Sun, 17/Jan/2021

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
Anoniem, 2020-12-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Er wordt teeds aan het stuur getrokken tijdens het rijden.
Autorijschool Delsol, Gorinchem
Diego Kemp, 2020-12-12
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 22
Periode: Okt-dec 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer leuke rijinstructeur. Hij is heel relaxed, maar als het nodig is ook heel streng. Ook echt iemand die van puntjes op de i zetten is. Met veel plezier autorijlessen gevolgd. Heb na 22 lessen mijn rijbewijs. Ik raad deze rijschool dan ook zeker bij iedereen aan. 👌👌👌👌
Autorijschool De Zon, De Meern
Esperanza, 2020-12-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: Eind nov - begin dec
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Adnan: wat een GEWELDIGE imstructeur!!! Echt waar. Ik heb bij Adnan een 10daagse spoedopleiding gevolgd en heb dinsdag 8-12-2020jl mijn rijbewijs in 1X gehaald JAAA in 1X. Ik was zo gespannen maar hij wist al mijn zorgen weg te nemen zodat ik nu meer dan zelfverzekerd achter het stuur stap!!! Bij Adnan leer je niet alleen rijden, JE LEERT VEILIG EN GOED RIJDEN!!! Op een leuke manier dat alles je bij blijft! Mijn waardering is groot, ik ben blij dat ik van Adnan heb mogen leren!! Bedankt Adnan voor alles maar vooral bedankt voor jouw geduld met mij hahaha. Rijschool de Zon zeker een aanrader.. niet nadenken, niet twijfelen gewoon doen! Maak je afspraak, krijg je geen spijt van.
Autorijschool Van Galen, Oss
Jvdl, 2020-12-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Nvt
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Het is al een aantal jaar geleden dat ik bij rijschool van Galen lessen heb gevolgd gelukkig wel in een keer geslaagd maar dat is zeker niet dankzij deze rijschool Ik had het voordeel dat mijn opa vroeger instructeur was geweest en dat ik voor het examen een aantal weken op privé terrein met hem heb kunnen oefenen. Ik ben begonnen met een anderen instructeur die in dienst was bij destijds g van Galen omdat E van Galen nog in de opleiding zat. Deze man heeft mij ongeveer 10 uur rijles gegeven, of iedergeval 10 uur geschreven ik had maar 8 uur les gehad maar hij schreef meer. Ook bestond de les vooral uit 30 min rijden en dan moest hij stoppen om te roken. Toen de desbetreffende persoon ontslagen was ben ik bij E VAN GALEN zelf als instructeur uitgekomen die al snel aangaf je hebt meer lessen nodig, prima als dat zo is maar niet als mijn eerdere rijlessen bij hun anderen instructeur helemaal niet voldeden aan de eisen van een normale rijles naar een paar telefoontjes op en neer door mijzelf en mijn vader zijn we tot de schikking gekomen dat ik als compensatie voor de slechte eerste 10 lessen 6 uur van hun extra kreeg, netjes dat wel ( na 4 telefoontjes en aangeven dat we ergens anders heen zouden gaan en een volledige vergoeding zouden eisen ) Vanaf toen met een schone lijn begonnen. Al snel was het hem toch net niet. E van Galen was niet echt professioneel. Zo moest ik langs een hangplek rijden waar paar vriendinnen van hem zaten te chillen, regelmatig stoppen bij benzinestations om dat meneer snacks moest hebben. Ook verschillende malen mee gemaakt dat hij vrij agressief reageerde. Waardoor je vertrouwen verdwijnt. Zelfs 1 dag voordat ik op examen moest kwam hij niet opdagen 3 x gebeld en na 45 minuten nadat mijn les eigenlijk zou moeten beginnen nam meneer de telefoon op hij was in slaap gevallen. Toen hij aan gaf dat hij er over 1 uur zou zijn heb ik aangegeven dat ik 2 uur later moest werken ( we hadden een les ingepland van 3 uur dat zou beter zijn geweest ivm het examen) zij hij wil je slagen of niet , dus omdat hij zich verslapen had kreeg ik een uitbrander dat ik moest werken en het erop neer kwam dat ik niet wou slagen. Oké begrepen dat deze rijschool al onder 2 of meerderen namen heeft ingeschreven gestaan. Dus als er weer een g van Galen opduikt en e van Galen verdwijnt Let op exact dezelfde mensen.
Rijschool Expert, Leiden
Hans, 2020-12-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 27
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In 1x mijn rijbewijs gehaald bij rijschool expert, top rijschool!
Rijschool Rimara, Nieuwegein
Shima, 2020-12-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: Aug-nov 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goeie gast met ervaring en zeer geduldig maar streng waar nodig is. Lessen zijn serieus maar ook heel gezellig want het moet ook leuk blijven. Je zult zeker geen spijt krijgen. Ik zou zeggen neem een proefles en je komt er zelf achter!
Rijschool Rimara, Nieuwegein
Rimara , 2020-12-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 37
Periode: 6 maanden
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Kwaliteit staat bij rijschool Rimara heel hoog in het vaandel. Zeer duidelijk in uitleg, afspraken worden keurig nagekomen, veel oefenen in examen gebied, lachen in de Mercedes daar waar kan, serieus zijn daar waar moet. Kortom: een ieder aan te bevelen. Meeste van ons in één keer geslaagd!!.
Demo Opleidingen, Rotterdam
K., 2020-12-03
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: oktober 2019 - december 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Het slechtste van het slechte. Vriend is al ANDERHALF jaar bezig met zijn rijexamen (theorie in 1x gehaald). Lessen om de 2 weken, omdat rijinstructeur geen zin en tijd heeft (voor corona), vandaag de dag 1 les per maand niet eens. Rijinstructeur lui en arrogant en wil niet eens wat uitleggen wat resulteert in al 2x gezakt. Rijinstructeur heeft geen zin om in te schrijven voor een nieuwe examendatum, vindt dat er niks beschikbaar is. Reageert tijdens kantooruren NIET op telefoon (en app). Het slechtste rijschool die je kan kiezen. Of je wil alleen je theorie halen (of je hebt geld te veel).
Autorijschool KROON, Almere
Danique Houthuijsen, 2020-12-03
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Oktober2019-December2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Als je opzoek bent naar een autorijschool die echt tijd en aandacht voor je neemt, ben je bij Autorijschool Kroon aan het goede adres!! Een super fijne (en zeer zeker leerzame) manier van lesgeven! Rajan, heel erg bedankt voor alle gezellige en zeer leerzame lessen!!
Autorijschool Aqua, Dordrecht
David Marugg, 2020-12-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 27
Periode: Mei-dec 2020
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Het was voor mij een top rijschool voor het behalen van mijn A rijbewijs. Goede instructeur die altijd voor je paraat staat waar nodig. Nogmaals bedankt Aqua!!
Anja's Rijopleiding, Overdinkel
Yvette flokstra, 2020-11-30
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 36
Periode:
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
De rijschool zit in overdinkel. Ik ben meer dan tevreden, het zijn leuke mensen altijd vrolijk en zijn in voor een grapje. Het is heel erg fijn dat ze zo veel geduld met je hebben niet boos worden en naar de zoveelste keer nog maals gewoon weer de tijd nemen om het op een rustige manier uit te leggen en snap je het dan nog niet, geen paniek word het op een rustige manier nogmaals een keer uitgelegd. Ze hebben het beste met jou voor en willen dat jij slaagt en daar doen ze ook alles aan. Ik kreeg de lessen die ik nodig had hoeveel uur weet ik niet meer precies dus kan ik hier onder ook niet invullen. Ik heb er best lang over gedaan maar dat is omdat ik de theori niet in een keer gehaald heb en als je die niet hebt kan je ook niet afrijden.
Rijschool Nordin, Almere
Sandhia, 2020-11-29
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: Augustus 2020- november 2020
Rijbewijs Categorie: BE
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
De manier van les geven was bij rijschool Nordin erg leerzaam (soms een beetje streng). Ik raad deze rijschool aan. Bedankt voor de goede service.
Rijschool Nordin, Almere
Amber Dijkman, 2020-11-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Oktober-november
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik ben vorig jaar begonnen met rijlessen. Ik had al een keer een proefles gedaan bij een andere rijschool. Hier ben ik toen niet verder gegaan. Toen ik een proefles bij rijschool Nordin had gedaan was alles gelijk al duidelijker. Hele fijne rijlessen gehad en er wordt echt gekeken naar wat je nodig hebt.
Rijschool Woltheus, Alkmaar
Laura, 2020-11-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 28
Periode: Jan 20 tot okt 20
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Leuke lessen gehad en leuke tijd. Aardige mensen en ze nemen goed de tijd voor je
Autorijschool KROON, Almere
Guillermo, 2020-11-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Juli
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Als je opzoek bent naar een rijschool die de tijd voor je neemt en je alles haarfijn uitlegd zodat je het goed opneemt ben je bij autorijschool KROON aan het juiste adres. Ik heb mijn lessen als zeer prettig ervaren als zal het zeker aanraden.
Auto- en Motorrijschool Gerald, Peize
Sander, 2020-11-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: nov-okt
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In een keer geslaagd en goede persoonlijke begeleiding.
Auto-Motorrysch. K. Benschop, Oudewater
Lars, 2020-10-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Bij Klaas Benschop reed ik in een mooie Volvo, maar hier tegenover stond dat ik onvoldoende uitleg kreeg, een zuchtende man naast mij had zitten, die bovendien erg ongeduldig is. Zo werd er al zuchtend “laat maar” gezegd als je iets opnieuw wilde proberen wanneer het de eerste keer niet lukte (bijvoorbeeld bij inparkeren). Eigenlijk vanaf de eerste les die ik gereden heb bekroop mij het gevoel dat Klaas Benschop mij niet kon waarderen, waardoor de lessen enorm onprettig waren. Als je mensen in Oudewater en omgeving verteld dat je bij Klaas Benschop hebt gelest, is hun eerste reactie “niet afgemaakt zeker”. Ik kende deze ‘quote’ nog niet voordat ik ging lessen bij Klaas, maar helaas is deze quote ook voor mij waarheid geworden.
Autorijschool KROON, Almere
Mulhuri, 2020-10-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Mei 2017- oktober 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Fijne rijschool ! Rajan heeft veel geduld , legt alles goed uit en heeft altijd goeie tips. Deze rij instructeur blijft je altijd motiveren om het beste uit de lessen te halen. Kortom een super top rijschool !
Rijschool Nordin, Almere
Mina, 2020-10-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Top rijschool
Autorijschool KROON, Almere
P. Lacle, 2020-10-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode: Jan-oktober 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Super ervaren en altijd vrolijke rijinstructeur genaamd Rayan. Hij geeft goede opbouwende kritiek, zodat je kansen op slagen vergroot. Heb eerder bij een andere rijinstructeur gereden en nam totaal niet de tijd voor je. Rayan neemt echt de tijd voor je en legt dingen heel goed uit. Je kan echt zien dat hij passie voor zijn vak heeft. Kortom gewoon een super Rijschool!!!





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl