Thu, 21/Feb/2019

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Aagje Autorijschool, Almere
Robert , 2019-02-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Mei 2018-februari 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Gezellige lessen met een ervaren instructeur. Duidelijke verwachtingen en constructief doelgericht aan het lessen geweest. Ik ben geen natuurtalent maar wel in 1 keer geslaagd. Altijd op tijd en communicatief verloopt soepel. Ik heb wat reviews gelezen met negatieve zaken maar daar kan ik mij persoonlijk niet in vinden. Prima on orde!
Verkeersschool Collectief, Rotterdam
D., 2019-01-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 17
Periode: Sept 2018 - jan 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Echt een hele goede rijschool. Romano legt alles duidelijk uit en geeft ook aan waarom je iets doet en helpt je vooruit kijken. Ook rijdt hij met jou de examenroutes, zodat je goed voorbereid je examen ingaat. Naast dat de lessen leerzaam zijn, is er ook tijd voor een babbel en een geintje. Verder hebben ze een handige app voor het plannen van rijlessen en proberen ze altijd tegemoet te komen aan je wensen. Zijn vrouw geeft ook les bij deze rijschool en is ook een erg fijne instructrice met veel geduld en kennis. Ik heb bij meerdere rijscholen gereden en examen gedaan, maar met Verkeersschool Collectief deze ook daadwerkelijk gehaald. Als je duidelijke uitleg wil en gelijk wil slagen, moet je bij deze rijschool gaan!
Rijschool De Parel, Gouda
Neesha, 2019-01-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 10
Periode: 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Easy teaching with nice instructor - lessons available in English too! Nice car and cheap price for the lessons
Autorijschool Lagrouw, Waddinxveen
Koen, 2019-01-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Jan-okt 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Rijles genomen bij Attila Andel. Altijd duidelijk, vriendelijk en positief. Veel kilometers met plezier gereden, echt een aanrader!
Rijschool Henco, Zwaag
De heer Dekker, 2019-01-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 41
Periode: Aug 2017-Jan 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Rijschool Henco is een hoge kwaliteit rijschool. Je heb maar 1 instructeur en je hoeft nooit iemand op te halen of weg te brengen. De instructeur zit overigens nooit op een electronisch apparaat. Hij geeft goede adviezen en legt dingen glashelder uit. Top rijschool.
Aagje Autorijschool, Almere
Mitchel Martens, 2018-12-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Zeer goede rijschool. Ik heb er wel wat langer over gedaan, maar uiteindelijk toch op goed opgepakt met instructeur John naast me. Hele aardige man die je goed op je gemak kan laten voelen door een babbeltje met je te houden en vind het altijd een eer om je iets te mogen leren. Rijschool aagje zeker een aanrader. Mvg, Mitchel
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
cor, 2018-12-18
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: juli tot dec 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
heb bij deze rijschool avb en avd gedaan avb de eerste keer behaald en bij avd helaas door domme fouten van mij pas bij de tweede keer maar wel binnen een week op herexamen kunnen gaan goede instructeurs goede feedbackbenneenneigen oefenterrein zeker een aanrader
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Nikita Kiep, 2018-12-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: December 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Ik heb een spoedcursus motor gevolgd bij Laurent en John. Hele fijne lessen! Ze hebben veel geduld met me gehad en me in een korte tijd naar een heel mooi niveau getild. Leuke persoonlijkheid. Goede kwaliteit. En door de manier van lesgeven alleen nog maar meer van motorrijden gaan genieten. Rijbewijs is in de pocket! Heel erg bedankt. De beste plaats om je motorrijbewijs te halen? VOC Limburg!! Daar ben ik van overtuigd!
Mike Langman Rijopleiding, Enkhuizen
Diandra, 2018-12-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik ben hier geslaagd met nog net geen 40 uur les. Professionele rijschool en goede instructeur.
Rijschool Green, Amstelveen
Latifa, 2018-12-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Ik geef rijschool Green 1 ster omdat het helaas niet mogelijk is om er géén te geven. Na ruim 11 maanden rijden bij Green heb ik mijn rijbewijs nog niet. Ik heb daarom ook besloten om over te stappen naar rijschool ANWB, maar het is nog te vroeg om mijn ervaringen daarover te delen, al is de communicatie veelbelovend. 2 rijinstructeurs heb ik gehad bij Green. Bij de eerste heb ik ruim 10 maanden gereden. Het was een vriendelijke man en kon je (onterecht) een goed gevoel geven over jouw rijstijl. Helaas heb ik mij laten aanpraten dat ik zolang moest rijden voor er een tussentijdse toets kon worden ingepland..Beter langer doorrijden en meteen netjes afrijden was de insteek. Ik ben daarin veel te coulant en goedgelovig geweest, dus ik raad iedereen aan om na 2/3maanden een ttt of praktijkexamen te doen, bij welk rijschool je ook rijdt. Als het dan niet lukt dan wordt er simpelweg niet aan jouw (rij)behoeften voldaan en kun je maar beter zoeken naar een instructeur die wel weet hoe hij/zij jouw verder kan helpen of benaderen... Tijdens de tussentijdse toets kwam boven water dat ik na zo'n lange tijd de basis nog niet onder de knie had (snelweg, parkeren, wegligging, kijkgedrag). Er nu op terugkijkend, vermeed hij tijdens die lange tijd dat ik reed complexere situaties waardoor ik veel heb gereden op simpele wegen binnen de bebouwde kom. De eerste rijinstructeur heeft mij na de ttt een collega aangeraden waarvan hij dacht dat zij mij verder kon helpen. Het was na de ttt akelig stil in de auto en de 1e instructeur besprak de uitslag verder niet met mij. Zeer teleurgesteld was ik omdat ik niet eerder het gevoel had dat ik niet volgens de regels reed. Ik wilde snel weer door, dus ik gaf de (2e) instructrice die mij werd aangeraden een kans. Ik had er op het begin al geen goed gevoel bij, maar ik ben toch een paar lessen bij haar gaan rijden omdat zij concreter en directer was dan de vorige en ik niet te snel klaar wilde staan met mijn oordeel. Ik heb een aantal keren ervaren dat zij mij afsnauwde (te emotioneel reageerde) nadat ik fouten maakten en dat er sprake was van ruis in de communicatie. Haar Nederlands was niet zo goed, haar vragen waren te algemeen en ik vond haar ongeduldig overkomen. Dat maakte dat ik mij minder goed kon focussen op het rijden zelf. Verder wens ik ook professioneler en zakelijker te worden benaderd. Groeten als je appt vind ik bijv. vanzelfsprekend en wachten op een akkoord/instemming alvorens je een les definitief inplant ook. Na een aantal lessen bij haar heb ik weloverwogen het besluit genomen om te kiezen voor een andere rijschool. Nadat ik dit bij Green via de mail heb aangegeven werd mij niet naar de reden gevraagd en werd er ook niet doorgevraagd. Dat heeft mij doen denken dat het perspectief van de (ontevreden) klant er blijkbaar niet toe doet. Verder was restitutie vh geld dat ik al had betaald voor het praktijkexamen niet mogelijk, dus ik raad iedereen goed na te denken alvorens te betalen voor een praktijkexamen. Mijn ervaring is dat klantgerichtheid en professionaliteit ver te zoeken is bij Green, dus ik raad deze rijschool ook ten zeerste af.
Autorijschool Leon, Heerlen
Natalia Leers, 2018-11-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode: 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Geweldige rijschool die je van onervaren automobilist opleidt tot ervaren chauffeur. Zowel praktisch als theoretisch wordt je begeleidt tot aan je examen toe na het behalen van de theorie blijft de instructeur je theorie wekelijks opfrissen in de praktijk zodat de kennis niet verloren gaat. en om de lessen niet te saai te laten verlopen wordt er wekelijks de nodige humor erin gegooid. Geweldige rijschool waar je nimmer spijt van krijgt dat je deze hebt uitgekozen.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Whitney, 2018-11-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 48
Periode: Mei-november 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Afgelopen donderdag in 1x geslaagd voor het motorrijbewijs. Zonder de top begeleiding van mijn instructeur, Ron Grootenboer niet gelukt. Bedankt!
Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
thimo de jong, 2018-11-22
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 37
Periode: mei- december 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
super leuke rijschool! ik ben in 1x geslaagd! ze zijn eerlijk naar je toe en helpen je overal mee, ook met me theorie hebben ze goed geholpen! heel erg bedankt!
Autorijschool Van Caspel, Zoetermeer
Bjarne, 2018-11-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 33
Periode: Mei-november 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Autorijschool Van Caspel is echt een aanrader! In één keer mijn rijbewijs gehaald. Erg duidelijke en gezellige lessen. Ook zorgt hij er voor dat je met veel vertrouwen het examen ingaat. 🙂
Rijschool de Schakel, Rotterdam
Mila, 2018-11-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: aug 2017 october 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
geduldig rijinstucteur neemt de tijd voor je legt het goed uit. voel me op mijn gemak wat heel belangrijk is. Ik kwam altijd met plezier naar de rijlessen.
Rijschool Fijten, Brunssum
Dhani, 2018-11-03
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 58
Periode: 2017-2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Top rijschool, hele leuke en leerzame tijd gehad met een hele leuke instructeur. Goede uitleg tijdens rijden en relax gevoel wat ik heel fijn vond. In één keer geslaagd. Zeker een aanrader ook als je kijkt naar slagingspercentage en op basis van de kosten
Rijschool Nordin, Almere
Saloua , 2018-10-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Super tevreden. Aardige rij instructeur en rij instructrice. Geduldig en als je iets niet snapt dan zullen ze het herhalen totdat je het wel snapt. Je leert ook meteen zelfstandig te rijden.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Kevin, 2018-10-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Juni-okt 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb fijne lessen gehad voor de bijzondere verrichtingen en voor de praktijk. Beide van een andere rij instructeur maar zeer kundig in hun vakgebied. Beide in een keer geslaagd. De instructies zijn duidelijk die je krijgt en met het opvolgen hiervan kun je alleen maar zeker zijn van slagen.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Jannie , 2018-10-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: jul-okt 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Voor mij persoonlijke een wat rommelig start door de drukke zomer periode. Echter staat Ron open voor feedback en heeft hij mij geholpen van een onzeker naar zelfverzekerde meid op de motor. Ik ben erg tevreden over de manier waarop hij lesgeeft en zijn houding aanpast op de individuele persoon! De routes die we hebben gereden waren ook erg leuk en leerzaam!
IQ Drive, Rotterdam
Ev, 2018-10-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 5
Periode: feb - mei
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
In februari begonnen en sindsdien nog maar 5 rijlessen gehad. Inmiddels is het Oktober!! Er werd last minute afgezegd, niet opgedaagd, 1x lessen per maand terwijl ik 3 dagen per week doorgaf, ik moest nichtjes wegbrengen van de instructeur (soort van taxi gevoel ipv lessen). Voor 18 lessen betaalt en gevraagd of ik een andere instructeur kon krijgen. Daar werd niet op geantwoord. IQDrive zijn oplichters en stelen je geld. Het contract is niet nagekomen en ik wil mijn geld terug.





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl