Sat, 25/Mar/2017

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Alkar.nl, S-gravenhage
MS, 2017-03-13
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 2
Periode: Feb 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
De rij-instructeur was erg agressief, ik heb dan ook snel mijn lessen gestopt toen dit duidelijk werd.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Sanne, 2017-03-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Sep-maart 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Een hele fijne tijd gehad met Ron als instructeur. Stap voor stap alles geleerd met een duidelijke uitleg en leuke opdrachten. Dit heeft geresulteerd dat ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald heb. Ron, bedankt voor de leuke en leerzame tijd.
Rijschool Markant, Groningen
anoniem, 2017-03-04
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: lang
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Bij Markant heb ik les gehad van Marc Lucassen. Ik heb nog nooit zo'n bot persoon naast me gehad. Elke vraag die ik stelde beantwoorde hij met "Heb jij überhaupt wel verstand in je harssens?!", terwijl je als leerling daar bent om te leren lijkt mij. Hij was ook vooral uit op je geld. Hij zegt dat hij gespecialiseerd is in faalangst, maar hij zorgt er wel voor dat je het krijgt. Niet naar deze man gaan! In het begin lijkt hij leuk en aardig, maar na een les of 20 heb je een compleet ander persoon naast je.
Rijschool Nordin, Almere
Hamza, 2017-02-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Over rijschool nordin, Rijschool nordin heeft me heel erg veel informatie gegeven en mij geholpen om mijn rijbewijs te halen. Er is een goeie sfeer, veel rust en kalmte en vooral goeie hulp
AANB, Almere
Marianne, 2017-02-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: sept-feb
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Heb met veel plezier lessen gevolgd bij AANB. De instructeur, Niek, was altijd op tijd, vrolijk en gezellig in de auto, maar bovenal heb ik veel van hem geleerd. Legde alles duidelijk en geduldig uit.Ik ben in 1x voor mijn rijbewijs geslaagd. Alsnog bedankt Niek.
AANB, Almere
Bart de Lange, 2017-02-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: December 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
De beste rijschool ever. In 30 uur in 1x geslaagd. Ik ben een aantal x te laat geweest, Niek rekenden de lessen niet. Chapeau. Hij bekommerde zich echt om mij. Was altijd gezellig in de auto.
Sterk Rijopleidingen, Utrecht
Bo van Ommen, 2017-02-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Sep-2015-maart-2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Rijinstructeur in de meeste gevallen te laat, komt gestelde afspraken niet na. Daarnaast verschijnt er meerdere malen een rijinstructeur voor de deur van de rijschool Veronica. Dit is niet gecommuniceerd en niet overlegd. Tot slot is de rijinstructeur gedurende de lessen bezig met telefoneren, dan wel het lezen van Whatsapp of Facebook dan wel aan het bellen. Er is weinig aandacht voor de leerling!
Aagje Autorijschool, Almere
inge, 2017-02-18
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: jan- feb 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
super gezellige en leerzamen lessen gehad ik had een doel om binnen een maand me rijbewijs te willen halen na een proefles gehad te hebben zij hij dat ie dat wel kon regelen me vertrouwen werd op een gegeven moment minder doordat iemand zeer slechte ervaringen had bij deze rijschool maar niks is minder waar altijd op tijd veel geduld veel uitleg doormiddel van tekeningen kortom super dank jullie wel dat jullie mijn begeleid hebben naar mijn rijbewijs
Autorijschool Martine V.O.F., Roosendaal
Linda , 2017-02-16
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: maart-dec 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Wij hadden een uitgebreid lespakket gekocht maar eenmaal het geld binnen kun je naar service fluiten. Meer uren lessen per week niet mogelijk, telefonisch niet bereikbaar, en via e-mail krijg je ook al zelden en meestal helemaal geen reactie. Kortom bijzonder slecht. Daarbij blijkt het nivo van lessen niet goed, wat pas goed bleek na overstap naar andere , wel goede, rijschool . Laatste les kwam rijschool Martine niet opdagen en stonden wij voor Piet Snot te wachten. Desondanks krijgen wij het geld van deze les niet terug. Men beweert wel langs te zijn geweest maar niet aangebeld te hebben. (wat ook al niet correct is). We zijn echter meermalen zelfs naar buiten gelopen tot om de hoek om te kijken waar ze bleven. Vervolgens direct telefonisch contact opgenomen maar 's avonds pas gekregen. Dat was de collega en vervolgens moesten we 2 weken wachten voor we de instructrice zelf te spreken kregen! Wij werden zelfs voor leugenaar uitgemaakt. Te belachelijk voor woorden. Kortom, wij raden deze rijschool volledig af. Stap naar een goede rijschool en bespaar je veel frustraties en geld. Bijzonder slechte zaak van rijschool Martine!
Andre Wierenga Auto- en Motorrijschool, Utrecht
Pieter, 2017-02-16
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 6
Periode: december 2016
Rijbewijs Categorie: AM
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Deze rijschool werkt met kleine groepje, 2 of 3 leerlingen en je krijgt 6 uur les. Ze proberen je echt goed te leren rijden. Heb eerst bij een andere rijschool gereden met 4 leerlingen maar niks geleerd.
Autorijschool Break, Rotterdam
Tanja, 2017-02-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 15
Periode: oktober 2016
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Geslaagd voor mijn motorrijbewijs in 1x. Super goede begeleiding gehad, erg professioneel en de instructeur heeft vooral veel geduld. Bedankt voor alle goede en gezellige lessen!
Rijschool Nordin, Almere
N. Talib, 2017-02-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Sept-jan 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Super begeleiding gehad van zowel fatima als nordin. Ik had hele erge faalangst. Maar alsnog in 1keer geslaagd. Top rijschool!
Auto- en motorrijschool Proficiat, Haarlem
Rensema, 2017-02-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 19
Periode: 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Heb hier mijn rijbewijs in 1 keer gehaald na 19 lessen, zonder enige ervaring met schakelen of auto's in het algemeen. Geeft duidelijke aanwijzingen waar het evt. beter kan. Maakt het niet mooier dan het is maar ook zeker niet slechter. Mijn man heeft hier 3 jaar geleden ook gelest en zijn rijbewijs gehaald die vond het ook een goede rijschool.
Autorijschool Budget, Amsterdam
Harm, 2017-02-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 42
Periode: juli 2016 - jan 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Hassan is een goede en toegewijde rijinstructeur. Heel aardig en rustig. Hij leert je goed en zelfstandig rijden en is precies in zijn aanwijzingen en met afspraken (ook niet onbelangrijk!). Een heel redelijk uurtarief voor goede kwaliteit lessen in fijne auto.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Bjorn, 2017-02-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Maart 2016 - Feb 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Vandaag bij de eerste keer mijn rijbewijs gehaald! Ron Grootenboer is een top instructeur! Goede en duidelijke uitleg en dat geeft je veel zelfverzekerdheid. Streng maar op een zeer positieve leerzame manier. Ron heel erg bedankt voor de leerzame en zeker ook leuke tijd in de auto!!
Rijschool Kruising, Amsterdam
Nora, 2017-01-30
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Okt-jan 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Een zeer degelijke rij-opleiding. Rijschool-Kruising is een goede rijschool. De rijinstructeur legt alles stapsgewijs uit. Je begint van nul en leert alles per stap. Na je rij-opleiding ben je meer dan goed voorbereid op het afrijden. Erhan weet heel goed wat hij doet en hij kan je als zijn student zeer correct inschatten.
Autorijschool Anja, Zierikzee
Serge, 2017-01-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 65
Periode: juni 2013
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
is constant met haar telefoon bezig
Rijschool Gerard B.V., Zwolle
Daan, 2016-12-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: sep-dec 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Een super goede rijschool! Ik ben in eind september 17 geworden en ik ben begonnen met lessen bij Gerard. In december heb ik vervolgens in één keer mijn rijbewijs gehaald. Gerard heeft voor elke leerling een goed stappenplan en hij vertelt je eerlijk waar je wel of niet aan toe bent. Aan deze methode hechte ik erg veel waarde.Ook werkt Gerard met een heel fijn systeem dat je bij het "gebruikelijke" pakket 20 dubbele lessen krijgt (deze waren anderhalf uur). Dit vond ik erg fijn want je had genoeg tijd om dingen te leren, maar je zat ook niet te lang op de weg. Samengevat vind ik Rijschool Gerard echt een aanrader!
Rijschool Nordin, Almere
Fleur de Wever, 2016-12-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: Aug-dec 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Hele fijne rijschool, de instructrice heeft bij super goed begeleid met mijn faalangst. Ik ben heel tevreden en zal dit zeker aanraden!!!
Aagje Autorijschool, Almere
Nancy offermans, 2016-12-13
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 39
Periode: Vanaf oktober 2016 tot 13 december 2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Na 3 maanden heb ik mijn rijbewijs gehaald! De lessen zijn heel erg leerzaam, ik had al direct een klik met de rij instructeur. Hij heeft mijn onzekerheden weggehaald en heeft mij geleerd zelfstandig en veilig aan het verkeer deel te nemen. Ik heb er 2 keer over gedaan. De eerste keer waren de spanningen mij de baas. In de lessen worden de CBR handelingen goed behandeld en geoefend en je leerd er heel veel van. Hij is heel duidelijk met instructies geven. En hij zegt niet alleen wat je fout doet maar ook wat je goed doet. Hij heeft mij heel erg geholpen met mijn zelfvertrouwen. Als ik ergens op wilde oefenen deden wij dat ook altijd direct, dat vond ik heel prettig. Meneer is altijd op tijd, houd zich goed aan de afspraken en regels en de rijschool is heel betrouwbaar. Dus een echte aanrader!!!!!





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl