Sun, 24/Jun/2018

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
marcel de jong, 2018-05-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 33
Periode: jan-mei 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Super leuke rijschool.Goede begeleiding en echt aandacht voor jou. Bedankt Annelies en Thilda
Rijschool Jonker, Almelo
Gait, 2018-05-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: Nov 2011 t/m Mrt 2012
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Opleiding A gedaan mwt 20 lessen in 1◊ geslaagd Zeer ervaren instructeurs
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Noa, 2018-04-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 5
Periode: April 2018
Rijbewijs Categorie: AM
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Alles super geregeld en goede en leerzame lessen. Daarbij ook in 1 keer geslaagd
De Lier Verkeersopleidingen, Rotterdam
Lotte, 2018-04-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: December - april
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Hele goede rijschool! Ik werd goed getraind. Ik heb met veel plezier rijles gehad bij de Lier.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Tom, 2018-04-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: jan-apr 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Met een eigen terrein om te oefenen voor je AVB en een duidelijke aanpak tijdens je lessen zorgen de instructeurs hier ervoor dat je op goed niveau bent als je klaar bent voor je examens. Belangrijkste voor mij is dat ze ook echt staan voor je veiligheid en ervoor zorgen dat je na het examen veilig zelfstandig kunt rijden.
SEVAN Autorijschool, Amersfoort
Simone, 2018-03-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Sevan is een hele goede en ervaren instructeur, van wie ik op dit moment nog steeds les heb. Ik heb hier een negatieve review over Sevan gelezen, maar zo ken ik hem helemaal niet. De lessen zijn gezellig en ik voel me op mín gemak bij hem. Hij heeft veel geduld en als je iets niet meer weet, legt hij het rustig nog een keer uit. Ook is hij erg flexibel, want hij maakt zelfs tijd vrij om in het weekend les te geven. Hij heeft mij zelfs een keer les gegeven toen hij ziek was, omdat het belangrijk was dat ik geen les miste. Deze rijschool is zeker aan te raden!
Verkeersschool Confidence, Ijsselstein Ut
Ramesh, 2018-03-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Geduldige instructeur
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Hugo, 2018-03-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: eind 2017- feb 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Een aanrader!!! Waarom? Het zijn natuurlijk gezellige instructeurs, die af en toe (helaas terecht) mij wel flink de waarheid zeggen. Ze hebben mij hele mooie en gevarieerde routes laten rijden, maar het belangrijkste: Ze hebben mij veilig leren rijden... Heren, Ik ben jullie heel dankbaar!!!! Kom zeker terug voor een tourrit... Thanks, bro
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Levi, 2018-03-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 21
Periode: Feb-maart 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goede rijschool, hadden alles snel geregeld voor me en in een korte tijd, duidelijke instructies en goede routes! Heb zelf verschillende rijscholen meegemaakt die niks waard waren maar voc limburg is qua motorrijden absoluut het toppunt, in pak weg 10 uurtjes verdeeld over 3 dagen in een keer avd gehaald, bedankt jongens!
Autorijschool Break, Rotterdam
Prewien , 2018-03-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 110
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Super goede begeleiding gehad tijdens het lessen.
Economo, Alkmaar
Sandra , 2018-03-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 42
Periode: Mei 2017 - februari 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Echt een top rijschool!! Het was een goede instructeur die je goed leert omgaan met lastige situaties en die goede tips geeft voor de volgende keer. Zeker een aanrader!
Rijschool RIJZO, Almere
Yannis, 2018-02-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Ontzettend vervelende rijinstructeur die zijn afspraken niet nakomt. Vooral nooit gaan lessen bij deze rijschool!
Autorijschool Roger Van Heumen, Heerhugowaard
Anoniem, 2018-02-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Onpersoonlijke rijschool waarbij telkens alles voor wordt gezegd waardoor alles op de automatische piloot gaat. De gelegenheid om van fouten te leren wordt hiermee niet geboden. Instructeur is erg druk en praat veel, ook als leerlingen daar geen/weinig behoefte aan hebben. Tevens praat hij negatief over andere leerlingen tijdens de rijlessen. Na twee keer zakken meld de instructeur dat hij het niet meer weet hoe verder en laat nooit meer iets van zich horen. Met andere woorden hij laat de leerling keihard vallen als het een beetje lastig word. Grootste min en irritatiepunt is dat de instricteur elke rijles de eerste 10 minuten naar de wc gaat op een tankstation of koffie haalt. Dit was niet eenmalig het geval maar werkelijk elke les terwijl deze kosten wel in rekening worden gebracht. Kortom een grote afrader
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Bas, 2018-02-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: feb 2017- feb 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Helaas een slechte review van mij, omdat er altijd wel iets aan de hand is. Dat er even tussendoor getankt moet worden, kan ik begrijpen. Dat er in de lessen met de motor naar de garage gereden moet worden, omdat de motor niet fatsoenlijk werkt, vind ik niet kunnen. Verder zijn de lessen prima verzorgd, instructeurs kunnen allemaal goed les geven.
Auto rijschool Tijssen, Heerlen
Annoniem, 2018-02-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Ik ben weg gegaan bij de rijschool.. 100x afbellen. En druk bezig met snapchat Whatsapp en facebooken onderweg.. Gezellig maar na veel geld uit gegeven te hebben en nog niks geleerd toch maar gewisseld met veel suc6 bij mijn nieuwe rijschool heb ik in 10 lessen meer geleerd als bij Thijssen in 30 lessen
Autorijschool "Regio West", Schiedam
Leerling, 2018-02-13
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 55
Periode: Mei 2014 - Juni 2015
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Nee
Ik hen totaal geen waardering hiervoor Meneer houd zich niet aan de afapraak ! Komt regelmatig een half uur te laat terwijl de les om 07:00 begint en hij 5 minuten rijden bij me huis vandaan woont
Rijschool Conny, Dordrecht
Onbekend, 2018-02-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Ja
Slechte ervaring met deze rijschool. Deed in haar ogen alles verkeerd en dan werd er achteraf gezegd verspilde rijles. Ze werd ook regelmatig boos op me en wanneer het haar niet interesseerde keek ze op haar mobiel. Was ook aan het rijden met haar, wanneer er ineens een kind de weg over stak en ik snel remde. Mw. Conny zat op haar mobiel en zei tegen mij ''goed gezien''. Het lijkt mij dat een instructeur altijd moet opletten en verantwoordelijk is om in te grijpen. Ben blij dat ik dat op dat moment al kon, anders was er mede dankzij mij een kind dood. In totaal 35 rijlessen van haar gehad. Omdat ik het niet naar mijn zin had en regelmatig jankend thuis kwam, had ij besloten om naar een andere rijschool te gaan. Had mw. Conny een mail gestuurd waarna ik dus geen antwoord meer terug kreeg. Later nog 15 lessen gehad bij andere rijschool en geslaagd. Niet dankzij conny!😡
Rijschool Selin, Amsterdam
Naime , 2018-02-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Super fijne instructrice, flexibiel is ze zeker. Ik ben ook in 1 keer geslaagd alles verliep goed. Bijna al mijn nichten hebben het ook bij haar in 1 keer gehaald. Het waren leerzame lessen. Bedank voor je geduld!
IQ Drive, Rotterdam
Peters, 2018-01-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 7
Periode: 1 opktober tot 20 januari
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Alleen de proefles wordt door iemand van IQ-drive uitgevoerd. Daarna wordt een lokale rijschool benaderd de rijlessen te verzorgen. Niet erg maar helaas was er niemand in de buurt die dit kon doen. Wij zijn al bijna vier maanden verder en mijn zoon heeft 7 uur les gehad en zit nu zonder rijschool. We zijn nu bezig ons geld terug te krijgen.
Autorijschool Bryan, Maarssen
Hanna Meijer, 2017-12-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 26
Periode: mei - september 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Bryan is een goede, geduldige instructeur. Toch ben ik zonder mijn rijbewijs gestopt met lessen, omdat hij afspraken niet goed nakwam. Bij aanvang van de lessen gaf ik aan binnen 5 tot 6 maanden mijn rijbewijs te willen halen, omdat ik zwanger was. Bryan gaf aan dat dat goed zou moeten kunnen aangezien ik ook in de zomer veel zou moeten kunnen lessen: 3 keer per week anderhalf uur, zo hadden we afgesproken. Ik nam het grootste pakket af (40 uur) en heb snel mijn theorie-examen gehaald. Afspraken maken met Bryan bleek al snel lastig. Ik gaf telkens een ruime beschikbaarheid door, maar werd veel te weinig ingepland om te lessen. Drie keer per week lessen is maar een enkele keer voorgekomen, waardoor ik na 5 maanden nog maar 25 lesuren erop had zitten. Als ik al werd ingepland, liet hij me dat vaak pas de dag van tevoren weten. Ik heb het idee dat hij teveel leerlingen heeft aangenomen; in elk geval kreeg ik te weinig aandacht om mijn rijbewijs in de afgesproken termijn te halen. Zijn vrouw was overigens wel betrouwbaarder in het maken van afspraken. Ze begreep mijn situatie goed en plande meer vooruit. Haar manier van lesgeven is prima, al vond ik haar wel iets strenger en iets minder geduldig, maar ook van haar heb ik wel veel geleerd. Na vijf maanden lessen zat ik nog maar op 25 lesuren, terwijl ik had ingeschat en afgesproken op dat moment op 40 lesuren te zitten. Het was daarom niet mogelijk om tijdig mijn rijbewijs meer te halen. Ik ben dus gestopt met lessen bij Bryan en het is nog maar de vraag of ik mijn praktijkexamen kan halen voordat mijn theorie-examen verlopen is. Na overleg met Bryan was hij wel bereid het teveel betaalde lesgeld terug te betalen. Het heeft echter drieŽnhalve maand (!!!) geduurd en ontzettend veel berichtjes, telefoontjes, voicemails van mijn kant gekost - waar hij veelal niet op reageerde - voordat ik een deel van het geld terugkreeg. Als ik al reactie kreeg, deed hij een belofte die hij weer niet nakwam (eind deze maand, deze week, etc.). Hij heeft uiteindelijk een deel van het geld overgemaakt, maar daarbij niet aangegeven hoe hij dit heeft berekend en volgens mij heb ik nog steeds ongeveer Ä100,- tegoed voor niet gevolgde lessen. Daarop heb ik tot nog toe geen reactie gekregen en eerlijk gezegd verwacht ik dat ook niet meer, aangezien ik eerder ook meestal geen reactie (en geen geld) ontving. De stijl van lesgeven is dus wel heel prettig en ik begrijp wel waarom hij een hoog slagingspercentage heeft, maar ik zal bij een andere rijschool afrijden waar ik wel goede afspraken kan maken die nagekomen worden.





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl