Thu, 22/Oct/2020

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Autorijschool "Greven", Doetinchem
Anne Vrieling, 2020-09-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: zomer 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Bij rijschool Greven leren ze je niet alleen autorijden op een fijne en effectieve manier, het is daarnaast ook erg gezellig om samen met Bennie en Koen te rijden en de lessen voelen daardoor meer als een gewenste pauze dan een straf. de lessen waren fijn opgebouwd, met een logische volgorde waarin je de verschillende handelingen leert en zo goed als elke les een andere route ter voorbereiding op het examen. nadat ik mijn examen gehaald had waren mijn instructeurs haast blijer dan ikzelf :). als je voor Greven kiest zal je er geen spijt van krijgen, en de rijlessen vormen een tijd waar ik met plezier op terug kijk. voor de hondenliefhebbers: (na gevraagd te hebben of je niet bijvoorbeeld allergisch bent) krijg je mogelijk een keer een hond mee op de achterbank, dat is toch wel de kers op de taart.
Rijschool Nordin, Almere
Amber Brouwer, 2020-09-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Juni 2019-september 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Nordin geeft goede en duidelijke tips. Hij wil het beste voor zijn leerlingen en kijkt ook per leerling wat deze persoon nodig heeft. Hij geeft leuk les en laat je op je gemak voelen. Als je iets niet goed uitgevoerd hebt, dan laat Nordin je het een aantal keren overdoen om het goed uit te voeren.
Autorijschool Math van der Mullen, Bunde
Chris Ubachs, 2020-08-31
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Dec 2015-nov 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Nee
Ik heb bij mijn rijschool meer dan 40 lessen afgenomen waaronder een TTT. Hierbij komend 4 praktijkexamens die ik alle 4 niet heb gehaald. aangezien ik rijd realiseer ik me dat ik onderdeel ben van het probleem. Toen ik aan andere mensen vroeg die inmiddels ook mochten afrijden of de instructeur bij ze in de auto zat tijdens het examen,bleek tot mijn verbazing dat dit bij iedereen behalve bij mij het geval was. Het advies dat ik bleef krijgen was dat ik verder vooruit moet kijken, terwijl er nooit iemand buiten de examinator bij zat. De praktijkexamens gingen gewoon door en moesten gewoon betaald worden. De lessen na de examens die nodig bleken om het daadwerkelijke examen te halen bleven aardig rustig en er werd niet meer veel gesproken in de lesauto, het enige waren deze woorden: "Verder vooruit kijken". Verder was er nog een klacht van de instructeur dat ik niet op tijd betaald zou hebben, ook al was er reeds 2500 euro overgemaakt en er was van te vore afgesproken dat ik de rest in delen zou betalen. Na een heftige woordenwisseling tijdens de rijles heeft Math me verzocht de auto te verlaten, en zodoende heb ik de auto verlaten. Na de 4e keer nog steeds geen instructeur in de auto te hebben tijdens het examen heb ik besloten te stoppen aangezien mijn budget verdwenen was. Nooit mag je een persoonlijk iets laten doorschijnen in je professionele zijde. Ik zal nooit meer onder de vleugel van Math van der Mullen rijles nemen.
Verkeersschool Heuvelland, Heerlen
Jelle Pastoor, 2020-08-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Augustus 2019 Augustus 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Deze rijschool raad ik zeer zeker aan,goede uitleg,Natascha blijft rustig om het allemaal goed uit te leggen,en is in alles zeer correct. Natascha communiceert goed met leerling, en mocht het nodig zijn ook met de ouders. Wij als ouders zijn zeer tevreden over de rijschool.
Autorijschool KROON, Almere
Angelique Gerritsen, 2020-08-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 37
Periode: Jan-aug 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Een hele fijne rijschool, die echt de tijd voor jou neemt. Fijne en gezellige lessen, er word een goede uitleg gegeven. Als het een keer niet zo lekker gaat tijdens het rijden, gaat hij helpen om te kijken hoe het beter kan de volgende keer en geeft goede tips en tricks mee voor tijdens het rijden.
Autorijschool KROON, Almere
Cecilia, 2020-08-18
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 52
Periode: Feb - mei 2016 en nov - aug 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Rayan is een zeer bekwame rijinstructeur. Heeft veel geduld en is flexibel. Je kan ook zeker lachen met hem.
Rijschool Nordin, Almere
Michel, 2020-08-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 42
Periode: Feb-aug 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Mijn eerste rijles bij Nordin was op 31 januari 2020. Na jaren niet meer gereden te hebben, toch maar weer de draad opgepakt om mijn rijbewijs te gaan halen. De rijlessen in mijn jongere jaren heb ik tot twee keer aan toe moeten afbreken door omstandigheden, en had min of meer de hoop al een beetje opgegeven dat ik ooit nog een rijbewijs zou gaan halen. Door de ontstane schaamte geen rijbewijs te hebben (want wie heeft hem nou niet tegenwoordig) toch maar weer op zoek gegaan naar een rijschool om van dat schaamtegevoel af te komen. En geloof me, het is echt niet makkelijk om een rijschool uit te zoeken. Door de vele reviews die ik had gelezen over rijscholen, sprong er maar één uit met zéér goede waarderingen...en dat was rijschool NORDIN. Ik had al rij-ervaring, dus hoefde niet meer vanaf het begin te beginnen, en kon na een proefles meteen de snelweg op richting gooi. Mijn probleem op de weg zat hem meer in het op tijd kijken, over de schouder en de juiste handelingen uit te voeren. Dit heeft eigenlijk best wel lang geduurd voordat ik het allemaal goed onder de knie kreeg. Ik zag het op een gegeven moment dan ook niet meer zitten, de moed zakte mij in de schoenen en dacht dat het mij allemaal toch niet meer ging lukken. Door de vasthoudendheid en stimulatie van Nordin werd dat met iedere les toch weer een beetje beter, en mocht na vele lessen dan ook op weg naar Emmeloord om het examengebied te verkennen. In eerste instantie dacht ik, 'dat gaat veel geld kosten' iedere keer naar Emmeloord. Maar geloof mij maar... het is echt de moeite WAARD. Je leert héél veel weggetjes kennen waar je als je het niet geweten zou hebben, geheid een remingreep zou krijgen op je examen. je bent op die manier heel erg goed voorbereid wat je kan verwachten op de wegen tijdens je examen. Je leert precies waar je 30, 50 of 70 moet rijden. Ook de weggetjes waar je niet in mag en waar je EXTRA moet uitkijken. Halverwege mijn lessen geloofde ik er niet zo erg meer in dat het mij nog zou gaan lukken. Maar dankzij de vasthoudendheid van Nordin om je iedere keer weer hetgeen te laten doen waar je problemen mee hebt zonder dat je het door hebt, maakt hij een ware chauffeur van je!! Ik ben echt koppig en er kwam dan ook heel veel 'ja maar' uit mijn mond bij veel verkeerssituaties... Luister gewoon hoe hij het je uitlegt en vertrouw erop dat hij je ECHT wil helpen. Hij kan heel erg streng zijn als je tegen je examen aanloopt, maar deze beste kerel zorgt er wel voor dat je een rijbewijs krijgt!! Héél erg bedankt VRIEND dat je ook mij een rijbewijs hebt bezorgd. Ik zal de leuke ritjes en gesprekken die we hebben gehad zeker missen!! Het ga je goed!!
Autorijschool Ven-Rij, Venray
M. Jeuken, 2020-08-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Ik zou er een boek over kunnen schrijven, maar beperk me tot de belangrijkste minpunten. * Peter is snel geirriteerd en houdt de vorderingen niet goed bij. * Stapt veel te snel en onnodig over op zijn au(to)maat. * Gaat vaak tanken onder lestijd * Verschillende keren de auto door de wasstraat en gewassen onder de rijles * Je kunt lang niet iedere week lessen, soms zelfs twee weken niet. * Hij neemt bijna iedere keer onder lestijd (aan het eind) de tijd om de volgende lestijd in te plannen. Terwijl hij weet wanneer je kunt. * Gaat iedere lestijd, een tijdje stilstaan, dat kan als je iets uit moet leggen. Maar vaak gebeurt er dan niks. * Hij laat sommige leerlingen huppelen?!? * In ons geval heeft hij gezorgd dat de onzekerheid toenam en er geen plezier meer was in rijden. * Hij maakt soms dubbelzinnige opmerkingen, daar moet je van houden. * In ons geval ging hij regelmatig niet in op vragen, gaf geen antwoord. Kortom het heeft ons handen vol geld gekost en niks bereikt, gelukkig zijn we overgestapt naar een andere rijschool. Die instructeur had geduld, gaf goede uitleg en vertrouwen. Inmiddels het rijbewijs gehaald. Nu een goede, gedegen opleiding en veilig de weg op. Ik denk dat als je een geweldige klik hebt, hij een goede instructeur zou kunnen zijn. Maar in ons geval was dat ver te zoeken. Dus ja ik heb heel veel spijt en het heeft me heel veel geld gekost en niks opgeleverd, alhoewel een hele dure les. Als iemand zegt dat je het echt niet kunt (in een gewone schakelauto rijden bijv), wil dat niet zeggen dat dat zo is. Dat blijkt achteraf wel. De meeste mensen kunnen echt wel leren om in een schakelauto rijden, natuurlijk niet iedereen. Maar hij stapt veel te snel over. En een rij-instructeur kan je maken en breken en bij ons was helaas dat laatste het geval. Nee rijschool Ven-Rij niet doen!!!
Autorijschool KROON, Almere
Inge, 2020-08-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: November 2019-augustus 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Fijne rijschool. Goed bereikbaar en denken mee. Eerder les gehad in geschakelde auto. Daardoor al een bepaalde manier van rijden maar dat was ook geen probleem. Ik was heel onzeker maar dat was snel over dankzij de manier van lesgeven. Bij het examen was ik wel enorm nerveus (zacht uitgedrukt) maar de instructeur (Shaam) is daar erg goed mee omgegaan.
Rijschool Nordin, Almere
Tamara, 2020-08-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Feb 2019- aug 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Echt een aanrader! Ze zijn geduldig, gezelig en hebben het beste met je voor. Als je iets niet snapt blijven ze uitleggen tot je het door hebt.
Aagje Autorijschool, Almere
Sofie, 2020-08-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Jan-2020 juli 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb altijd heel fijn gelest bij John, enorm fijne leerjaar. Heel geduldig en ook altijd in voor een grapje. Legt alles graag meerdere keren uit als dat nodig is, en leert alles aan hoe het CBR het verwacht. Ik ben binnen 1 keer geslaagd
Dek Opleiding en Training, Goes
Roos, 2020-07-16
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 0
Periode: Nvt
Rijbewijs Categorie: C1
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
slechte communicatie! daardoor nu een vette rekening. Geen enkele informatie over gehad, en dat had wel gemoeten. "foutje".... had ik dit geweten was ik nooit aan Dek begonnen!!! jammer dat dit zo moet. Ik ga ergens anders een lespakket nemen. En pak mn verlies wel....voordat Dek met nog meer ideeen komt om aan geld te komen.
M. Mink, Ijsselstein Ut
Marit, 2020-07-13
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Dec-juni 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Goede rijinstructeur Michel Mijn rijbewijs gehaald. Eerlijk en betrouwbaar met veel geduld. Hij woont trouwens in Utrecht niet meer in Ijsselstein. Dat dit via rijscholen overzicht niet is veranderd.
Autorijschool de BOB, Coevorden
Dennis, 2020-07-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 2
Periode: Juli 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Ja
Vandaag de auto uit gezet, begon te schreeuwen waar ik niet van gediend ben. Meerdere malen aangegeven dat ze normaal moest praten maar werd geen gehoor aan gegeven. Toen ik mijn mening gaf moest ik gelijk de auto aan de kant zetten, en kon terug gaan lopen. Ze gaf vervolgens aan agressief en boos te zijn vanwege een cursist die gezakt was vandaag, helaas kan ik daar weinig aan doen. Zeer spijtig dit.
Autorijschool KROON, Almere
Priti, 2020-07-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode: maart 2019 - juli 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Ja
Goede rijschool!
Aagje Autorijschool, Almere
Bas Askholm, 2020-07-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 120
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
De instructeur bleef in me geloven, zelfs toen ik de stomste fouten maakte. Hij legde dingen op verschillende manieren uit en maakte tekeningen zodat ik de situatie beter kon begrijpen. Het was vaak gezellig in de auto, doordat de instructeur vroeg hoe het ging en een praatje maakte. Hij vertelde ook veel over hoe de auto nou echt werkt, waardoor jr nog meet interesse krijgt in het autorijden. Hij vertelde ook dat je door hobbels of kuilen te hard nemen niet gewoon deukjes aan je bumper krijgt, maar dat de radiator daar ook aan hangt en die dan snel kapot kan gaan, dus dan ga je wel voorzichtiger doen. Ik zou deze rijschool echt aanbevelen!
Rijschool de Schakel, Rotterdam
Chida, 2020-06-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 100
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Ik hou mijn verhaal kort. Ik heb een bepaalde tijd bij dit rijschool les gehad. Mijn rijinstructeur was heel geduldig en duidelijk. Hij kwam altijd met goed advies voor de volgende les. Hij motiveerde mij altijd om niet op te geven. Ik heb veel geleerd in mijn rijlessen. Deze rijschool is 100% een aanrader !
Motor- en Autorijschool M.J. Augustijn, Vledder
Janine, 2020-06-26
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Jan 2019 tot juni 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
ik ben een vrouw van 50 jaar en ik heb in 1x mijn rijexamen gehaald. Dat zegt genoeg denk ik over deze rijschool. Zeer bekwame instructeur. Heel rustig. Goede feed back. Vrolijk.
Autorijschool Zomer, Hengelo Ov
Anoniem, 2020-06-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 55
Periode: april-dec. 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Zeer laag tempo, wil zoveel mogelijk lessen in rekening brengen en houdt je daarom steeds aan het lijntje. Uiteindelijk mee gestopt omdat hij geen examen of toets wilde boeken na meer dan 50 lessen Geen geld voor reeds betaald, maar niet geboekt, examen en toets terug ontvangen. Koop dus geen pakket bij hem.
Autorijschool KROON, Almere
Amar Assabban, 2020-06-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: Okt-juni 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Goede rijschool met veel geduld. Aanrader!





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl