van een halfuur te laat kwam regelmatig op tijd les liep weleens uit maar geen extra geld betaald
Autorijschool van den Biggelaar, Moergestel
Arjan, 2021-05-03
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 16
Periode: aug-sept-okt-nov-dec 1991 jan 1992
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
in 1991 rijles gehad van Kees. Begin 1992 geslaagd . Goede geduldige leraar. kan me niet voorstellen dat hij nog les geeft.
Rijschool Nordin, Almere
Finn Ensing, 2021-04-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: -
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb echt genoten van mijn rij avontuur bij Nordin! Ondanks alle corona maatregelen de afgelopen tijd heeft de rijschool mij super geholpen om mijn doel te behalen, in 1 keer slagen! De rijles pakketten zijn erg aan te raden om zo snel mogelijk werk ervan te maken! Top instructeur die mij heeft laten ontwikkelen om te slagen bij het cbr. Hartstikke bedankt rijschool Nordin!
V.O.F. Auto-motorrijschool Ger van den Berk, Geldrop
Gheerd , 2021-04-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 125
Periode: 2018-2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 6
Geslaagd: Nee
Altijd met zijn telefoon bezig. Niet oplettend, zeer slecht. Daarom is hij weggegaan uit geldrop.
Rijschool Nordin, Almere
Lindsay, 2021-04-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Echt een hele fijne rijschool!! Heb les gehad bij 2 instructeurs door mijn eigen drukke rooster. Beide waren erg flexibel, als ik op een bepaalde dag niet kon deden ze beide hun uiterste best om mij wel mijn nodige lessen te geven. Werd goed op mijn ingespeeld, handelingen werden op een andere manier uitgelegd tot het bij mij duidelijk is.  De rijschool blijft zich inzetten tot een geschikte afrijmoment is gevonden tot 's avonds laat. Al met al een erg fijne rijschool en heb het zelfs al aan meerdere vrienden voorgesteld( mij was dit ook voorgesteld door een vriendin)
Autorijschool La Femme, S-gravenhage
Anoniem, 2021-04-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Geld gegeven voor het praktijkexamen maar er werd geloven over dat ze het examen had aangevraagd. Rijlessen waren niet goed . Verkeerde dingen aangeleerd en op t einde pas examen routes rijden. Weinig variatie weinig nieuwe dingen. Vaak had ik t idee dat ze meehielp met de pedalen maar dat ontkende ze. Mijn zelfvertrouwen was gezakt En natuurlijk gezakt. Bij rijschool tempo overgestapt en gelijk gehaald
Rijschool De Meerse, Hoofddorp
Claudia, 2021-04-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Juni 2020-maart 2021
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb bij deze rijschool de motor lessen gevolgd. Serkan is een hele fijne instructeur. Hij heeft veel geduld en blijft altijd rustig. Als je eenmaal op de weg mag, rijdt hij als een blok achter je om je eventueel te kunnen beschermen en ondertussen geeft hij zijn aanwijzingen. De motoren zijn fijn en aangepast aan kleine of grotere personen. Ik heb allebei de examens in 1x gehaald. Door de lockdown duurde het wel allemaal wat langer, maar daar kan niemand wat aan doen. Een aanrader deze rijschool!
Mike Motoropleidingen, Tilburg
C., 2021-03-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 12
Periode: Dec-februari 2020/2021
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Lijkt in de eerste instantie een betrokken rij instructeur. Maar helaas!!, checkt voor je gaat lessen niet wat je al gehad hebt en heeft dus geen idee wat er geoefend moet worden. Vraagt geld bij voor pakketten die al betaald zijn, als je hierop ingaat blijkt het nodig te zijn voor benzine. Als dit dan niet werkt wordt het ineens erg lastig om hem te bereiken of afspraken te maken, en als ze dan gemaakt worden worden ze niet nagekomen. Erg jammer dit!! Deze man zit vol met excuses. Heel onprofessioneel!! Ik had beter onderzoek moeten doen alvorens ik starten, oo zijn fb pagina onder community dus al meer reacties waarop meneer niet meer te bereiken is en uiteindelijk mensen hun geld kwijt zijn.





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl