Sun, 18/Feb/2018

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Rijschool Selin, Amsterdam
Naime , 2018-02-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Super fijne instructrice, flexibiel is ze zeker. Ik ben ook in 1 keer geslaagd alles verliep goed. Bijna al mijn nichten hebben het ook bij haar in 1 keer gehaald. Het waren leerzame lessen. Bedank voor je geduld!
Autorijschool Bryan, Maarssen
Hanna Meijer, 2017-12-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 26
Periode: mei - september 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Bryan is een goede, geduldige instructeur. Toch ben ik zonder mijn rijbewijs gestopt met lessen, omdat hij afspraken niet goed nakwam. Bij aanvang van de lessen gaf ik aan binnen 5 tot 6 maanden mijn rijbewijs te willen halen, omdat ik zwanger was. Bryan gaf aan dat dat goed zou moeten kunnen aangezien ik ook in de zomer veel zou moeten kunnen lessen: 3 keer per week anderhalf uur, zo hadden we afgesproken. Ik nam het grootste pakket af (40 uur) en heb snel mijn theorie-examen gehaald. Afspraken maken met Bryan bleek al snel lastig. Ik gaf telkens een ruime beschikbaarheid door, maar werd veel te weinig ingepland om te lessen. Drie keer per week lessen is maar een enkele keer voorgekomen, waardoor ik na 5 maanden nog maar 25 lesuren erop had zitten. Als ik al werd ingepland, liet hij me dat vaak pas de dag van tevoren weten. Ik heb het idee dat hij teveel leerlingen heeft aangenomen; in elk geval kreeg ik te weinig aandacht om mijn rijbewijs in de afgesproken termijn te halen. Zijn vrouw was overigens wel betrouwbaarder in het maken van afspraken. Ze begreep mijn situatie goed en plande meer vooruit. Haar manier van lesgeven is prima, al vond ik haar wel iets strenger en iets minder geduldig, maar ook van haar heb ik wel veel geleerd. Na vijf maanden lessen zat ik nog maar op 25 lesuren, terwijl ik had ingeschat en afgesproken op dat moment op 40 lesuren te zitten. Het was daarom niet mogelijk om tijdig mijn rijbewijs meer te halen. Ik ben dus gestopt met lessen bij Bryan en het is nog maar de vraag of ik mijn praktijkexamen kan halen voordat mijn theorie-examen verlopen is. Na overleg met Bryan was hij wel bereid het teveel betaalde lesgeld terug te betalen. Het heeft echter drieënhalve maand (!!!) geduurd en ontzettend veel berichtjes, telefoontjes, voicemails van mijn kant gekost - waar hij veelal niet op reageerde - voordat ik een deel van het geld terugkreeg. Als ik al reactie kreeg, deed hij een belofte die hij weer niet nakwam (eind deze maand, deze week, etc.). Hij heeft uiteindelijk een deel van het geld overgemaakt, maar daarbij niet aangegeven hoe hij dit heeft berekend en volgens mij heb ik nog steeds ongeveer €100,- tegoed voor niet gevolgde lessen. Daarop heb ik tot nog toe geen reactie gekregen en eerlijk gezegd verwacht ik dat ook niet meer, aangezien ik eerder ook meestal geen reactie (en geen geld) ontving. De stijl van lesgeven is dus wel heel prettig en ik begrijp wel waarom hij een hoog slagingspercentage heeft, maar ik zal bij een andere rijschool afrijden waar ik wel goede afspraken kan maken die nagekomen worden.
Verkeersschool License2drive, Schiedam
Kevin , 2017-12-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 10
Periode: Nog steeds les van hem
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Echt een aanrader. Heb nog steeds les hier. Maneesh is echt een rijinstructeur Met vak kennis. Geduldig, Vriendelijke voor klanten, Eerlijk, Respect vol. Echt een aanrader. Les nog steeds met plezier bij hem.
Aagje Autorijschool, Almere
Nida Fadia, 2017-12-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: Nov 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Aagje autorijschool is de beste rijschool in Almere! Ik heb mijn rijbewijs in 3 weken gehaald en ik ben in 1x geslaagd. De instructeur nam alle tijd voor mij als leerling, ik heb zelfs de dag dat ik moest afrijden een uur gratis rijles gekregen. Om zo nog de laatste puntjes op de i te zetten. Ook was ik in het begin onzeker over bepaalde dingen zoals het file parkeren en de andere bijzondere manouvres. Dit heb ik ook aangegeven en daar is tot aan de laatste les veel aandacht aan besteed! Ik heb een top ervaring gehad en raad een ieder aan om zich aan te melden bij autorijschool Aagje.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Bo seldenthuis, 2017-11-29
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 43
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In 1x geslaagd voor mijn examen. Ron, bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Niels Derckx, 2017-11-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: Juni 2016 tot november 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Gevarieerde maar goeie lessen. Overmacht hebben in de auto is prioriteit. Je wordt goed opgeleid zodat je echt klaar bent voor je TTT en je examen. Ron kan streng zijn maar daar leer je sneller van. Leuke rijlessen leerzaam en gezellig.
Aagje Autorijschool, Almere
Anoniem, 2017-11-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: Januari 2017 - Juni 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Hele slechte rijschool. Slechte uitleg en begeleidig. Erg demotiverend en zeer onbetrouwbaar. Als ik dit van tevoren wist was ik hier nooit gaan rijden.
Rijschool Anoep, Leiden
Nico de Groot, 2017-11-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: september - november 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Hele goede rijschool, prettige instructeurs , zeer goede lesmethode, mensen die weten waar ze over praten en dat ook over kunnen brengen op de leerlingen.
Verkeersschool Collectief, Rotterdam
Shevanie, 2017-11-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 300
Periode: Maart 2015 tot augustus 2015
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Geweldige instructeurs. Vriendelijk en meelevend. Lessen via Groupon genomen en dat ging heel goed! Daarna wel moeten betalen maar dat was het zeker waard
Aagje Autorijschool, Almere
Jesse, 2017-11-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Oktober - november 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Vanaf het eerste contact met John wist ik dat ik aan het goede adres was. Binnen 5 weken mijn rijbewijs gehaald. Geen valse beloftes vooraf, maar wel goede moed, instructie en vertrouwen. Zeer gewaardeerd.
Rijschool Jonker, Almelo
Gert van Talsman, 2017-11-03
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: juli-nov 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
niet tevreden. ik krijg een les elke twee weken. oneerlijk, Jonker gaat alleen over geld. PAS OP!
Autorijschool Noteborn, Nuth
Fam. langen, 2017-10-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 6
Periode: Aug-okt 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Slechte rijschool!! Kan alleen overdag en voor uitzonderlijke gevallen op zaterdag. Kunt alleen via app lessen plannen en nog niet eens 1week vooruit plannen. Veel problemen gehad met lessen plannen. Onze dochter wilde graag vast tijdstip lessen ivm school en dat hij niet. Uiteindelijk besluit Petro om niet meer met ons verder te gaan en dan laat hij ware aard zien. We hadden een pakket gekocht en nu brengt hij ineens vanalles in rekening. Zo kan ik ook geld verdienen!!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Koos Vaes, 2017-10-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 65
Periode: september 2015 - oktober 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Dinsdag 10 oktober in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Voornamelijk door de zeer bedreven en kundige lessen van Ron. Hij verwacht net een niveautje meer van je, waardoor je op den duur kritischer naar je eigen rijden kijkt. Hij is zeer geduldig met je en legt vakkundig uit wat je in bepaalde situaties beter kunt doen. Daarnaast zeer flexibel in lestijden en dagen. Een aanrader voor iedereen!
van AM naar B, Amsterdam
Dounia, 2017-10-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 28
Periode: juli-okt 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Geweldige eerlijke rijschool! Waar slagen altijd maar dan ook altijd lukt! UITLEG IS GEWELDIG! Special thanx to Hassan el Ouardi!
Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
Laura vander Meulen, 2017-10-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Heel fijn gereden bij deze rijschool en in een keer geslaagd. Super!!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Carien, 2017-10-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 17
Periode: 09-2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Wat een geweldige ervaring!!!! Ik heb van meerdere kennissen vernomen dat de lesinstructies van VOC Limburg zo geweldig waren dat ik vanuit de randstad ben afgezakt naar het mooie Limburg om dit zelf te ervaren... In een woord alles TOP! De lessen welke vrienden hebben gehad eerder waren via Laurens maar hij was helaas volledig uitgevallen. Het alternatief was zeker niet minder in kwaliteit!!! John & Ron hebben mij, maar ook andere aspirant rijders in zeer korte tijd tot hoog niveau opgeleid, waarvoor mijn dank! Zelfs op het laatste onderdeel gaf de CBR instructeur aan dat het niveau van VOC dermate hoog ligt dat hij zich afvroeg hoe ze dat keer op keer bereiken...en ook ik ben in 1 keer geslaagd! SUPER 👍🏻 Daarnaast was het verblijf in Amrath ook buitengewoon wat betreft service en meeleven met mijn lessen/examens. Ik kan niet anders zeggen dat het voor mij een geweldige ervaring was alles bij elkaar en ik alle betrokken VOC Limburg, Amrath maar ook Motoport bedanken voor alle diensten die ik van jullie allemaal op extreem hoog niveau heb mogen ervaren!!!! Rijbewijs ABV/AVR binnen 💪🏻 en van alles in mooi Limburg genoten 👌🏻
Rijschool Nordin, Almere
Cindy, 2017-10-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Ja-okt
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer fijne lessen gehad bij fatima. Ze heeft mij heel erg geholpen door de directe feedback. Ik moest ondanks de vele lessen bij andere rijschool nog veel leren en dit was de beste keus die ik kon maken. In 1 keer geslaagd!
Autorijschool Wessels, Wezep
HN., 2017-10-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: 2016-2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Slechte ervaringen hier. Ik heb 7 maanden les gehad en ben in die tijd drie keer gezakt. Geen enkele keer is er (zelfs na dringend verzoek van mij) een evaluatie geweest of een verandering van lessen. Dingen werden mij verkeerd aangeleerd of helemaal niet geleerd, bovendien zat de instructeur ALTIJD met zijn mobiel in de auto en soms helemaal niet op te letten. Bij een andere rijschool ben ik na zes lessen alsnog geslaagd. Kies een andere rijschool, dit kan een heel duur grapje worden anders!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Ruben, 2017-09-29
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 24
Periode: Aug-sept 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ron is een leuke, gedreven instructeur die iedere dag kritisch en rechtvaardig met zijn leerlingen omgaat, waarbij steeds tijd is voor een ontspannen babbel. In een keer geslaagd voor beide examens en daarmee erg tevreden.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Nayomi Wnuck, 2017-09-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 55
Periode: November 2016 tot september 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ron bedankt voor de leuke en leerzame lessen!





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl