Mon, 25/Sep/2017

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Dennis , 2017-08-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: Juli aug '17
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Ik ben er gekomen met wat schakel ervaring ik heb veel plezier leuke ritjes weer of geen weer we gingen er voor "gas erop" de kennis en kundigheid van Ron ben ik erg te spreken over maar hij kan streng uit de hoek komen maar wel rechtvaardig en hij heeft ervoor gezorgd dat ik heb kunnen finetunen en bepaalde grenzen te verlegge ben ik de eerste keer geslaagd Bedankt Ron en team voor de tijd gr Dennis ik ben op 24-08'17 geslaagd
Aagje Autorijschool, Almere
Lisa, 2017-08-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Mei-aug 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij John, hij heeft me heel erg geholpen met zijn geduld en duidelijke uitleg. Ik ben met een goed vertrouwen mijn examen in gegaan dankzij de lessen van John en heb het daarom in 1x gehaald! Nogmaals dankjewel!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Stephan, 2017-08-16
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 23
Periode: Juni, juli, augustus 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Na een nogal vervelende ervaring met een niet nader te noemen rijschool heb ik de overstap gemaakt naar VOC Limburg. Ondanks het uitvallen van één van hun instructeurs kon ik hier per direct aan de slag, wat spreekt voor de gedrevenheid van deze mensen. Zowel in weekeinden als avonduren werd gelest. De lesfrequentie was hoog, wat het vlot halen van je rijbewijs mogelijk maakt. VOC Limburg biedt zéér gedreven instructeurs die de lat nét een beetje hoger leggen. Door hun jarenlange ervaring hebben zij een enorme kennis van zaken en bieden hun cursus aan aan een eerlijk en reëel tarief. Een absolute aanrader op gebied van motorrijbewijs.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Danny, 2017-08-15
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: Mei-augustus 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
De eerste keer voor AVB geslaagd en vandaag de eerste keer AVD geslaagd. Dat ze dus ook personen, die geen natuurtalent zijn, kunnen laten slagen, zoals ik, is hiermee maar weer eens bewezen. Fijne school en speciale dank aan Ron...ben je dankbaar!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Wesley de Lange, 2017-08-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Ja
Zeer bekwaam en persoonsgericht... ongelofelijke kwaliteiten van mijn instructeur Ron. Ik ben geen makkelijk op te leiden persoon maar bij Ron heb ik me altijd op mijn gemak gevoelt ook wanneer hij me op mijn fouten wees die ik dan heel moeilijk kon accepteren!
Autorijschool Budget, Amsterdam
Oleg, 2017-08-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 10
Periode: juli-augustus 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Aangezien mijn vorige rijinstructeur stopte, verwees hij me door naar Hassan/Autorijschool Budget. Ik had reeds 30 lesuren. Hassan is een zeer ervaren instructeur, die zijn vak verstaat. Hij communiceert duidelijk zodat je weet waar je verbeterpunten liggen. Zijn lessen en methoden zijn gestructureerd en efficiënt, de lesauto is fijn. Daarnaast was Hassan op tijd bij afspraken en kon ik in overleg de lessen prima combineren met mijn baan. Hassan was bijna net zo blij als ik bij het behalen van mijn rijbewijs.
Aagje Autorijschool, Almere
Mandy, 2017-08-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Ik heb een zeer goede ervaring met rijschool Aagje. Voordat ik begon met lessen had ik heel erg last van faalangst. John heeft mij geholpen om dit te overwinnen. binnen no time had ik mijn rijbewijs. betrouwbare rijschool en ik raad het iedereen aan
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Onno Giebels, 2017-07-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 24
Periode: Juni-juli 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Iedereen in de rijschool bedankt. Op korte tijd het rijbewijs gehaald. Leuke en zeer goede manier van lesgeven. Nu lekker genieten van het rijbewijs!!!
Autorijschool Marcel Mooren, Velden
Marcel mooren, 2017-07-22
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 37
Periode: Jan-juni 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb met veel plezier mijn lessen gevolgd, ik krijg hele duidelijke uitleg en kon in alle rust oefenen. Ik kwam van een andere rijschool en voelde me ontzettend op mijn gemak. Ik kon vlot op examen en slaagde direct de 1e keer. Alles klopte gewoon , het contact met de examinator en rijschool was ook super waardoor het voor mij veilig aanvoelde en geen zenuwen had. Een topper
Rijschool Ruud Meurs, Steensel
Adam Naciri, 2017-07-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 39
Periode: Voorjaar 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer betrouwbare rijschool, goede rijlessen, goede instructeurs, zeer sociaalvaardig.
Autorijschool Ligtenberg, Hardenberg
Inge Welleweerd, 2017-06-30
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 5
Periode: Juni
Rijbewijs Categorie: BE
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goede begeleiding en in 1 keer geslaagd!
Rijschool Nordin, Almere
Laura, 2017-06-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 78
Periode: 35
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
De lessen bij Nordin heb ik als zeer positief ervaren. De opbouw van de lessen waren erg prettig omdat ik zo de tijd kreeg om het motorvoertuig te leren kennen. Nordin is professioneel en rechtvaardig. Ik heb van alle lessen veel geleerd en daarnaast ook genoten!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Rick Jacobs, 2017-06-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 100
Periode: okt.-juni2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Beste Ron Grootenboer Na dat ik eerst ergens anders heb gelest. En daarna bij jouw een proefles hebt genomen ben jij er achter gekomen dat bij de vorige alles fout was aangeleerd. Nadat ik bij Ron ben gestart heeft hij een engelen geduld met mij gehad. Na twee keer te zijn gezakt wegens een black out. Heb je voor de derde keer een faal angst examen aangevraagd en hiermee ben ik geslaagd. Ron ik ben zeer tevreden over jouw je bent een goeie intstructeur. Ik zal je ook zeker bij andere aanbevelen. Ik wil je nogmaals bedanken voor het geduld dat je met mij hebt gehad. Ik heb dan ook een zeer fijne tijd met je gehad. Groetjes Rick Jacobs
Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
Maria, 2017-06-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 120
Periode: jan 2014
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
De waardering zegt het al, zeer slecht en daar is alles ook mee gezegd en gedaan. Spijt dat ik mij heb ingelaten bij deze rijschool. Gelukkig overgestapt naar een rijschool waar ze wel goede lessen kunnen geven.
Rijschool Caspian, Assen
Britt, 2017-06-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 31
Periode: nov-jul 16/17
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Top rijschool! Hartstikke leuke lessen met duidelijke uitleg van een geduldige instructeur.
HRC Rijbewijs Mirjam, Driehuis Nh
Youri burger, 2017-06-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 27
Periode: 3/4 maanden kan eerder maar geen haast ivm geen 18
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Ik vond het lessen bij Mirjam gezellig, leuk en heb er veel van geleerd. Deze rijschool is een aanrader voor iedereen die ze rijbewijs wil gaan halen!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Erica, 2017-06-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: mei 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Ik heb mijn rijopleiding - categorie A - bij V.O.C. Limburg als zeer prettig en positief ervaren. Maatwerk en focus richting persoonlijke beroepssituatie, stonden hierbij voorop. Zowel Laurent (AVB) als Ron (AVD) boden mij beide voldoende rijtechnische inzichten die mij genoeg vertrouwen hebben gegeven om direct met een zwaardere tourmotor de weg op te gaan. Ik kijk uit naar de volgende trainingstochten!
ANWB Rijopleidingen Wesseldijk, Nijmegen
Emma Buorren, 2017-06-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 1
Periode: mei 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Mijn zoon is voor een proefles bij deze rijschool geweest. Helaas liep de proefles op een teleurstelling uit. De beloofde 60 minuten les bleek slechts 30 minuten te duren. De instructeur reageerde erg ongeïnteresseerd op onze verbazing daarover. Een kantoormedewerkster, overigens wel vriendelijk, vond het weliswaar ook onacceptabel, maar bood geen oplossing. De les zou gratis zijn bij afname van een lespakket, maar bleek in alle gevallen niet gratis te zijn. Ook het gratis theoriepakket was toch niet helemaal gratis. Het doel van de proefles was vooraf aangegeven als zijnde om vast te stellen hoeveel lessen nodig waren. Op onze vraag naar de onderbouwing van de geadviseerde 40 lessen was het antwoord: dat is voor iedereen het advies. het zou echter ook nog wel eens mee kunnen vallen maar minimaal 35 zouden het er toch echt wel worden. Overigens bleek het " advies" gesprek verder geen advies in te houden, maar meer een verkoopgesprek te zijn, waar wij echter niet veel wijzer van werden. Het gesprek was onsamenhangend. De geoffreerde tarieven lagen hoger dan de tarieven op de anwb site. Ook kwamen er allerlei meerkosten bij. Bij ons ontstond het gevoel dat het gratis examen en herexamen linksom of rechtsom toch weer door ons betaald wordt. De nazorg bleek eveneens moeizaam te verlopen. Een excuus of oplossing werd niet geboden. Na lang aandringen werd de factuur gecrediteerd. ANWB stuurt zelf een feedback formulier en belooft bij ontevredenheid dit terug te koppelen. Dat is niet gebeurd. Op mails van mijn kant wordt meestal niet gereageerd. Een negatieve review wordt op de site anwb-rijopleiding.tevreden.nl/home niet vermeld. Zoals de naam al doet vermoeden is deze site vermoedelijk alleen geinteresseerd in positieve reviews met hier een daar een klein verbeterpuntje om de schijn van onafhankelijkheid en betrouwbaarheid op te houden.
Rijschool Nordin, Almere
Jean-Patrice Vaudelle, 2017-06-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Okt-Jun 2016 - 17
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In een keer geslaagd! Gereden bij Nordin streng maar oprecht bij Nordin heb je ook echt het gevoel dat je wat leert! Zeker een aanrader 👍🏽
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Irina, 2017-06-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: Maart-juni 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Fijne rijschool. Nemen het lesgeven serieus en leren het 'echte' motorrijden. Vandaag in 1 keer geslaagd voor de motor. Absoluut een aanrader.





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl