Wed, 22/Nov/2017

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Rijschool Jonker, Almelo
Gert van Talsman, 2017-11-03
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: juli-nov 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
niet tevreden. ik krijg een les elke twee weken. oneerlijk, Jonker gaat alleen over geld. PAS OP!
Autorijschool Noteborn, Nuth
Fam. langen, 2017-10-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 6
Periode: Aug-okt 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Slechte rijschool!! Kan alleen overdag en voor uitzonderlijke gevallen op zaterdag. Kunt alleen via app lessen plannen en nog niet eens 1week vooruit plannen. Veel problemen gehad met lessen plannen. Onze dochter wilde graag vast tijdstip lessen ivm school en dat hij niet. Uiteindelijk besluit Petro om niet meer met ons verder te gaan en dan laat hij ware aard zien. We hadden een pakket gekocht en nu brengt hij ineens vanalles in rekening. Zo kan ik ook geld verdienen!!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Koos Vaes, 2017-10-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 65
Periode: september 2015 - oktober 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Dinsdag 10 oktober in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Voornamelijk door de zeer bedreven en kundige lessen van Ron. Hij verwacht net een niveautje meer van je, waardoor je op den duur kritischer naar je eigen rijden kijkt. Hij is zeer geduldig met je en legt vakkundig uit wat je in bepaalde situaties beter kunt doen. Daarnaast zeer flexibel in lestijden en dagen. Een aanrader voor iedereen!
van AM naar B, Amsterdam
Dounia, 2017-10-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 28
Periode: juli-okt 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Geweldige eerlijke rijschool! Waar slagen altijd maar dan ook altijd lukt! UITLEG IS GEWELDIG! Special thanx to Hassan el Ouardi!
Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
Laura vander Meulen, 2017-10-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Heel fijn gereden bij deze rijschool en in een keer geslaagd. Super!!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Carien, 2017-10-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 17
Periode: 09-2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Wat een geweldige ervaring!!!! Ik heb van meerdere kennissen vernomen dat de lesinstructies van VOC Limburg zo geweldig waren dat ik vanuit de randstad ben afgezakt naar het mooie Limburg om dit zelf te ervaren... In een woord alles TOP! De lessen welke vrienden hebben gehad eerder waren via Laurens maar hij was helaas volledig uitgevallen. Het alternatief was zeker niet minder in kwaliteit!!! John & Ron hebben mij, maar ook andere aspirant rijders in zeer korte tijd tot hoog niveau opgeleid, waarvoor mijn dank! Zelfs op het laatste onderdeel gaf de CBR instructeur aan dat het niveau van VOC dermate hoog ligt dat hij zich afvroeg hoe ze dat keer op keer bereiken...en ook ik ben in 1 keer geslaagd! SUPER 👍🏻 Daarnaast was het verblijf in Amrath ook buitengewoon wat betreft service en meeleven met mijn lessen/examens. Ik kan niet anders zeggen dat het voor mij een geweldige ervaring was alles bij elkaar en ik alle betrokken VOC Limburg, Amrath maar ook Motoport bedanken voor alle diensten die ik van jullie allemaal op extreem hoog niveau heb mogen ervaren!!!! Rijbewijs ABV/AVR binnen 💪🏻 en van alles in mooi Limburg genoten 👌🏻
Rijschool Nordin, Almere
Cindy, 2017-10-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Ja-okt
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer fijne lessen gehad bij fatima. Ze heeft mij heel erg geholpen door de directe feedback. Ik moest ondanks de vele lessen bij andere rijschool nog veel leren en dit was de beste keus die ik kon maken. In 1 keer geslaagd!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Ruben, 2017-09-29
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 24
Periode: Aug-sept 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ron is een leuke, gedreven instructeur die iedere dag kritisch en rechtvaardig met zijn leerlingen omgaat, waarbij steeds tijd is voor een ontspannen babbel. In een keer geslaagd voor beide examens en daarmee erg tevreden.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Nayomi Wnuck, 2017-09-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 55
Periode: November 2016 tot september 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs! Ron bedankt voor de leuke en leerzame lessen!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Erik, 2017-09-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 26
Periode: September 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Vandaag (21-9) in 1 keer geslaagd voor het AVD examen, na vorige week 14-9 in 1 keer voor mijn AVB examen te zijn geslaagd. Een geweldige rijschool met een gestructureerde aanpak. Ron legt de lat hoog, maar dat werp dus wel zijn vruchten af. Verwacht geen fluwelen handschoenen, want dan kom je bedrogen uit. De aanpak is direct maar fair. Een prima rijschool die ik iedereen kan aanbevelen. Ron en iedereen, bedankt.
ACE Autorijschool, Leiden
Robert Hagelman, 2017-09-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: 2012-2013
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Wat er tussen je benen zit, is relevant voor de lessen. "Kom op joh! Je bent toch een vent, je hebt toch ballen" is een door de rijschool geaccepteerde en verdedigde uitspraak in de manier van lesgeven.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Dennis , 2017-08-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: Juli aug '17
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Ik ben er gekomen met wat schakel ervaring ik heb veel plezier leuke ritjes weer of geen weer we gingen er voor "gas erop" de kennis en kundigheid van Ron ben ik erg te spreken over maar hij kan streng uit de hoek komen maar wel rechtvaardig en hij heeft ervoor gezorgd dat ik heb kunnen finetunen en bepaalde grenzen te verlegge ben ik de eerste keer geslaagd Bedankt Ron en team voor de tijd gr Dennis ik ben op 24-08'17 geslaagd
Aagje Autorijschool, Almere
Lisa, 2017-08-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Mei-aug 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij John, hij heeft me heel erg geholpen met zijn geduld en duidelijke uitleg. Ik ben met een goed vertrouwen mijn examen in gegaan dankzij de lessen van John en heb het daarom in 1x gehaald! Nogmaals dankjewel!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Stephan, 2017-08-16
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 23
Periode: Juni, juli, augustus 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Na een nogal vervelende ervaring met een niet nader te noemen rijschool heb ik de overstap gemaakt naar VOC Limburg. Ondanks het uitvallen van één van hun instructeurs kon ik hier per direct aan de slag, wat spreekt voor de gedrevenheid van deze mensen. Zowel in weekeinden als avonduren werd gelest. De lesfrequentie was hoog, wat het vlot halen van je rijbewijs mogelijk maakt. VOC Limburg biedt zéér gedreven instructeurs die de lat nét een beetje hoger leggen. Door hun jarenlange ervaring hebben zij een enorme kennis van zaken en bieden hun cursus aan aan een eerlijk en reëel tarief. Een absolute aanrader op gebied van motorrijbewijs.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Danny, 2017-08-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: Mei-augustus 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
De eerste keer voor AVB geslaagd en vandaag de eerste keer AVD geslaagd. Dat ze dus ook personen, die geen natuurtalent zijn, kunnen laten slagen, zoals ik, is hiermee maar weer eens bewezen. Fijne school en speciale dank aan Ron...ben je dankbaar!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Wesley de Lange, 2017-08-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Ja
Zeer bekwaam en persoonsgericht... ongelofelijke kwaliteiten van mijn instructeur Ron. Ik ben geen makkelijk op te leiden persoon maar bij Ron heb ik me altijd op mijn gemak gevoelt ook wanneer hij me op mijn fouten wees die ik dan heel moeilijk kon accepteren!
Autorijschool Budget, Amsterdam
Oleg, 2017-08-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 10
Periode: juli-augustus 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Aangezien mijn vorige rijinstructeur stopte, verwees hij me door naar Hassan/Autorijschool Budget. Ik had reeds 30 lesuren. Hassan is een zeer ervaren instructeur, die zijn vak verstaat. Hij communiceert duidelijk zodat je weet waar je verbeterpunten liggen. Zijn lessen en methoden zijn gestructureerd en efficiënt, de lesauto is fijn. Daarnaast was Hassan op tijd bij afspraken en kon ik in overleg de lessen prima combineren met mijn baan. Hassan was bijna net zo blij als ik bij het behalen van mijn rijbewijs.
Hartemink Verkeersopleidingen B.V., Eibergen
Pierre, 2017-08-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: 2016/2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Klantonvriendelijke medewerkers die niet interesseren dat ze je bedonderen. Klachten worden niet in behandeling genomen. Rijinstructeur geeft tijdens de lessen een grote mond waardoor je niet goed kunt concentreren en vernederd je telkens. Veel belangrijke manoeuvres worden niet gedaan terwijl je wel daar voor betaald, houden je aan het lijntje en je krijgt je geld niet terug.
Aagje Autorijschool, Almere
Mandy, 2017-08-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Ik heb een zeer goede ervaring met rijschool Aagje. Voordat ik begon met lessen had ik heel erg last van faalangst. John heeft mij geholpen om dit te overwinnen. binnen no time had ik mijn rijbewijs. betrouwbare rijschool en ik raad het iedereen aan
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Onno Giebels, 2017-07-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 24
Periode: Juni-juli 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Iedereen in de rijschool bedankt. Op korte tijd het rijbewijs gehaald. Leuke en zeer goede manier van lesgeven. Nu lekker genieten van het rijbewijs!!!





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl