Mon, 20/Feb/2017

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Auto- en motorrijschool Proficiat, Haarlem
Rensema, 2017-02-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 19
Periode: 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Heb hier mijn rijbewijs in 1 keer gehaald na 19 lessen, zonder enige ervaring met schakelen of auto's in het algemeen. Geeft duidelijke aanwijzingen waar het evt. beter kan. Maakt het niet mooier dan het is maar ook zeker niet slechter. Mijn man heeft hier 3 jaar geleden ook gelest en zijn rijbewijs gehaald die vond het ook een goede rijschool.
Autorijschool Budget, Amsterdam
Harm, 2017-02-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 42
Periode: juli 2016 - jan 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Hassan is een goede en toegewijde rijinstructeur. Heel aardig en rustig. Hij leert je goed en zelfstandig rijden en is precies in zijn aanwijzingen en met afspraken (ook niet onbelangrijk!). Een heel redelijk uurtarief voor goede kwaliteit lessen in fijne auto.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Bjorn, 2017-02-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Maart 2016 - Feb 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Vandaag bij de eerste keer mijn rijbewijs gehaald! Ron Grootenboer is een top instructeur! Goede en duidelijke uitleg en dat geeft je veel zelfverzekerdheid. Streng maar op een zeer positieve leerzame manier. Ron heel erg bedankt voor de leerzame en zeker ook leuke tijd in de auto!!
Rijschool Kruising, Amsterdam
Nora, 2017-01-30
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Okt-jan 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Een zeer degelijke rij-opleiding. Rijschool-Kruising is een goede rijschool. De rijinstructeur legt alles stapsgewijs uit. Je begint van nul en leert alles per stap. Na je rij-opleiding ben je meer dan goed voorbereid op het afrijden. Erhan weet heel goed wat hij doet en hij kan je als zijn student zeer correct inschatten.
AANB, Almere
Bolu, 2017-01-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Sep - Dec 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
My experience with AANB was very horrible. The instructor does not keep to appointments, insults his students and has refused to complete my outstanding lessons which i already paid for. He has several excuses for every week. Students should run away from AANB rijschool because he does not care about students.
AANB, Almere
Maikel, 2017-01-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 9
Periode: Juli 2016 tot en met September 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Ik had een pakket van 10 lessen maar heb na ontevredenheid besloten niet te verlengen dus heb ik nog 1 les tegoed of resterend bedrag terug. De telefoon word niet meer beantwoord als ik bel en de lestijden werden niet nagekomen. Verder was hij ook heel duidelijk over de vooruitgang van je lessen waardoor je niet weet waar je aan toe bent
AANB, Almere
funmi, 2017-01-26
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: june 2016-january 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
l paid for two packages 30+10=40les.At the beginning the instructor shows interest after l make my balance payment from a total of 1248euro He started misbehaving by not keeping to time OR not coming atall for a flimsy reasons.l gave him two klants(customers) within my one month with him but treated them the same way as me.After 22les he stopped coming and then l asked him to refund my balance money if he is no more interested but he refused.We had an argument in between that politie has to come and advice me to seek a legal action against him. His attitude shows he is just after getting money from klants and later cause problem inorder not to continue with his job and not to refund aswell.
Rijschool Gerard B.V., Zwolle
Daan, 2016-12-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: sep-dec 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Een super goede rijschool! Ik ben in eind september 17 geworden en ik ben begonnen met lessen bij Gerard. In december heb ik vervolgens in één keer mijn rijbewijs gehaald. Gerard heeft voor elke leerling een goed stappenplan en hij vertelt je eerlijk waar je wel of niet aan toe bent. Aan deze methode hechte ik erg veel waarde.Ook werkt Gerard met een heel fijn systeem dat je bij het "gebruikelijke" pakket 20 dubbele lessen krijgt (deze waren anderhalf uur). Dit vond ik erg fijn want je had genoeg tijd om dingen te leren, maar je zat ook niet te lang op de weg. Samengevat vind ik Rijschool Gerard echt een aanrader!
Rijschool Nordin, Almere
Fleur de Wever, 2016-12-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: Aug-dec 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Hele fijne rijschool, de instructrice heeft bij super goed begeleid met mijn faalangst. Ik ben heel tevreden en zal dit zeker aanraden!!!
Aagje Autorijschool, Almere
Nancy offermans, 2016-12-13
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 39
Periode: Vanaf oktober 2016 tot 13 december 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Na 3 maanden heb ik mijn rijbewijs gehaald! De lessen zijn heel erg leerzaam, ik had al direct een klik met de rij instructeur. Hij heeft mijn onzekerheden weggehaald en heeft mij geleerd zelfstandig en veilig aan het verkeer deel te nemen. Ik heb er 2 keer over gedaan. De eerste keer waren de spanningen mij de baas. In de lessen worden de CBR handelingen goed behandeld en geoefend en je leerd er heel veel van. Hij is heel duidelijk met instructies geven. En hij zegt niet alleen wat je fout doet maar ook wat je goed doet. Hij heeft mij heel erg geholpen met mijn zelfvertrouwen. Als ik ergens op wilde oefenen deden wij dat ook altijd direct, dat vond ik heel prettig. Meneer is altijd op tijd, houd zich goed aan de afspraken en regels en de rijschool is heel betrouwbaar. Dus een echte aanrader!!!!!
Hartemink Verkeersopleidingen B.V., Eibergen
Schotman, 2016-12-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode: April 2013 tot augustus 2015
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Rij instructeur Henk is de persoon die rijles gaf en gaf aan een specialist te zijn met omgang en rijles geven van autisme maar als je wat fout doet word hij boos en daar wordt ik onzeker van en bega je nog meer fouten als hij met autisten om kan gaan moet je dit toch weten dus de verklaring van hem in autisten specialist is dus gelogen hij werkt het tegendeel door zijn boosheid . Als er ongeveer 12 lessen zijn geweest dan pas moet ik op na vraag van mijn ouders in eens over de schouders kijken links en rechts bij het links of rechts afslaan of van rijbaan wissel waarom niet van het begin nu is het aangeleerd door dit net niet te doen en dus een gewoonte af geleerd moet worden . Als er na ongeveer 30 lessen vragen mijn ouders hoe ver ik er mee ben en of ik kan aan vragen na nog eens 6 lessen vragen mijn ouders hoe lang het nog duurt dan geeft hij het als antwoord tegen mij ouders dat ze bij het cbr zo druk is en we nog even geduld moet hebben terwijl we daarna gaan rijden met Henk hij de digi code moet hebben voor de aanvraag dus er was toen nog niet aan gevraagd ?? Na twee examens gezakt te zijn door dat onzeker maken en onnodig boos te worden gaan mijn ouders na de rijschool zelf om te overleggen hoe nu verder na twee mislukkingen kon ze nog niet eens zeggen hoeveel rijlessen er was geweest en de vrouw gaf haar uit als administratie medewerkster en dat het een hele puzzel is om die te tellen ,achteraf was zij die volgens haar zeggen van de administratie te zijn ook een grote leugen te zijn zij was de bazin of terwijl de vrouw van de baas . Ook is het met een paar klik op de computer te zien hoeveel welke cursist hoeveel lessen dat wilde ze niet geven wij hebben niet stil gezeten omdat hun het niet wilde zeggen hebben ze daar computers staan die alleen maar rekeningen kan uit draaien maar daar kunnen ze schijnbaar niet kijken hoeveel betalingen zijn geweest wij hebben toen onze afschriften met de kalender geraadpleegd en schrokken hoelang we aan het lijntje zijn gehouden we hadden dus meer dan 55 lessen gehad en nog geen rijbewijs . De bazin had me belooft de aantal lessen optellen volgens hun gegevens maar die telling duurt meer dan een jaar en hebben ze nog niet ze voelen zelf al aan dat dit hun misser is en en dat wij uit gemolken zijn en aan het lijntje gehouden zijn. CONCLUSIE Een zeer onbetrouwbare rijschool houder en naar een ander gaan die is altijd beter dan HARTEMINK Eibergen
Aagje Autorijschool, Almere
David , 2016-12-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: December 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Zeer betrouwbare rijschool, alles word netjes uitgelegd. Stel je hebt vragen, wordt hier samen met de instructeur naar gekeken en wordt er samen aan verbetering gewerkt. Instructeur is altijd netjes op tijd, ook met de examen indeling waren er geen problemen. Puntje bij paaltje een hele goede ervaring gehad, u mag u zich gerust aanmelden zeker een aanrader. Bedankt Aagje
Aagje Autorijschool, Almere
Elaine, 2016-11-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Augustus - november
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
De lessen zijn super leerzaam. Alles wordt van tevoren rustig uitgelegd, hoe je kunt betalen ook in termijnen. De instructeur is aardig, rustig en verteld duidelijk wat je moet oefenen. Ik ben in één keer geslaagd en vrienden van mij die ook les hebben gehad ook. Buiten gewoon zeer goede rijschool ik zou het iedereen aanbevelen. Super bedankt Aagje !!!
Autorijschool Zelfreflectie, Zeist
zelfreflectie-zeist, 2016-11-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 36
Periode: maart- november 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
komt zijn lesafspraken vaak niet na allemaal smoesjes, uiteindelijk na het 1e examen door zijn schuld niet is doorgegaan en je 3 maand moet wachten- wel lessen- belt hij 1 uur voor het examen af omdat auto kapot is, na info bij cbr blijkt er helemaal geen examenafspraak te zijn gemaakt. als je er wat van zegt hij te stoppen met lessen want je vertrouwd hen niet en dan wil hij geen les meer geven! kortom voorkom veel ergernis en ellende.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Soula, 2016-11-03
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer goede rijschool...Heb gelijk de eerste keer mijn rijbewijs gehaald! Ron is duidelijk en professioneel. Hij heeft met zijn rust mij over mijn angst om te autorijden geholpen.veel geleerd maar ook veel gelachen!bedankt Ron!
Verkeersschool I drive 2, Rotterdam
Khaoutje, 2016-10-26
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: aug-okt 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Uitstekende instructuur, genaamd Sam! Een man die het vak met zijn hart uitvoert, vriendelijk is en een KEI is in lesgeven. Ik heb heel wat lesinstructeurs versleten, maar zoals hem ken ik er geen een. Ik ben trouwens in 1x bij hem geslaagd in 12 weken na overstap van een andere rijschool. Van deze keus ga je echt nooit spijt krijgen.
Rijschool Rijstijl Augustin, Tiel
Manon, 2016-10-22
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 7
Periode: 01-10-2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Augustin is een zeer slechte rijschool. Ik voelde me totaal niet veilig in de auto. Ada de rijinstructrice zorgde voor gevaarlijke verkeerssituaties. Ik ben direct gestopt na een bijna aanrijding met een andere personenauto waarbij ze niet op tijd ingreep.
Aagje Autorijschool, Almere
Joachem, 2016-10-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Augustus september 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Top rijschool!! Je krijgt duidelijke en rustige uitleg, meneer is altijd optijd vaak zelfs 5 minuten van te voren al aanwezig. Vriendelijk en rustig in omgang met zijn klanten. Neemt altijd de tijd voor je als je iets niet snapt net zo lang tot je het wel snapt. Ik heb in 6 weken me rijbewijs gehaald Zeker een aanrader!!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Riccardo, 2016-10-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 74
Periode: sep 2015 - okt 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Laat ik beginnen met te zeggen dat ik de tijd met Laurent als instructeur in de auto altijd als gezellig, leerzaam en heel aangenaam heb ervaren. Laurent is een hele fijne instructeur die een hele goede kennis heeft van het vak en je goed kan uitleggen hoe overweg te gaan met een auto. Verder is Laurent ook heel geduldig en is het dan ook geen enkele moeite om bij een onderdeel waar je moeite mee hebt langer stil te staan. Bij mij was dit schakelen. Laurent heeft dit mij heel goed aangeleerd en ik ben dan ook de eerste keer geslaagd voor mijn rijexamen. Het resultaat was er dus naar! Dus aan mensen die op zoek zijn naar een rijschool wil ik zeggen dat je zeker naar voc-limburg moet gaan om te lessen!!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Bjorn, 2016-10-03
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: mei - juni 2011
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Omdat ik mijn motorrijbewijs op korte termijn en binnen beperkte tijd wilde halen was VOC Limburg destijds de enige rijschool die aan mijn wensen wilde voldoen. In overleg met hen heb ik een les- en examen schema op mijn maat gemaakt. Zowel heb AVB als AVD examen heb ik in één keer gehaald. Dit is mede te danken aan de professionele en gestructureerde aanpak van Laurent en zijn team. Bovendien heb ik erg genoten van de motortochten door het prachtige Limburgse land. Ik kijk dan ook met een zeer tevreden gevoel terug om op deze tijd en het is bijna jammer dat het voorbij is. Ik zou deze rijschool dan ook aan iedereen aanraden





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl