Sat, 27/May/2017

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Rijschool Nordin, Almere
Frank, 2017-05-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 75
Periode: juni-mei
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Nordin verteld je eerlijk waar het op staat. Hij weet precies wat je nodig hebt om te leren. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mijn examen in 1x heb gehaald.
Rijschool Nordin, Almere
Rowena, 2017-05-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Jan - Mei
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Deze rijschool geeft advies vanuit een kritisch en nauwkeurig oogpunt zodat je met volle zekerheid slaagt voor je rijbewijs. Er wordt gelet op je persoonlijke groei zodat je voor het examen alle onderdelen onder de knie hebt. Je krijgt de nodige begeleiding zodat je met een gerust en veilig gevoel de weg op kan gaan :)
M. Mink, Ijsselstein Ut
Lenie, 2017-05-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Febr-dec.2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Top instructeur, Andere revieuws kloppen niet. Totaal niet. Neemt de tijd om uit te leggen en veel geduld. Anderen die ik ken en die bij hem hebben gelest spreken lof over hem. Heel sociaal. Goede rijinstructeur. Ik ben blij met mijn rijbewijs.
Remco's Rijschool, Bodegraven
Marlies Wubben, 2017-05-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: aug 2007
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Ik heb bij remco's rijschool echt een leuke en leerzame rijopleiding gehad. Remco is geduldig en legt alles heel duidelijk en rustig uit. En ook nog in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
Aagje Autorijschool, Almere
Gosia, 2017-04-26
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Jan-apr-2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Hele goeie rijschool, nette instructeurs, nette auto's, duidelijk uitleg en services! Kortom ik kwam hier niks te kort, ik zou iedereen aanraden om hier zijn rijbewijs te halen! Super bedankt!
Rijschool Suler, Nieuw-vennep
Tess Does, 2017-04-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 4
Periode: april 2017
Rijbewijs Categorie: AM
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Cem Suler stelt je goed op je gemak en geeft positieve aanwijzigingen. Heel fijn als je toch al zenuwachtig bent voor je rijles en examen. Een echte aanrader! De lessen voor je scooter worden in Haarlem verreden vanuit de plek waar de scooters staan. Dit voelt wat raar omdat dit bij garageboxen is, maar hierdoor kan je alle examenroutes rijden en dit is weer een voordeel bij het examen! Bedankt Cem!!
Autorijschool Meijer, Lelystad
de Block, Chris, 2017-04-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Sep 2016/ maart 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Nee
Na 3x zakken voor het examen gevraagd aan de eigenaar zelf (Fred) of het verstandig zou zijn eens van een ander les te krijgen. Dit werd volledig beaamd en duidelijk aangegeven dat het 3x zakken zeker aan de instructrice te wijten was en dat zij de dag voor mijn telefoontje dan ook uit elkaar gegaan waren aangezien Fred totaal niet tevreden was over Malou. Hij gaf te kennen dat haar zeker schuld van het 3x te zakken te verwijten was. Dit was aanleiding voor ons om te vragen of er tegemoetkoming mogelijk was aangezien het Chris al enorm veel gekost had (€2400,-) en er nog meer kosten aan zouden komen voordat hij zn rijbewijs zou hebben. (Minimaal nog €640,-.......wat in totaal ver boven gemiddeld uitkomt) Had hij van een ander les gehad, had hij nu zn rijbewijs al gehad of in elk geval niet al zoveel geld kwijt geweest....3x examen doen terwijl je (door slechte lessen) er kennelijk nog niet aan toe was, kost enorm veel geld. Men. Meijer geeft uiteindelijk toe dat een vergoeding op zn plaats is, maar komt uiteindelijk met een tegemoetkoming van €35,- op de volgende faktuur van €645,-!! ( nadat er dus al €2400,- betaald is) Er valt daarover ook niet meer te praten. Wij zijn naar een andere rijschool overgestapt, maar hebben een hele nare bijsmaak overgehouden over rijschool Meijer. Na alle ellende van 3x zakken....wat ook niet goed voor iemand zn zelfvertrouwen is, had minstens 1x nog examen doen op kosten van Meijer (€240,-) toch echt wel op zn plaats geweest. Voor een jongen van 17 met een bijbaantje in de supermarkt betekent het nu 2 jaar werken voor zn rijbewijs.....doordat hij slecht les en verkeerd advies heeft gehad van zn instructrice wat erkent is door de eigenaar van de rijschool. De service van deze rijschool is dan ook ver ver beneden peil
Roadmaster, Lelystad
Tjoeniemaster, 2017-04-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Oplichters! Vragen voorschotten en komen dan steeds te laat of niet opdagen. Klagen herhaaldelijk over vermeende discriminatie door Hollanders. Als meneer wordt aangesproken op zijn onprofessioneel gedrag, gaat hij dreigen. Leert je niet rijden. Hij grijpt in, maar laat dat niet weten. Hierdoor leer je niet wat je fout doet. Dit gaat dan bij een examen mis. Wees gewaarschuwd.
Voorrang, Sappemeer
Marc, 2017-04-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Jan 2016 tot Dec 2016
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Ga hier niet lessen.. Hij laat mensen een jaar of langer lessen zodat de andere examens en theorie niet meer geldig zijn en je helemaal niets meer hebt. Dan kost het u een hoop geld om voor de 2e keer nog eens te halen. Tijdens de lessen verteld Klaas niets, u moet het allemaal zelf maar uitzoeken. De motoren zijn vaak kapot de spiegels zijn er af ( weken achter elkaar!) en schakelen op de motor wil vaak niet, en dan heeft meneer allerlei smoesjes maar de motoren moeten gewoon in orde zijn.Het heeft mij een hoop geld gekost bij voorrang en uiteindelijk GEEN rijbewijs gehaald! Na 1 jaar lessen dus helemaal niets geleerd!. Uiteindelijk ben ik naar een andere rijschool gegaan en ik kon na 4 lessen afrijden en heb nu mijn motorrijbewijs. Ik heb duur betaald en niets is mij geleerd qua motorrijden ik vind dat onacceptabel maar ik kan er niets tegen doen omdat deze rijschool nergens bij aangesloten is en dus zijn eigen gang kan gaan.
Alkar.nl, S-gravenhage
MS, 2017-03-13
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 2
Periode: Feb 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
De rij-instructeur was erg agressief, ik heb dan ook snel mijn lessen gestopt toen dit duidelijk werd.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Sanne, 2017-03-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Sep-maart 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Een hele fijne tijd gehad met Ron als instructeur. Stap voor stap alles geleerd met een duidelijke uitleg en leuke opdrachten. Dit heeft geresulteerd dat ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald heb. Ron, bedankt voor de leuke en leerzame tijd.
Rijschool Markant, Groningen
anoniem, 2017-03-04
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: lang
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Bij Markant heb ik les gehad van Marc Lucassen. Ik heb nog nooit zo'n bot persoon naast me gehad. Elke vraag die ik stelde beantwoorde hij met "Heb jij überhaupt wel verstand in je harssens?!", terwijl je als leerling daar bent om te leren lijkt mij. Hij was ook vooral uit op je geld. Hij zegt dat hij gespecialiseerd is in faalangst, maar hij zorgt er wel voor dat je het krijgt. Niet naar deze man gaan! In het begin lijkt hij leuk en aardig, maar na een les of 20 heb je een compleet ander persoon naast je.
Rijschool Nordin, Almere
Hamza, 2017-02-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Over rijschool nordin, Rijschool nordin heeft me heel erg veel informatie gegeven en mij geholpen om mijn rijbewijs te halen. Er is een goeie sfeer, veel rust en kalmte en vooral goeie hulp
AANB, Almere
Marianne, 2017-02-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: sept-feb
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Heb met veel plezier lessen gevolgd bij AANB. De instructeur, Niek, was altijd op tijd, vrolijk en gezellig in de auto, maar bovenal heb ik veel van hem geleerd. Legde alles duidelijk en geduldig uit.Ik ben in 1x voor mijn rijbewijs geslaagd. Alsnog bedankt Niek.
AANB, Almere
Bart de Lange, 2017-02-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: December 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
De beste rijschool ever. In 30 uur in 1x geslaagd. Ik ben een aantal x te laat geweest, Niek rekenden de lessen niet. Chapeau. Hij bekommerde zich echt om mij. Was altijd gezellig in de auto.
Sterk Rijopleidingen, Utrecht
Bo van Ommen, 2017-02-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Sep-2015-maart-2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Rijinstructeur in de meeste gevallen te laat, komt gestelde afspraken niet na. Daarnaast verschijnt er meerdere malen een rijinstructeur voor de deur van de rijschool Veronica. Dit is niet gecommuniceerd en niet overlegd. Tot slot is de rijinstructeur gedurende de lessen bezig met telefoneren, dan wel het lezen van Whatsapp of Facebook dan wel aan het bellen. Er is weinig aandacht voor de leerling!
Aagje Autorijschool, Almere
inge, 2017-02-18
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: jan- feb 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
super gezellige en leerzamen lessen gehad ik had een doel om binnen een maand me rijbewijs te willen halen na een proefles gehad te hebben zij hij dat ie dat wel kon regelen me vertrouwen werd op een gegeven moment minder doordat iemand zeer slechte ervaringen had bij deze rijschool maar niks is minder waar altijd op tijd veel geduld veel uitleg doormiddel van tekeningen kortom super dank jullie wel dat jullie mijn begeleid hebben naar mijn rijbewijs
Autorijschool Martine V.O.F., Roosendaal
Linda , 2017-02-16
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: maart-dec 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Wij hadden een uitgebreid lespakket gekocht maar eenmaal het geld binnen kun je naar service fluiten. Meer uren lessen per week niet mogelijk, telefonisch niet bereikbaar, en via e-mail krijg je ook al zelden en meestal helemaal geen reactie. Kortom bijzonder slecht. Daarbij blijkt het nivo van lessen niet goed, wat pas goed bleek na overstap naar andere , wel goede, rijschool . Laatste les kwam rijschool Martine niet opdagen en stonden wij voor Piet Snot te wachten. Desondanks krijgen wij het geld van deze les niet terug. Men beweert wel langs te zijn geweest maar niet aangebeld te hebben. (wat ook al niet correct is). We zijn echter meermalen zelfs naar buiten gelopen tot om de hoek om te kijken waar ze bleven. Vervolgens direct telefonisch contact opgenomen maar 's avonds pas gekregen. Dat was de collega en vervolgens moesten we 2 weken wachten voor we de instructrice zelf te spreken kregen! Wij werden zelfs voor leugenaar uitgemaakt. Te belachelijk voor woorden. Kortom, wij raden deze rijschool volledig af. Stap naar een goede rijschool en bespaar je veel frustraties en geld. Bijzonder slechte zaak van rijschool Martine!
Andre Wierenga Auto- en Motorrijschool, Utrecht
Pieter, 2017-02-16
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 6
Periode: december 2016
Rijbewijs Categorie: AM
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Deze rijschool werkt met kleine groepje, 2 of 3 leerlingen en je krijgt 6 uur les. Ze proberen je echt goed te leren rijden. Heb eerst bij een andere rijschool gereden met 4 leerlingen maar niks geleerd.
Autorijschool Break, Rotterdam
Tanja, 2017-02-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 15
Periode: oktober 2016
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Geslaagd voor mijn motorrijbewijs in 1x. Super goede begeleiding gehad, erg professioneel en de instructeur heeft vooral veel geduld. Bedankt voor alle goede en gezellige lessen!





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl