Sat, 22/Feb/2020

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Sprinter Rijschool, Leidschendam
Erik-Jan, 2020-02-12
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: nov 2019 - febr 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Top rijschool! In 1 keer geslaagd na 28 lessen (40 uur bij elkaar - een vast pakket) waarin ik heel goed heb leren autorijden. De leraar legt rustig en goed uit en plande elke les zo in dat ik elke les iets nieuws leerde. Ik hoop dat hij een hoop meer studenten gelukkig kan maken! Heel veel dank!!
Autorijschool "Serona" Citydrive, Hoogvliet Rotterdam
Rientje Postma, 2020-02-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: sept 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer goed rijlessen gekregen, er werd mij zeer geduldig zaken uitgelegd en daar ben ik heel tevreden over! En ik zou deze rijschool aan een ieder aanbevelen.
Arman Autorijschool, Almere
Eddy dundas , 2020-02-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Okt - Feb 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Fijne rijschool en goed contact met de rijinstructeur. Een aanrader de rijschool. Ik heb veel van geleerd.
Arman Autorijschool, Almere
Binta, 2020-02-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 36
Periode: Jullie 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Het is een lieve rijinstructeur en hij legt alles goed.
Arman Autorijschool, Almere
Maria , 2020-01-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 18
Periode: November 2019 - Januari 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Hij is de beste!! Ik ben bij meerdere rijschool geweest en het was puur geld verspillen. Bij Arman leer je van alles vooral veiligheid want dat is de belangrijkste. Af en toe gepraat aan je hoofd maar dat heb je juist nodig. Hij blijf je die push up geven en dat je in je zelf moet vertrouwen. Thank u thank u ben super happy!!
Rijschool Gerco, Abbenes
Alida, 2020-01-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 5
Periode: jun2019
Rijbewijs Categorie: BE
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
ben overgestapt naar andere rijschool, slechte begeleiding en kort lontje. Hij kon geen kritiek verdragen en daarom ben ik overgestapt.
Autorijschool de BOB, Coevorden
Meijer, 2020-01-04
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 12
Periode: Aug -Dec 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Hallo toekomstige autorijders die overwegen rijles te nemen bij rijschool BOB in Coevorden. Wij waarschuw u, DOE HET NIET of wel NIET DOEN!!!!, Neem geen lessen bij deze rijschool. Doe het je zelf of je kind/partner niet aan het levert je/hen een serieus traumatische ervaring op!! Ze zouden haar licentie per direct in moeten nemen.
Autorijschool Centra, Groningen
Charmila, 2019-12-18
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Hele fijne leservaring. Instructeur was zeer geduldig, vriendelijk en hij gaf mij veel zelfvertrouwen. Ga met een zelfverzekerd gevoel de weg op nu ik mijn rijbewijs heb gehaald. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen!
Rijschool Expert, Leiden
Ayla, 2019-12-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Dit is een zéér slechte rijschool! Ik ging voor mijn rijbewijs B. De eerste paar maanden had ik een ‘rijinstructeur’ die vaak niet op tijd was, vaak mijn vragen via de app negeerde of gewoonweg zijn afspraken niet nakwam. Vervolgens een tweede ‘rijinstructeur’ gekregen, omdat ik daarom had verzocht. Helaas was de tweede instructeur nog erger als de eerste! Hij zat tijdens de lessen te appen en te bellen en was hij de mening toegedaan, dat ik niet in staat was om te rijden op de snelweg. Sterker nog: elke keer verhief hij zijn stem tegen mij en moest ik direct de eerste afrit pakken. Achteraf gezien is dit natuurlijk absurd, want zo krijg je die vaardigheid nooit onder de knie. Elke keer kwam ik met hoofdpijn terug van rijles, dat vind ik abnormaal! Één week voor mijn afrijden verhief hij weer zijn stem tegen mij, vanwege een onbenullig meningsverschil, het is toen tot een aanvaring gekomen. Toen vertelde de tweede instructeur dat de eerste instructeur óók al problemen met mij had gehad, dit was de eerste keer dat ik hiervan hoorde. De tweede rijleraar heeft mij er toen gewoon uitgegooid! Je zult vast denken, waarom ben je bij deze rijschool 1.5 jaar gebleven als ze zo slecht zijn? Er werden talloze beloften gemaakt zoals: “over 3 lessen gaan we je praktijkexamen aanvragen”, “over 6 rijlessen gaan we je praktijkexamen aanvragen” enzovoort... Uiteraard wil je natuurlijk het liefst bij dezelfde rijschool blijven omdat je elke keer denkt, nog even en dan ga ik afrijden en het zou zonde zijn als ik er nu mee stop... Na ongeveer 1,5 jaar ben ik noodgedwongen overgestapt naar een andere rijschool. Dit bleek de beste keuze die ik kon maken, want het was een verschil van dag en nacht. Van onprofessioneel naar professioneel. Deze leraar heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 2,5 maand ben geslaagd! Zo kan het dus ook! Ik zou nog een veel langere review kunnen typen, maar ik denk dat deze recensie al een behoorlijk beeld schetst van mijn ervaringen bij deze rijschool. Ook proberen ze de slechte reviews te verwijderen, vandaar die hoge score.
Verkeersschool J. Kniest, Elburg
Anoniem, 2019-12-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Jan-Dec 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Ze was zeer onprofessioneel. Nadat ik gezakt was maakte veel vervelende opmerkingen. Ook staat er op de site dat ze zaterdags en ‘s avonds kan lessen in de 9 maanden dat ik er heb gelest is dat geen een keer gelukt, terwijl ze me dat vanaf het begin belooft heeft en terwijl andere het ook mochten. Ook waren de lessen kort en geen heel uur.
Autorijschool George Muller, Kerkrade
ingrid, 2019-12-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 6
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
communicatie met george muller verloopt zeer moeizaam
Autorijschool Van Rosmalen, Tilburg
Esmee, 2019-12-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Okt 2018- okt 2109
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ontzettend fijne rijschool! Er was meteen een klik. Ze houdt rekening met persoonlijke omstandigheden (ik kwam net bij van een burn-out) en is duidelijk in haar handelingen. Komt altijd haar afspraken na en geeft goede tips en advies! Streng wanneer nodig. Ondertussen ben ik lekker aan het karren, heeeel erg blij mee! Xx
Aagje Autorijschool, Almere
Anoniem, 2019-12-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Is alleen maar op geld uit. Maakt je onzeker en blijft maar zeggen dat je meer lessen nodig hebt.
Autorijschool Linda, Amsterdam
Hind, 2019-11-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 6
Periode: November 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Heb zelf slechte ervaringen met rijinstructrice Linda. Ze is heel onbeleefd en komt agressief over wanneer je iets niet begrijpt. Doorgaans denigreerde zij mij herhaaldelijk. Ze geeft ook niet de juiste aandacht die een beginneling nodig heeft en ben daarom maar overgeschakeld naar een andere rijschool.
Autorijschool Vanelli, Schagen
Chiara, 2019-11-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Augustus- oktober 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Zeer goede rijschool, ik ben tevreden. Hij heeft geduld en ik heb mijn rijbewijs dus in een keer gehaald. Ook helpt hij je erbij om je theorie goed te leren.
Rijschool Rimmert, Franeker
Petra Peters, 2019-10-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: juni-oktober
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Ik had het echt lang uitgesteld maar ik wou mijn rijbewijs wel halen , Rimmert bleef geduldig en noemde mijn laatste les rijexamen waardig en dankzij zijn goede lessen ben ik geslaagd.
Autorijschool de BOB, Coevorden
Henk-Jan Zomer , 2019-10-18
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 6
Periode: Juli tot september 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
De slechtste rijschool die ik ooit heb gezien. Mevrouw Lammers kaffrrt haar leerlingen overal vooruit. En als ze iemand treft die tegen spreekt dan stopt ze de lessen. Ik zou tegen iedereen zeggen, er is niets slechter als deze rijschool. Ga verder zoeken en begin niet aan rijlessen bij deze rijschool.
Autorijschool A-Z, Hilversum
Peter deman, 2019-10-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 36
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Via mijn broer kwam ik op deze rijschool. De rijschool heeft een zeer hoge kwaliteit. Mijn broer en ik zijn in een keer geslaagd bij autorijschool A-Z. Door steeds examenroutes te oefenen was voor mij duidelijk waar ik minder op scoor, zo was ik goed voorbereid op mijn eindexamen. Ik raad iedereen aan om bij deze rijschool je rijbewijs te halen!
Rijschool Docter - Helder, Wapenveld
N., 2019-10-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: febr 2019-sept-2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Goede rijschool, erg geduldig en zeer vriendelijk, je mag zelf ook aangeven wat je wilt oefenen en ze nemen echt de tijd voor je, daarnaast is deze Rijschool ook niet idioot duur, zeer goede en behulpzame mensen vooral Marcel. ik raad iedereen die hier in de buurt woont aan om te gaan lessen, ben zelf in een keer geslaagd en tussentijdse toets gehaald.
Ilonka Van Perlo, Warnsveld
jansen, 2019-10-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
deze rijschool niet aanbevolen. wordt weinig geleerd wordt geen informatie gegeven. weinig proeven gedaan. absoluut geen aanrader





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl