Thu, 6/Aug/2020

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Autorijschool KROON, Almere
Priti, 2020-07-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode: maart 2019 - juli 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Ja
Goede rijschool!
Aagje Autorijschool, Almere
Bas Askholm, 2020-07-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 120
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
De instructeur bleef in me geloven, zelfs toen ik de stomste fouten maakte. Hij legde dingen op verschillende manieren uit en maakte tekeningen zodat ik de situatie beter kon begrijpen. Het was vaak gezellig in de auto, doordat de instructeur vroeg hoe het ging en een praatje maakte. Hij vertelde ook veel over hoe de auto nou echt werkt, waardoor jr nog meet interesse krijgt in het autorijden. Hij vertelde ook dat je door hobbels of kuilen te hard nemen niet gewoon deukjes aan je bumper krijgt, maar dat de radiator daar ook aan hangt en die dan snel kapot kan gaan, dus dan ga je wel voorzichtiger doen. Ik zou deze rijschool echt aanbevelen!
Rijschool de Schakel, Rotterdam
Chida, 2020-06-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 100
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Ik hou mijn verhaal kort. Ik heb een bepaalde tijd bij dit rijschool les gehad. Mijn rijinstructeur was heel geduldig en duidelijk. Hij kwam altijd met goed advies voor de volgende les. Hij motiveerde mij altijd om niet op te geven. Ik heb veel geleerd in mijn rijlessen. Deze rijschool is 100% een aanrader !
Motor- en Autorijschool M.J. Augustijn, Vledder
Janine, 2020-06-26
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Jan 2019 tot juni 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
ik ben een vrouw van 50 jaar en ik heb in 1x mijn rijexamen gehaald. Dat zegt genoeg denk ik over deze rijschool. Zeer bekwame instructeur. Heel rustig. Goede feed back. Vrolijk.
Autorijschool Zomer, Hengelo Ov
Anoniem, 2020-06-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 55
Periode: april-dec. 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Zeer laag tempo, wil zoveel mogelijk lessen in rekening brengen en houdt je daarom steeds aan het lijntje. Uiteindelijk mee gestopt omdat hij geen examen of toets wilde boeken na meer dan 50 lessen Geen geld voor reeds betaald, maar niet geboekt, examen en toets terug ontvangen. Koop dus geen pakket bij hem.
Autorijschool KROON, Almere
Amar Assabban, 2020-06-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: Okt-juni 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Goede rijschool met veel geduld. Aanrader!
Rijschool Nordin, Almere
Soukaina, 2020-06-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: 2019-2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Hele fijne en leerzame lessen gehad. Goed en duidelijk uitgelegd. Neemt de tijd voor je en kijkt wat handig is. Ik heb een hele leuke tijd gehad met de lessen. Hele serieuze lessen, en natuurlijk ook gezellig als dat kon. Ik raad Rijschool Nordin bij iedereen aan, het is je tijd, moeite en geld waard. En vooral als je goed in 1 keer wilt slagen.
Autorijschool KROON, Almere
Leon , 2020-06-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Fijne prettige rijschool met super leuke instructeur. Altijd optijd aanwezig, correct en goed in de begeleiding. Ook als je zoals in mijn geval geen fan bent van autorijden.
Autorijschool Yvonne Dekkers, Dodewaard
shawna van der griend, 2020-06-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: -
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
super slechte ervaring mee, na het aandringen dat ze gedeeltelijk zwart betaald wilden worden, vaak te laat, stoken tussen leerlingen , koffie pauzes nemen en die tijd gewoon moeten betalen, onzekerheid inpraten en maar blijven lessen . toen ik bij haar wilde stoppen heeft ze het praktijk nooit terug betaald terwijl die niet gepland stond !!! 5 lessen bij een ander gehad en in 1 x geslaagd. voor mij is yvonne echt een oplichter die met je gevoel speelt voor geld
Rijschool Nordin, Almere
Anissa, 2020-06-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Sep2019-jun2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Ik ben erg tevreden over rijschool Nordin. Er wordt goed met je meegdacht en de uitleg is erg duidelijk. Ik ben in een keer geslaagd!! Ik raad iedereen deze rijschool aan!
Autorijschool KROON, Almere
Mounir el Edrisi, 2020-05-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: October 2019 - Mei 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Auto rijschool Kroon is een goede rijschool als je een rijschool in de buurt zoekt. De instructeurs hebben goede kennis en kunnen erg goed lesgeven. Er ging geen enkele les voorbij waar ik me slecht voelde, ze stellen je altijd op je gemak en leren je autorijden op je eigen tempo. Een goede rijschool dus.
Rijschool Frederiks, Enschede
NoŽlle Vennemann, 2020-05-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 28
Periode: Oct- mei 2019-2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Super goede rijschool. Duidelijke uitleg en leuke lessen. Ik ben in 1 keer geslaagd. Zeer tevreden.
Rijschool Dragan, Amsterdam
Jan, 2020-05-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: Juni - Augustus 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer hoge slagingspercentage zeker beste rijschool in Amsterdam In een keer met 20 rijlessen geslaagd
Rijschool Rozendale, Sneek
Fietser in het weekend, 2020-05-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 0
Periode: Nvt
Rijbewijs Categorie: DE
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Ja
In het weekend een hard rijdende niet voorrang gevend hufter!!! Dit weekend nog , afslag Oppenhuizen , zeker 120 op een weg waar je maar 80 mag!!!!
Verkeersschool Stip, Rijswijk Zh
Archana, 2020-05-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: December
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Super goeie rijschool goed uitleg. Legt alles op een rustig manier uit en herhaalt het wanneer je het niet begrijpt, aan het einde van de les neemt hij alles door wat je goed en fout doet. Goede ervaring heb in 20 lessen en in 3 weken mijn rijbewijs gehaald.
Autorijschool Roepan, Tilburg
Stephanie, 2020-04-30
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: X
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Super rijschool, leuke en leerzame rijlessen. Positieve instructeur altijd vriendelijk. Ik heb ongeveer 25 lessen gehad en ben in een keer geslaagd.
Rijschool Woltheus, Alkmaar
Laura, 2020-03-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Na een aantal proeflessen genomen te hebben heb ik gekozen voor rijschool Woltheus. Het voelde gelijk goed. Alles werd goed uitgelegd en ik voelde mij op mijn gemak in de auto. Ik zou deze rijschool aanraden. En ik ben in 1 keer geslaagd.
Sprinter Rijschool, Leidschendam
Erik-Jan, 2020-02-12
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: nov 2019 - febr 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Top rijschool! In 1 keer geslaagd na 28 lessen (40 uur bij elkaar - een vast pakket) waarin ik heel goed heb leren autorijden. De leraar legt rustig en goed uit en plande elke les zo in dat ik elke les iets nieuws leerde. Ik hoop dat hij een hoop meer studenten gelukkig kan maken! Heel veel dank!!
Autorijschool "Serona" Citydrive, Hoogvliet Rotterdam
Rientje Postma, 2020-02-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: sept 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer goed rijlessen gekregen, er werd mij zeer geduldig zaken uitgelegd en daar ben ik heel tevreden over! En ik zou deze rijschool aan een ieder aanbevelen.
Arman Autorijschool, Almere
Eddy dundas , 2020-02-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Okt - Feb 2020
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Fijne rijschool en goed contact met de rijinstructeur. Een aanrader de rijschool. Ik heb veel van geleerd.





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl