Tue, 11/Dec/2018

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Autorijschool Leon, Heerlen
Natalia Leers, 2018-11-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode: 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Geweldige rijschool die je van onervaren automobilist opleidt tot ervaren chauffeur. Zowel praktisch als theoretisch wordt je begeleidt tot aan je examen toe na het behalen van de theorie blijft de instructeur je theorie wekelijks opfrissen in de praktijk zodat de kennis niet verloren gaat. en om de lessen niet te saai te laten verlopen wordt er wekelijks de nodige humor erin gegooid. Geweldige rijschool waar je nimmer spijt van krijgt dat je deze hebt uitgekozen.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Whitney, 2018-11-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 48
Periode: Mei-november 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Afgelopen donderdag in 1x geslaagd voor het motorrijbewijs. Zonder de top begeleiding van mijn instructeur, Ron Grootenboer niet gelukt. Bedankt!
Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
thimo de jong, 2018-11-22
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 37
Periode: mei- december 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
super leuke rijschool! ik ben in 1x geslaagd! ze zijn eerlijk naar je toe en helpen je overal mee, ook met me theorie hebben ze goed geholpen! heel erg bedankt!
Autorijschool Van Caspel, Zoetermeer
Bjarne, 2018-11-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 33
Periode: Mei-november 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Autorijschool Van Caspel is echt een aanrader! In één keer mijn rijbewijs gehaald. Erg duidelijke en gezellige lessen. Ook zorgt hij er voor dat je met veel vertrouwen het examen ingaat. 🙂
Rijschool Fijten, Brunssum
Dhani, 2018-11-03
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 58
Periode: 2017-2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Top rijschool, hele leuke en leerzame tijd gehad met een hele leuke instructeur. Goede uitleg tijdens rijden en relax gevoel wat ik heel fijn vond. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader ook als je kijkt naar slagingspercentage en op basis van de kosten
Rijschool Nordin, Almere
Saloua , 2018-10-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Super tevreden. Aardige rij instructeur en rij instructrice. Geduldig en als je iets niet snapt dan zullen ze het herhalen totdat je het wel snapt. Je leert ook meteen zelfstandig te rijden.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Kevin, 2018-10-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Juni-okt 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb fijne lessen gehad voor de bijzondere verrichtingen en voor de praktijk. Beide van een andere rij instructeur maar zeer kundig in hun vakgebied. Beide in een keer geslaagd. De instructies zijn duidelijk die je krijgt en met het opvolgen hiervan kun je alleen maar zeker zijn van slagen.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Jannie , 2018-10-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: jul-okt 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Voor mij persoonlijke een wat rommelig start door de drukke zomer periode. Echter staat Ron open voor feedback en heeft hij mij geholpen van een onzeker naar zelfverzekerde meid op de motor. Ik ben erg tevreden over de manier waarop hij lesgeeft en zijn houding aanpast op de individuele persoon! De routes die we hebben gereden waren ook erg leuk en leerzaam!
IQ Drive, Rotterdam
Ev, 2018-10-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 5
Periode: feb - mei
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
In februari begonnen en sindsdien nog maar 5 rijlessen gehad. Inmiddels is het Oktober!! Er werd last minute afgezegd, niet opgedaagd, 1x lessen per maand terwijl ik 3 dagen per week doorgaf, ik moest nichtjes wegbrengen van de instructeur (soort van taxi gevoel ipv lessen). Voor 18 lessen betaalt en gevraagd of ik een andere instructeur kon krijgen. Daar werd niet op geantwoord. IQDrive zijn oplichters en stelen je geld. Het contract is niet nagekomen en ik wil mijn geld terug.
Autorijschool KROON, Almere
Lisette Hennen, 2018-10-12
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: mei tot oktober 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Rijschool Kroon Almere beveel ik van harte aan. De rij-instructeur is kundig, geeft duidelijk aanwijzingen en stelt je op je gemak. lesuren kunnen ook in de avond of weekend gereden worden en je kunt afspreken op welke plek in Almere je opgehaald wilt worden. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en dat lukt jou ook! Heb je faalangst, rijangst, ADD/ ADHD of autisme dan zit je bij rijschool Kroon helemaal goed. En prijstechnisch ook een fijne keuze:)
Autorijschool "Regio West", Schiedam
sabrina, 2018-10-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: juni 2017tot mei 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Duidelijke en concrete uitleg gaf af en toe een rijles gratis omdat ik drie lessen te kort kwam te kort kwam tot voor voor het examen
Autorijschool A10, Amsterdam
Anoniem , 2018-10-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: September
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Zeer slechte ervaring gehad bij rijschool A10. Deze rijschool raad ik niemand aan! Houding van instructeur is zeer asociaal en agressief naar leerlingen. Indien je een fout maakt, wordt er met een asociale toon tegen je gesproken. Ik had een spoedpakket genomen, opzettelijk werd mij vrijwel weinig (opzettelijk) geleerd. Mij is niet geleerd hoe te parkeren/ hoe te keren/verkeer/kennismaking met verkeer in praktijk etc. De belangrijke aspecten worden opzettelijk niet geleerd. De dag dat je de examen hebt, 10 min daarvoor wordt dat een keer even heel snel gedaan. Er is geen ruimte voor vragen/uitleg of oefenen. Willen graag extra geld verdienen aan leerlingen, door te zeggen je hebt nog meer lessen nodig. Ook bij die lessen wordt vrijwel niets geleerd. Indien je iets vraagt? Dan krijg je daar of geen antwoord op of een antwoord op een boze/asociale manier. Pluspunt? Examen wordt optijd ingepland, alleen uitendelijk wordt de examen op naam van een bekende van de rijinstructeur gezet. Jij kan de examen niet meer doen en bent verplicht om nog meer lessen te nemen om te kunnen slagen. Uiteindelijk? Je slaagt hier niet voordat zij niet genoeg hebben verdient. Rijschool A10, nooit heen gaan als je je geld niet wil verspillen. Oplichters..
Autorijschool Grootel Ties Van, Eindhoven
Petra, 2018-09-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 39
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Waardeloos. In 39 uren waren er nog situaties onbehandeld. Je zou toch zeggen dat je dan alles al een gehad moet hebben. Instructeur schreeuwt en snauwt. Heel onprofessioneel.
Rijschool Fijten, Brunssum
Fabian, 2018-09-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 31
Periode: November 2017 - september 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Prima rijlessen! Pascal is in staat om de lessen op je persoonlijke behoeften/leerdoelen af te stemmen. Hij houdt rekening met hoe je bent en reageert op zijn instructies. Ik ben dik tevreden! Pascal, bedankt!
Rijschool L. Buis, Amsterdam
Tom van der Made, 2018-09-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 18
Periode: Jul-Sept 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Kijk niet verder, absoluut de moeite waard! Super vriendelijk, toegankelijk en de veiligheid staat voorop. Hier worden er geen kantjes vanaf gelopen en is het hele proces genieten!
Autorijschool Mariska Meijers, Woerden
Marja, 2018-09-16
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Juli 2017-juni 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
In eerste instantie prima, echter nu een grote ellende. Vaste klanten worden compleet genegeerd. Geen mogelijkheden tot afrijden, gedwongen extra lessen, lange wachttijden etc.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Constantin, 2018-09-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Zomer
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Als je motor rijbewijs moet snel hebben ben jij bij de goede adress!!!
Arman Autorijschool, Almere
Ceon, 2018-09-12
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 33
Periode: Augustus 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Ik heb de rijlessen goed ervaren. Mijn rijinstructeur had heel veel geduld en beantwoorden mijn vragen goed. Hij was ook erg duidelijk. En ik ben geslaagd!
Autorijschool Costa, Veldhoven
M.B., 2018-09-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Zeer slechte ervaring met Autorijschool Costa, eenmanzaak van Mussie Nawabi. Zelfs 1 ster verdiendt deze school niet. 1. Het was belangrijk voor mij om minimal 2 lessen per week te volgen, wat geen probleem zou zijn. Na les 1 heeft de instructeur al gezegd dat 2 of meerdere lessen per week doet hij alleen met de leerlingen die binnenkort examen moeten rijden. Nou, prima, dan maar 1 les per week. Helaas waren mijn lessen heel vaak geannuleerd met elke keer een nieuw smoesje. Het ergste is dat soms annuleerde hij de les op de dag van het les zelf. Vaak kwam hij gewoon niet opdagen en moest ik na 15 min wachten bellen om er achter te komen dat de les niet doorging. Met zo een tempo boek je geen vooruitgang. 2. Tijdens de les krijg je weinig tot geen uitleg over dingen die je fout doet tenzij je hier zelf naar vraagt. Wat je wel kreeg was een grote mond waardoor je gestressed raakt en nog meer fouten maakt. Wat de instructeur wel doet tijdens jouw les is non-stop bellen met anderen. Als jij belt om een les in te plannen, dan neem hij gewoon niet op. 3. Ik ben naar een andere school opgestapt waar ik binnen 4 weken meer heb geleerd dan tijdens 1 jaar bij Costa. Als je je rijbewijs binnnen redelijke termijn wil halen, dan is mijn advies om dit NIET via Autorijschool Costa te doen. Zonde van je geld, tijd en energie. Mussie Nawabi (eigenaar en instructeur van rijschool Costa ) is gewoon een oplichter!
Rijschool Fijten, Brunssum
O. Jonker, 2018-09-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Keurige lessen verzorgd door een goede instructeur. Ook heeft de instructeur veel geduld en neemt hij de tijd om iets goed uit te leggen.





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl