Thu, 22/Aug/2019

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Autorijschool KROON, Almere
Patricia van Beek, 2019-08-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 55
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Rajan van autorijschool kroon is een hele relaxte, rustige maar gezellige instructeur. Hij weet echt waar hij over praat en kan je op een rustige maar duidelijke manier alles uitleggen. Ook voelt hij zeer goed aan wat je nodig hebt of je gevoel is. Ik was een erg angstige en onzekere leerling maar danzij zijn rust, zijn uitleg en zijn vibe heb ik mijn angst onder controle en ben ik stukken minder onzeker over mijn kunnen. Mede door Rajan en zijn geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald!
E. Veerkamp, Almere
Ashley, 2019-08-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 6
Periode: Mei-juni
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In een korte tijd heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen, mede dankzij de goede begeleiding van Edwin.
Autorijschool KROON, Almere
Kishen, 2019-07-31
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Nee
Dit is zeker de beste rijschool van Almere. Goede en zeker leerzame lessen met top instructeurs!
Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
Jolanda, 2019-07-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 80
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Nee
lessen gevolgd bij deze rijschool. Veel negativiteit maar bij andere rijschool ging het een stuk beter.
Verkeersschool Sjors, Beegden
Robin, 2019-07-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 7
Periode: april-juli
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Had eerst les bij ANWB, dat ging wat langzamer, daarom geswitcht naar Sjors in Beegden. Bij Sjors ging het sneller, efficienter, dus uiteindelijk goedkoper. Met veel zelfvertrouwen examen gedaan en behaald.
Autorijschool KROON, Almere
Steven, 2019-07-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: jan-jun 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Leuke en gezellige lessen met Rajan gehad. Hij legt alles goed en duidelijk uit. Dankzij hem ben ik in 1x geslaagd!! Thanks!
Rijschool De Meerse, Hoofddorp
Arnout, 2019-07-04
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 2
Periode: Juli
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Op donderdagavond een mailtje gestuurd dat ik mijn A rijbewijs wou halen en ik al in het bezit ben van mijn A2 Rijbewijs, de dag erna werd ik teruggebeld. Gelijk 1 rijles gedaan op zaterdag en vandaag op Donderdag ben ik geslaagd. Super begeleiding gehad van serkan.
Rijschool Nordin, Almere
Ricardo Maldonado, 2019-07-04
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Juli 2018-juli 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Nordin is een goede en geduldige instructeur die ook streng en dringend kan zijn wanneer het moet. Hij heeft ook vaak handige trucjes en tips die beter van pas komen dan wat de theorie voorschrijft. Over het algemeen doet hij alles voor zijn leerlingen en dat zorgt ervoor dat ik me altijd op mijn gemak voelde met hem in de auto.
Rijschool Nordin, Almere
Brandi, 2019-07-04
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode: Sept - juni 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In 1x geslaagd. Je word helemaal rijklaar gemaakt. Goede rijschool!
Rijschool Nordin, Almere
Kuba, 2019-07-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 15
Periode: April-juli 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Nordin is een goede instructeur, op de momenten waar hij streng moet zijn is hij ook heel erg streng! Dat helpt vooral om de zelfde fouten niet opnieuw te maken.
Haaglandia Autorijschool, S-gravenhage
Jerrel, 2019-06-26
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 24
Periode: maart-juni 2018 / maart-juni 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Over Ahmed en Autorijschool Haaglandia..... Waar te beginnen? Gewoon bij het begin. Mijn eerste proefles met Ahmed was meteen raak. Met zijn doortastendheid en uitstekende mensenkennis, zijn wij begonnen aan een flitsende start. Ahmed wist direct wat voor vlees hij in de kuip had en wist ook precies wat hij ermee moest doen. Hij is een intelligente man, met een giganstisch hart. Hij gunt men het allerbeste en jij als zijn leerling, heeft het sowieso goed. Zijn geduld en kalmte brengen een heleboel rust in de auto. Maar wanneer hij streng moet zijn, zal hij zeker ingrijpen, met gepast beleid uiteraard. Hij heeft mij nooit verkeerd aangesproken of behandeld, sterker nog, hij start vanaf de eerste les met het opbouwen van een vriendschap. Hij doet er alles aan om zijn leerlingen op hun gemak te stellen en ervoor te zorgen dat ze in een zo ontspannen mogelijke omgeving leren autorijden. Hij vroeg me ook elke keer of het zo goed was en of er dingen zijn die hij anders moest zeggen of uitleggen. Bood zijn excuses aan als hij voor zijn gevoel te streng was geweest. Door persoonlijke omstandigheden heb ik onze lessen halverwege het pakket moeten pauzeren. In het daarop volgende (om en nabij) half jaar dat ik niet meer kwam lessen, is hij contact blijven houden en blijven motiveren om weer door te gaan en de boel weer op te pakken. Mijn pleegzoon is halverwege mijn lesperiode, begonnen met lessen. De chemie die tussen de 2 ontstond was prachtig. Ahmed zorgde voor hem en leerde hem autorijden, alsof het zijn eigen zoon was. Zo is hij van die jongen gaan houden als een zoon, net zoals ik van hem ben gaan houden als een broer. Ahmed zorgt er altijd voor dat de ritjes plezierig zijn. Dit zodat je gemotiveerd bent, om de volgende les zeker te komen! Zijn lessen staan garant voor liefde, begrip, geduld en een goeie dosis humor. Als je iemand zoekt die minimaal deze eigenschappen bezit, kan ik me bijna niet voorstellen dat er een betere op de markt te vinden is. Kortom: zoek je iemand die je helpt bij je angsten, onzekerheden of welke problemen dan ook, die je zou kunnen hebben met autorijden, dan is Ahmed de MAN! Heb je al deze problemen niet, maar wil je wel je rijbewijs halen: neem dan een spoedcursus bij deze man en luister goed naar hem, dan zal je zeker binnen de kortste keren slagen. Als laatste, zei Ahmed dit gisteren tegen mij: Als ik mijn leerling niks leer tijdens de rijles, dan is het lesgeld haram(niet rein). Deze man geeft geen les omdat hij er brood op de plank mee moet leggen. Nee deze man geeft rijles om mensen te helpen. Tuurlijk moeten er ook centjes verdiend worden, maar zijn insteek is je medemens helpen leren! Ahmed broer! Ik ga de ritjes met je missen! Maar weet dat je er een vriend voor het leven bij hebt!
Verkeersschool Gronloh, Lopik
Lieke, 2019-06-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 39
Periode: feb-jun 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
In het begin prima gelest, zeker bij Johan. Johan is een erg nette instructeur en doet alles volgens de regels. Han, de andere instructeur, is heel anders. Hij rookt allereerst erg veel in de auto, zonder toestemming te vragen. Zit verder constant op zijn telefoon. In tegenstelling tot Johan leer je bij Han vrij weinig. Ik heb al maanden van te voren aangegeven dat ik mijn examen voor 20 juli wilde doen, en Han zei in de auto dat dat prima mogelijk was. Helaas regelt hij niks, waardoor hij al te laat was met het examen aanvragen.Hij zou gaan bellen of er ergens toch nog een extra plaatsje was bij het CBR. Hij liet echter niks meer van zich horen. Hij heeft meerdere van dit soort beloftes gedaan die hij niet is nagekomen. Hierdoor uiteindelijk besloten om bij een andere rijschool verder te lessen. Om dit toch nog even normaal af te handelen heb ik hem opgebeld om dit mede te delen. Hij leek even begripvol maar gooide vervolgens zonder iets te zeggen de telefoon erop. Dit is natuurlijk zeer onbeschoft, maar het geeft wel aan wat voor persoon het is. Absoluut geen aanrader als je een gezellige rijschool zoekt met een instructeur die zijn zaken op orde heeft en normaal omgaat met zijn leerlingen.
Rijschool Simia, Gouda
P H, 2019-06-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 27
Periode: begin 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Pakket gekocht en een aantal lessen gevolgd. Daarna is meneer niet meer op komen dagen en is opeens niet meer bereikbaar. Gewoon een oplichter, wil je niets mee te maken hebben.
Verkeersschool Collectief, Rotterdam
Anthony, 2019-06-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 28
Periode: Maart- Mei 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb bij Romano mijn rijbewijs gehaald en in 1 keer geslaagd! Hij heeft heel veel kennis over lesgeven en kent de rijprocedure uit zijn hoofd. Hij kwam altijd afspraken na en zijn rust heeft mij heel erg op mijn gemak laten stellen. Zeker een aanrader voor iedereen.
Autorijschool KROON, Almere
Ischa, 2019-05-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: nov 2018 tot mei 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In 1 keer, met 32 lessen mijn rijbewijs gehaald. Dit was zeker niet gelukt zonder de goede lessen van Rajan en zijn collega Taabi. Super bedankt mannen.
Autorijschool KROON, Almere
Sam, 2019-05-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Ja
Zeer goede rijschool! Instructeur legt goed uit, heeft geduld en vind het geen probleem om bepaalde dingen steeds opnieuw uit te leggen. Ook flexibele rijtijden, erg prettig!
Aagje Autorijschool, Almere
Anoniem, 2019-05-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: December 2018 tot nu
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Aagje is serieus de slechtste rijschool die ik in me hele leven heb meegemaakt. Hij schuift steeds extra pakketten op me terwijl hij gewoon zegt dat ik kan rijden. En die examens duren voor eeuwig om zogenaamd te plannen, en in de tussentijd wilt hij dat ik blijf betalen.
Hoogesteger Verkeersopleidingen B.V., Goes
J Huizinga, 2019-05-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 71
Periode: jan 2017-juni 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Je moet hier zeker niet zijn als je autistisch gediagnosticeerd bent! Afspraken worden op laatste moment verzet, of gingen soms helemaal niet door. Na 1 jaar les opeens zonder overleg een andere rijinstructeur!!(goed gedaan met een autist) Examen aangevraagd terwijl je daar nog helemaal niet aan toe was. Dan vertelt men dat je misschien nooit je rijbewijs zal halen, maar word toch opnieuw een rijexamen aangevraagd.Wij waren er klaar mee. Nu WEL geslaagd dankzij Henk van Autorijvaardigheid.nl uit Goes die WEL met Autistische mensen kan omgaan!!
Verkeersopleidingen Jan ter Beek B.V., Bussum
JWY, 2019-04-30
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: eerste kwartaal 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Slechte klantvriendelijkheid, geen flexibiliteit. Wij hadden meer dan 48 uur van te voren verzoek gedaan om een rijles van 2 uur te verplaatsen. Dit was niet mogelijk. Er wordt slechts verwezen naar hun regel van "minimaal 2 werkdagen". Dat is dus geen 48 uur. Er wordt niet eens moeite gedaan. Dat je een klant bent van vele duizenden euros door de jaren heen, speelt ook niet mee. Wees dus gewaarschuwd!
Autorijschool KROON, Almere
Renée, 2019-04-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Jan 2018- Apr 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Hele fijne rijschool, de instructeur is heel geduldig en stelt je op je gemak waardoor autorijden heel leuk is. Deze rijschool is aan iedereen aan te raden!





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl