Thu, 18/Apr/2019

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Rijschool Fijten, Brunssum
Ron v Horck, 2019-04-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode:
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goede rijschool en de motoren zijn in orde, goede rijinstructeur. Vandaag examen gehad en dank zij de opmerkingen en aanwijzigingen tijdens de rijlessen, in de eerste keer geslaagd Pascal Bedankt.
Rijschool Fijten, Brunssum
angel, 2019-03-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 21
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Heel tevreden over de lessen. Pascal geeft altijd goede uitleg!
M. Mink, Ijsselstein Ut
Hannah, 2019-03-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: November - maart 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Onderstaand klopt inderdaad niet! Super vriendelijke instructeur, optijd, zeeeer geduldig en beleeft duidelijk veel plezier aan zijn werk.
Rijschool Fijten, Brunssum
Colin Lucassen, 2019-03-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Januari tot juli 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Hele goede rijschool, voelde me meteen op me gemak en een goede prijs. Zeer aardige instructeur Pascal die zijn les precies afstemt op de leerling wat erg fijn was. In een keer geslaagd door deze goede rijlessen, bedankt.
Autorijschool KROON, Almere
Anoniem, 2019-03-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: Februari -maart 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 6
Geslaagd: Ja
Ik heb met veel plezier gereden bij rijschool Kroon. Ik waardeer het geduld voor alle uitleg. Bedankt voor de goeie lessen die ik gekregen heb en waardoor ik nu kan genieten van mijn rijbewijs. Top rijschool
Peter Boogert, Ridderkerk
Bas, 2019-03-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: 2002
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Deze man heeft mij ooit, na ongeveer 30 lessen, af laten rijden terwijl ik met m’n koppeling ingedrukt de bochten nam. In al die lessen nooit gecorrigeerd of wat van gezegd. Uiteraard zakte ik en het enige wat hij zei ‘tsja dan zal je toch wat meer moeten lessen’. Wat een figuur! Om nog maar te zwijgen van die gore boterhammen met banaan die hij naast je wegkauwt als je aan het lessen bent.
Aagje Autorijschool, Almere
Zef, 2019-03-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Prettige sfeer. Je krijgt goede instructies en je krijgt te zien wat er goed en fout gaat. Ze nemen de tijd om alles uit te leggen en ik ben met veel plezier de lessen gaan volgen. De beste rijschool van Almere!
Beni Autorijschool, S-gravenhage
Chantal, 2019-03-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Aug-oktober 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goede uitleg, altijd optijd, lest soms langer door om je goed te kunnen laten oefenen, schone auto, goede prijs.
Autorijschool KROON, Almere
Rositsa Pavlova, 2019-03-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Nee
Echt een top rijschool met leuke instructeurs, goede uitleg en een mooie auto.
Autorijschool KROON, Almere
Damian Hagen, 2019-03-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Maart 2018 tot Maart 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Omdat ik alleen nog maar in een automaat mocht gaan lessen ben ik bij autorijschool kroon uitgekomen. Ik ben blij dat ik door de goede rijlessen en uitleg mijn rijbewijs hebt gehaald Rijan is echt een goede rijschool houder met passie voor zijn vak.
Rijschool Henco, Zwaag
Jordan, 2019-03-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: april 2018 - maart 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Henco is een zeer aardige man en legt alles erg goed uit, de sfeer in de auto is er ook altijd. henco heeft veel begrip voor je en je hoeft nooit iemand op te halen. zeker een aanrader.
Autorijschool Van Galen, Oss
Peter de Klein, 2019-03-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 5
Periode: Jan-2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Waardeloze rijschool. Hoe hij rijinstructeur is geworden is werkelijk waar een mysterie. Indien er fouten gemaakt worden weet de instructeur niet hoe hij de student op weg kan helpen. Als je een fout maakt wordt de rijinstructeur verbaal agressief en probeert intimiderend over te komen. Je kan geen serieus gesprek voeren met deze dictator want hij neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Raadt iedereen een fatsoenlijke rijschool aan. Ga hier met een ruime bocht omheen!!!
Rijschool Nordin, Almere
Nienke, 2019-03-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Nov 2018-maart 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Fijne rijschool! Ben in 1x geslaagd!!
Rijschool Nordin, Almere
Lismar, 2019-03-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ben zeer tevreden! Ze hebben me heel erg geholpen om niet onzeker te zijn. Ze hebben veel geduld en leggen het goed uit. En ben nu ook in 1x geslaagd.
Inter-Focus, Hoofddorp
Student, 2019-03-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Zeer moeilijk om afspraken mee te maken. Komt niet opdagen of staat voor de deur op verkeerde dag/tijd. Probeert extra geld te verdienen door pas je examen aan te vragen als je pakket al bijna op is en dan je te dreigen met zakken als je niet nog meer lessen bij hem afneemt. Weggegooit geld geweest. Heel pakket afgenomen en sta nu met lege handen. Bij mijn nieuwe rijschool met 10 lessen examen gedaan en in 1x geslaagd.
Autorijschool B. Elma, Oosterhout Nb
Alem, 2019-02-26
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Jan-maart 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer goede rijschool. Instructeur is erg vriendelijk en zeer geduldig. Hij heeft mij in een korte tijd goed voorbereid voor het examen, waarna ik mijn rijbewijs heb behaald. Zeker een aanrader!
Autorijschool Van Galen, Oss
Bagger!!!!, 2019-02-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 12
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Waardeloze instructeurs. Chagrijnig onprofessioneel. Praten te veel.
Auto rijschool Tijssen, Heerlen
Wiertz, 2019-02-13
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 33
Periode: nov 2017 - feb 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Bedankt, Autorijschool Tijssen in Heerlen voor de ‘geweldige’ rij-opleiding van onze zoon. Bedankt ook voor de last minute afzeggingen van de rijlessen, door oa lekke band, velg scheef, aanrijding, ziekenhuis, verkeerd ingepland etc etc., en het vaker te laat dan op de afgesproken tijd komen. Bedankt voor het niet hebben van een leskaart, en een leerlingapp die totaal niet wordt bijgewerkt. Bedankt voor het tekort aan aandacht tijdens de lessen omdat het bijhouden van Facebook en whatsapp tijdens de rijles natuurlijk veel belangrijker is. Bedankt ook voor het afzeggen van de tussentijdse toets, 1 uur (!) vantevoren, met de smoes dat de huur lesauto door foutje dubbel verhuurd zou zijn. Bedankt voor de toezegging dat er direct een nieuwe toets gepland wordt, en dan na 3 weken blijkt dat er nog helemaal niets gedaan is totdat ik maar eens informeer hoe het zit, en dan blijkt dat het dan wel binnen 5 minuten geregeld kan worden. Bedankt ook dat er daags voor het examen ‘s middags gemeld wordt dat het examen volgende ochtend ook alweer niet doorgaat omdat auto betrokken was bij een aanrijding en niet tijdig gerepareerd kan worden en er ook geen vervangende auto beschikbaar is, en dat er vervolgens alweer 6 weken gewacht kan worden. Bedankt voor het totaal niet reageren of terugbellen op de vele telefoontjes, app-jes, sms-jes en ingesproken voicemails. Bedankt dat jullie op de uiteindelijke examendag gisteren toch weer bijna 10 minuten later kwamen dan afgesproken waardoor onze zoon nog nerveuzer werd dan ie al was, het was 07.40u , examen begon om 08.00u, we zagen het alweer in rook opgaan. In het kader van de kandidaat op z’n gemak stellen... Helaas heeft hij het examen niet gehaald, maar niet getreurd, zijn rij-opleiding wordt nu voortgezet bij een rijschool die wel aandacht voor hem heeft, die altijd op tijd is en die wél waar biedt voor hetgeen waar je voor betaald hebt. We zullen jullie vooral ‘zeer warm’ aanbevelen....☹️
Aagje Autorijschool, Almere
Robert , 2019-02-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Mei 2018-februari 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Gezellige lessen met een ervaren instructeur. Duidelijke verwachtingen en constructief doelgericht aan het lessen geweest. Ik ben geen natuurtalent maar wel in 1 keer geslaagd. Altijd op tijd en communicatief verloopt soepel. Ik heb wat reviews gelezen met negatieve zaken maar daar kan ik mij persoonlijk niet in vinden. Prima on orde!
IQ Drive, Rotterdam
Ferry, 2019-02-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Nov-2018 tot feb 2019
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Veel goede reviews komen omdat IQdrive mensen een kadobon van 20 euro geeft bij een aantal positieve reviews. Mijn bevinding: Slechte communicatie vanaf IQdrive, beloven ook veel. Zoals binnen 5 dagen examen zoals op de site staat, maar helaas lukt dat ze niet. Werken samen met andere rijinstructeurs die als ZZP rijden, kwaliteit hiervan zal dus verschillen, ik heb er geen goed woord voor over. Qua prijs zitten ze aan de goede kant, maar ik adviseer voor 100 of 200 meer naar de ANWB of een andere grote rijschool te gaan.





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl