Fri, 13/Dec/2019

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Rijschool Rimmert, Franeker
Petra Peters, 2019-10-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: juni-oktober
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Ik had het echt lang uitgesteld maar ik wou mijn rijbewijs wel halen , Rimmert bleef geduldig en noemde mijn laatste les rijexamen waardig en dankzij zijn goede lessen ben ik geslaagd.
Autorijschool de BOB, Coevorden
Henk-Jan Zomer , 2019-10-18
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 6
Periode: Juli tot september 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
De slechtste rijschool die ik ooit heb gezien. Mevrouw Lammers kaffrrt haar leerlingen overal vooruit. En als ze iemand treft die tegen spreekt dan stopt ze de lessen. Ik zou tegen iedereen zeggen, er is niets slechter als deze rijschool. Ga verder zoeken en begin niet aan rijlessen bij deze rijschool.
Autorijschool A-Z, Hilversum
Peter deman, 2019-10-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 36
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Via mijn broer kwam ik op deze rijschool. De rijschool heeft een zeer hoge kwaliteit. Mijn broer en ik zijn in een keer geslaagd bij autorijschool A-Z. Door steeds examenroutes te oefenen was voor mij duidelijk waar ik minder op scoor, zo was ik goed voorbereid op mijn eindexamen. Ik raad iedereen aan om bij deze rijschool je rijbewijs te halen!
Rijschool Docter - Helder, Wapenveld
N., 2019-10-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: febr 2019-sept-2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Goede rijschool, erg geduldig en zeer vriendelijk, je mag zelf ook aangeven wat je wilt oefenen en ze nemen echt de tijd voor je, daarnaast is deze Rijschool ook niet idioot duur, zeer goede en behulpzame mensen vooral Marcel. ik raad iedereen die hier in de buurt woont aan om te gaan lessen, ben zelf in een keer geslaagd en tussentijdse toets gehaald.
Ilonka Van Perlo, Warnsveld
jansen, 2019-10-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
deze rijschool niet aanbevolen. wordt weinig geleerd wordt geen informatie gegeven. weinig proeven gedaan. absoluut geen aanrader
Verkeersopl Maart & Dick, Rijnsburg
Anoniem, 2019-09-26
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Januari 2018 december 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Nee
Slechte rijschool, leer weinig! Scheld je uit als je het niet goed doet, al mijn geld erin gestoken.
Autorijschool KROON, Almere
Rafi, 2019-09-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Mei-september 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Heb alle rijlessen heel goed ervaren.
Verkeersschool Stip, Rijswijk Zh
Naomi, 2019-09-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 0
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: AM
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Super onproffesionele rijschool. Contact formulier ingevuld zonder reactie. Geen probleem ik neem wel telefonisch contact op. Hier afgesproken een theoriecursus te willen afnemen als cadeau voor mijn neefje dit was geen probleem. Natuurlijk ontvang ik graag een bevestiging en factuur hiervan en dat zou gebeuren. Dagen later nog steeds niets ontvangen en weer contact gemaakt. Hun zelf een testmail gestuurd met gegevens en dan zou alles in orde komen met de factuur. Weer dagen gewacht zonder enige mail dus weer gebeld. Ja je krijgt het vanavond maar uiteraard weer niets. Erg jammer want ik wil gewoon betalen. Weer gebeld geen gehoor dag erop gebeld (inmiddels zijn we 2 weken verder) en geef ik aan dat ik het een rare manier van omgaan met een klant vind en er werd aangegeven dat ik dan maar een andere rijschool moet zoeken om discussie te voorkomen??!! Nou AFRADER DUS. Echt heel aparte manier van met mensen omgaan RAAJ die iets bij je willen afnemen en betalen. Meneer RAAJ heeft blijkbaar geld genoeg en geen behoefte aan klanten.
Diemant Verkeersopleidingen, Landgraaf
Mark Dohmen, 2019-09-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 0
Periode: 0
Rijbewijs Categorie: AM
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Zeer onbetrouwbaar. Komt geen afspraken na, altijd smoesjes.
Autorijschool KROON, Almere
Endrycio, 2019-08-31
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: maart-aug-2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Hele fijne Rijschool!
Anwb-Rijopleiding Limburg B.V., Maastricht
Charly, 2019-08-22
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: augustus 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik zou de ANWB rijschool Maastricht bij niemand aanraden en wel om de volgende redenen; De proefles werd in april afgenomen door instructeur W. Dit verliep naar wens totdat ik kort erop van hem een appje ontving met de vraag of ik me reeds had aangemeld om te gaan lessen. Na hier bevestigend op te hebben geantwoord ontving ik dit: “Ah! Dat duurt nog ff. Ik ga donderdag een weekje op vakantie. Zin om daarna wat bij te praten?“. Dit was de eerste indicatie dat de hele ANWB rijschool Maastricht een onprofessionele zaak runt. Mijn toekomstige rijles instructeur, H, kwam ik bij mijn theorie examen in juni toevallig tegen bij het CBR. We raakte aan de praat en ook hij stuurde mij kort hierop een appje. De omgang met persoonsgegevens wordt bij de ANWB blijkbaar niet zo nauw genomen. In augustus begon in met rijlessen. Afgesproken was dat ik in 25 dagen, 40 lessen zou volgen, met op de laatste dag het praktijk examen. H was een vriendelijke instructeur. Iets te vriendelijk. Ik werd dagelijks gedurende twee uur lang onderworpen aan seksueel geladen opmerkingen en insinuaties. Nadat ik hem hierop aansprak gaf hij aan vanuit mij het idee te hebben gekregen dat ik met hem flirtte en dat hij hier enkel op reageerde. Ondanks de ongemakkelijkheid was ik afhankelijk van deze instructeur en heb ik me erbij neergelegd. Hierna heeft hij zijn houding gelukkig enigszins aangepast. Desalniettemin stapje ik dagelijks met buikpijn van de stress in de rijlesauto. Andere zaken die ik graag kenbaar wil maken: H was regelmatig te laat en de gemiste tijd is nooit ingehaald. De secretaresses op kantoor plande zonder overleg lessen om en reageerde onprofessioneel aan de telefoon wanneer ik kenbaar maakte hier niet van gediend te zien. Mijn tussentijdse toets was na 15 lessen ingepland. De CBR richtlijn geeft aan de ttt op driekwart van de rijopleiding te plannen en dit hadden ze op kantoor moeten weten. De ttt was voor mij hierdoor weggegooid geld. Tot slot heb ik mee gekregen hoe de instructeurs en de secretaresses intern onenigheden met elkaar hadden. Zodanig dat mijn instructeur zich kortstondig ziek heeft gemeld. Hierdoor heb ik W een dag als vervanger gehad. Deze vond het toen nodig om nog kenbaar te maken dat hij met zijn uitnodiging toentertijd geen bijbedoelingen had, hij was namelijk uiterst gelukkig met zijn vrouw.... Nadat ik aangaf het hoe dan ook onprofessioneel te vinden gedroeg hij zich geïrriteerd en verhief tijdens de les zelfs een keer zijn stem met een huilbui van mij als gevolg. Deze hele ervaring bij de ANWB heeft mij bijna 2500 euro gekost, slapeloze nachten, buikpijn, ongemakkelijk uren in de rijlesauto en ontelbare momenten van irritatie en machteloosheid. Ik druk mijzelf nog heel zacht uit in dit hele verhaal maar benadruk nogmaals met klem dat ik de ANWB rijles ervaring niemand gun.
Autorijschool KROON, Almere
Kristel Biervliet, 2019-08-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Nov 2018-aug 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Ja
Hele fijne Rijschool! Rajan is een hele goede instructeur die duidelijk kan uitleggen en veel geduld heeft Bedankt voor alles!
Autorijschool Ummenthum, Belfeld
Sam, 2019-08-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 5
Periode: Jan 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Norse chagrijnige man wiens passie het niet is iemand te leren autorijden. Bovendien racistisch
IQ Drive, Rotterdam
Amy Mielatz, 2019-08-16
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: mei 2018 - juli 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Zeer slechte rijschool. Misleidend, duur en super slecht in communicatie. Mijn instructeur kwam prima over, maar zei niet zoveel tijdens de lessen. Uiteindelijk heeft dat me de kop gekost. Want ik dacht daardoor dat ik prima kon rijden, maar het tegendeel is waar (zie einde). Mijn verhaal: IQ drive biedt een gratis herexamen aan. Super van ze zou je zeggen. Maar nee, want ze verplichten je wel om 8 (!) extra lessen te nemen van 316 euro. Ze plannen pas een herexamen voor je in, als je dat bedrag volledig en in 1x hebt overgemaakt. Belachelijk. Ze scheren mensen over 1 kam, want zij kunnen toch niet voor iemand bepalen hoeveel lessen je nog neemt voor een tweede poging? Advies geven, oke, maar verplichten? Het staat ook nergens op hun site, sterker nog ik citeer: "Als je zakt, krijg je van iQdrive een gratis herexamen. Het grote voordeel aan gratis herexamens is dat je met minder stress je eerste examen ingaat; je weet immers dat een tweede examen je niet nog eens honderden euro's kost." Nee, maar je mag wel even 3 meier neerleggen voor de verplichte aantal lessen. Het staat in ieniemienie kleine lettertjes op het inschrijfformulier wat je aan het einde van je proefles hebt tekent. Deze voorwaarde is nog tot daaraan toe.... Het zou 2 werkdagen duren voordat de rijschool contact met mij zou opnemen voor het inplannen van een nieuwe datum. Ik had aangegeven dat mijn theorie bijna zou verlopen en mij werd gezegd dat ze hun best zouden doen om z.s.m. een afrijddatum te vinden. Ik werd maar niet gebeld en toen ik zelf belde werden beloftes gedaan over het vinden van een andere instructeur (aangezien mijn instructeur na het examen niets meer van zich liet horen). Ze zouden me gelijk terugbellen als ze een instructeur gevonden hadden, ook als het NIET was gelukt, zodat ik een plan van aanpak kon maken. Eindstand: radiostilte. Tot op de dag van vandaag laten ze niks meer horen, terwijl ik wel dat geld al heb overgemaakt!!!😠😠 Heb nu een andere rijschool en die constateerde dat ik heel veel kleine dingetjes verkeerd heb aangeleerd. Dus over de kwaliteit van de instructeur nog maar te zwijgen. Ik heb ze een mail gestuurd over dat ik me wil uitschrijven en dat ik een bevestiging wil dat ik die 316 euro terugkrijg. En natuurlijk: nog geen reactie. Ga hier niet lessen mensen! Laat je niet verleiden tot bepaalde kortingen en dingen die inbegrepen zijn, want bij deze rijschool is goedkoop, duurkoop. Losse lessen zijn namelijk 80 euro voor 1,5 uur!
Rijschool Nordin, Almere
Joy, 2019-08-12
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Sep-juli 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goede rijschool. Ben in één keer geslaagd.
Autorijschool KROON, Almere
Patricia van Beek, 2019-08-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 55
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Rajan van autorijschool kroon is een hele relaxte, rustige maar gezellige instructeur. Hij weet echt waar hij over praat en kan je op een rustige maar duidelijke manier alles uitleggen. Ook voelt hij zeer goed aan wat je nodig hebt of je gevoel is. Ik was een erg angstige en onzekere leerling maar danzij zijn rust, zijn uitleg en zijn vibe heb ik mijn angst onder controle en ben ik stukken minder onzeker over mijn kunnen. Mede door Rajan en zijn geduld heb ik mijn rijbewijs gehaald!
E. Veerkamp, Almere
Ashley, 2019-08-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 6
Periode: Mei-juni
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In een korte tijd heb ik mijn rijbewijs kunnen behalen, mede dankzij de goede begeleiding van Edwin.
Autorijschool KROON, Almere
Kishen, 2019-07-31
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Nee
Dit is zeker de beste rijschool van Almere. Goede en zeker leerzame lessen met top instructeurs!
Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
Jolanda, 2019-07-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 80
Periode: 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Nee
lessen gevolgd bij deze rijschool. Veel negativiteit maar bij andere rijschool ging het een stuk beter.
Verkeersschool Sjors, Beegden
Robin, 2019-07-07
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 7
Periode: april-juli
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Had eerst les bij ANWB, dat ging wat langzamer, daarom geswitcht naar Sjors in Beegden. Bij Sjors ging het sneller, efficienter, dus uiteindelijk goedkoper. Met veel zelfvertrouwen examen gedaan en behaald.





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl