Rijscholen Overzicht > Eindhoven > Autorijschool KennisWat kost autorijles Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nlAutorijschool Kennis

Ehrenstein 3
5655AA EINDHOVEN
06 19 96 34 43

Gemiddelde waardering
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Aantal reviews: 2Heb je bij deze rijschool les gehad ?

Reviews van (ex) leerlingen

Anoniem , 2021-06-24
Beoordeling rijschool:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Aantal lesuren: 10
Periode: Juni 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Zeer onprofessioneel. Vorig jaar had ik 3 lessen genomen bij deze instructrice, maar ik was ingeloot voor tandheelkunde in het buitenland dus kon ik niet verder met de lessen, deze zomer wilde ik verder versneld mijn rijbewijs halen bij haar. Had haar 1 maand voor mijn komst gevraagd of dat mogelijk was. En ja dat kon, ook toen ik was aangekomen heb ik haar nogmaals gesproken en gevraagd per wanneer ik kon lessen en of nog steeds snel mijn rijbewijs kon halen, en dat kon bij haar. Ook had ik aangegeven dat de eerste 3 lessen nog verrekend moest worden en dat het van de lessen aantal in de pakket af kan. Ik heb na ons gesprek heb ik de helft van het pakket overgemaakt 1000, vervolgens einde middag plant ze mij zonder overleg bij een andere instructeur. 
Dus ik belde haar direct en dan pas zegt ze dat ze een auto-ongeluk heeft gehad en pas over n week zou ze les geven. En zei ze tijdelijk bij hem te lessen.

Ik voelde me echt belazerd maar Ik dacht ik heb geen tijd, ik moest voor de start van het schooljaar mijn rijbewijs halen, ik zal het bij de andere instructeur tijdelijk proberen tot ze terug is. Zal toch maar een weekje zijn
 Ik was niet tevreden met de nieuwe instructeur ook had ik dat direct aangegeven ze kwam weer met een nieuwe datum van ziekenhuis controle en ondertussen waren we 3 weken verder. Maar ze mocht echt niet rijden en ze had zelfs alle examens afgezegd.

Toevallig zag ik haar met een andere student voor ons wegrijden. En de instructeur bevestigde ja dat is ze, en dus herhaalde ik geeft ze rijlessen? hij werd nerveus en versprak zich vaak ja ja maar kort uren, maar 2 uurtjes per dag. Ik was echt geshockeerd dat ze zo ver kon gaan.
 DUS ZE GAF WEL GEWOON RIJLESSEN! Ik stopte direct bij haar en vroeg om restitutie, en natuurlijk verrekende alles als, losse lessen. Terwijl de pakket had genomen. En heeft ze voor 9 en half lessen, 500 verrekend. Geen n afspraak was ze nagekomen!
Huriah, 2021-06-24
Beoordeling rijschool:
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Aantal lesuren: 10
Periode: 2021
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Komt afspraken niet na! Helaas komt de rijinstructeur al jaren haar afspraken niet na! Zij gebruikt persoonlijke redenen om vervolgens je geen les te geven! In eerste instantie beloofd ze je van alles en voor je het weet zit je in de auto langs een ander instructeur! Mannelijke! Ik heb zelf te maken gehad met een man die geld bij iedereen persoonlijk vroeg, vervolgens een man die totaal niet oplet! Beloftes zoals versneld een rijbewijs etc. wordt vooraf beloofd en is alles mogelijk maar zodra je geld overmaakt dan heb je het niet in je volgens haar of heeft ze allerlei andere excusesen. Ik raad de rijschool af ze zit erg op haar geld en werkt hierdoor andere in de problemen. Trouwens ze geeft wel les maar ze kiest haar mensen uit! Dat kan ze vooraf ook melden maar dat doet ze niet om zo de mensen binnen te krijgen en vanaf dan beginnen de excusesen! Helaas heb ik meerdere mensen naar haar verwezen maar het is alles behalve professioneel.

Andere rijscholen in de buurt

0.2 kmAllroad Opleidingen Eindhoven
0.2 kmRijschool Dekker B.V. Eindhoven
0.3 kmAutorijschool Freeman Eindhoven
0.4 kmAutorijschool Azaoum Eindhoven
0.6 kmJoin Rijopleidingen Eindhoven

Alle rijscholen in: Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard