Wed, 15/Aug/2018

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Rijschool Fijten, Brunssum
boerin, 2018-08-06
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: nov-2017 tot aug-2018
Rijbewijs Categorie: A2
Hoe vaak examen gedaan: 18
Geslaagd: Nee
Inderdaad wat Meneer Boer zegt. De motoren zijn zeer onvriendelijk om op te lessen. Hij neemt niet de moeite om je wat te leren maar blijft wel tegen je schreeuwen in zijn Mercedes, het enigste wat hij zegt is LINKS RECHTS en scheld je uit als je iets fout doet. Nu ben ik na 30(!) lessen gestopt omdat de laatste 8 lessen geen vooruitgang toonden. Hij is nog nooit uitgestapt om iets uit te leggen. Na 30 lessen en 1400euro te hebben betaald weigert hij om mijn examengeld terug te geven. Een totale AFRADER, je betaald hem geld zodat hij tegen je kan schreeuwen en jij met een kut humeur zit.
Rijbewijs Company, Baarn
Denise, 2018-07-26
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 8
Periode: Juli 2018
Rijbewijs Categorie: AM
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
De Rijbewijscompany in Baarn is erg professioneel en punctueel. Komen hun afspraken m.b.t. de rijbewijs garantie uitstekend na. Mijn dochter is binnen 2 weken geslaagd voor haar brommerrijbewijs. Uitmuntend geregeld. Kan niet beter.
Sterk Rijopleidingen, Utrecht
jan, 2018-07-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 3
Periode: Juni
Rijbewijs Categorie: AM
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Is een geld maak fabriek. Koopt examens op geeft leerlingen 4 uur "les". of 3 uur als je prive les hebt, en dan examen. Als er 5 van de 10 slagen is dit een goed gemiddelde en geld in het zakje. Les (prive) niet aan beginnen en zeker niet op zaterdag. Komt te laat en heeft er geen zin in. Amper aanwijzingen en op snauw toon. Maakt sommige zeer onzeker en dan is afrijden een probleem. Zit bij het CBR maar te zitten, begeleiding eigenlijk 0 tijdens examen. Zeer slecht ervaring
Autorijschool P. Kokkelkoren, Voerendaal
Jan H. van Laar, 2018-07-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: 1970
Rijbewijs Categorie: BE
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Ik heb zeer goede herinneringen aan mijn rijlessen. Ik ben wel nog steeds gefixeerd op mijn spiegels, zoals dhr. Kokkelkoren destijds al zei als je in het weekend uit gaat kijk je vaak in de spiegel, dat moet zeker in het verkeer. De toenemende drukte op de weg maakt dit meer en meer noodzakelijk. Ik wens dhr. Peter Kokkelkoren al het goede toe, en voor mij ik hoop nog enkele jaren te kunnen en mogen autorijden.
Verkeersschool Wienholts, Wehl
Anoniem, 2018-07-22
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 21
Periode: Mei/juni 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer nette rijschool, in 3 maanden mijn rijbewijs kunnen halen dankzij Sjoerd en Bianca
Logistic Force Academy B.V., Tilburg
Bart, 2018-07-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Geweldige rijschool! Zeker een aanrader. Serge nogmaals bedankt voor alle superfijne leerzame (en ťcht gezellige) rijlessen!
Rijschool De Meerse, Hoofddorp
Dyon, 2018-07-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: December 2017 April 2018
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Hele fijne rijschool, erg veel geduld met uitleggen. Verder veel tijd en weet om te gaan met vele situaties. Uitstekende rijschool om te lessen 👍🏾
Rijschool Nordin, Almere
Robert Mulders, 2018-07-12
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 80
Periode: okt-jun
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Na een hele slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik terecht gekomen bij Nordin. Hier hebben we samen alles opnieuw geleerd en heeft hij mij het vertrouwen gegeven wat ik nodig had om te slagen. Door te vertrouwen op Nordin heb ik meer gevoel in het rijden. De slagingspercentages die je op cbr.nl kunt vinden spreken dan ook voorzich. Er zijn weinig rijscholen met het slagingspercentage als die van Nordin.
Rijschool Nordin, Almere
Imane , 2018-07-12
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode:
Rijbewijs Categorie: AM
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Super begeleiding gehad van Nordin en Fatima. Het waren hele fijne rijlessen. Ze hebben mijn gestimuleerd tot het einde van mijn examen! Heel erg bedankt voor alles en veel succes in de toekomst
Rijschool Nordin, Almere
Daisy , 2018-07-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Jan- juli 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In 1x geslaagd bij rijschool Nordin. Nordin is niet zoals de meeste rij instructeurs. Hij leeft mee met zijn leerlingen en wil echt oprecht dat je het rijbewijs haalt ! Bedankt Nordin!!
Rijschool Nordin, Almere
Nadia, 2018-07-11
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: Feb-2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Super begeleiding gehad van Fatima, en dat in een korte tijd! Ze heeft mij bewust gemaakt van het rijden ondanks de vele lessen bij een andere rijschool daardoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer afgerond. Rijschool Nordin zeker een aanrader dus!
Rijschool Nordin, Almere
Colin, 2018-07-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: 01-06-2018 t/m 23-06-2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Rijbewijs in 1x gehaald (20 lessen) zonder enige ervaring te hebben van tevoren. Ik hoorde de stem van Nordin nog in mijn hoofd tijdens mijn praktijkexamen. De lessen waren zeer goed. Nordin is altijd kritisch zodat je goed weet waar je op moet letten om veilig aan het verkeer deel te nemen.
Rijschool Nordin, Almere
Dolly, 2018-07-10
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 80
Periode: 2017 - 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik ben in 1 keer geslaagd. Ondanks mijn ADHD en borderline wist Nordin met geduld mij te begeleiden.
Autorijschool Maarten Duffhuis, Mierlo
Iris verrijt, 2018-07-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: Sept 2017-juni 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer fijne rijschool. Leerzame en gezellige lessen gehad. Flexibel in lestijden.
Rijschool Moen, Hoofddorp
tycho, 2018-07-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 36
Periode: februari-juni 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Moen is een erg goede leraar, ik vind het leuk om met hem te babbelen over van alles en nog wat. maar hij blijft altijd rechtvaardig als een echte leermeester. het voelt goed om iemand met een eigen bedrijf te suporten in plaats van een mega rijschool. dank je wel Moen voor het behalen van mijn rijbewijs!
Rijschool 538, Breda
Marieke, 2018-07-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 24
Periode: Feb- mei 2015
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Alle afspraken waren altijd optijd en ruim van tevoren ingepland! Had zelf last van faalangst, maar Yas mijn instructeur ging hier heel goed mee om. Hij is zeer geduldig en rustig! Echt een top rijschool
Autorijschool Jitan, Leiden
JoŽlle Doeksen, 2018-06-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: Okt 2016-juni 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Beste Jitan, Ik ben bij u gekomen door een vriendin van mij. Eerst heb ik met haar een les meegedraaid. Dit beviel me. En daardoor ben ik bij u gekomen voor mijn rijopleiding. Ik heb de rijopleiding in stappen gehad, dit is zeker aan te bevelen voor andere leerlingen. Ik heb leerzame lessen gehad met veel kwaliteit. Ook ben u een heel zorgzame leraar! Dank voor de thee, en het eten wanneer ik uit school kwam of naar werk moest want soms had ik geen tijd om te eten. Ik wens je veel succes met de rijschool en we zullen elkaar zien op de weg! Dank voor de mooie tijd die ik heb gehad bij u.
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Joey Smetsers, 2018-06-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Juli 2017 - juni 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer goede begeleiding van de rijinstructeur, in 1 keer geslaagd!
IQ Drive, Rotterdam
Rowan Hendriks, 2018-06-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 1
Periode: 27-12-17 - 24-6-2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Op 27-12-2017 had ik een proefles aangevraagd bij iQdrive en wat was dat een fout. Ik heb helaas voor iQdrive gekozen omdat dit een van de enige aanbieders is van spoedcursussen in mijn regio Tiel niet bewust van de leugens beschreven op hun website. 06-01-2018 werd de proefles afgenomen door iemand die zich Hassan noemde die aankwam rijden in een gloednieuwe BMW Q3 wat natuurlijk prachtig was. Contract afgesloten voor 19 uur + Gratis examen/herexamen a 1003 euro in 2 termijnen en veel erg veel loze beloftes. (Bij de proefles die te mooi was om waar te zijn had al een belletje moeten rinkelen.) Vervolgens maak ik 1 termijn over en wordt er later dan aangegeven contact op genomen door mijn instructeur. ( Je lest niet bij iQdrive maar bij een franchise nemer.) Inmiddels heeft iQdrive zijn best gedaan om 14 dagen te laten verstrijken tot ik mijn geduld verloor research begon te doen en het contract wou opzeggen wat helaas onmogelijk is want er zijn 14 dagen verstreken wat uiteraard standaard geplant wordt tussen iQdrive en de instructeur. Hier stappen zei ook niet vanaf ook al kan je bewijzen dat IQdrive misleidende teksten gebruikt zoals de ''65% slagingspercentage''. 1/3 slaagt in jou regio, 95% is positief over iQdrive of de beoordelingen die ''elke maand geupdate worden'' maar uit 2017 stammen Er is enige tijd verstreken en ik had inmiddels klachten geschreven op het internet waarna ik op 1-06-2018 het bericht krijg om binnen 7 dagen al mijn reviews van het internet te verwijderen. Hier heb ik geen gehoor aan gegeven afgezien van mijn reactie dat ik ze zou verwijderen mocht ik mijn geld terug krijgen. Vervolgens wordt ik gebeld op 4-06-2018 door een zeer agressieve telefoniste die mij met een ''grote zaak'' dreigt mocht ik de reviews niet verwijderen, hier heb ik nogmaals op gezegd: het wordt verwijderd mocht ik het geld terug krijgen. op 11-06-2018 krijg ik van iQdrive een email die kennelijk aan meerdere mensen gestuurd is waarin beschreven wordt dat er dat er een ''dreigsom'' komt van 100 euro per dag voor imago schaden. Je wilt niet in zee gaan met iQdrive ze zijn misleidend en zeer gepland in het oplichten. Er is meer misleidende info dan waarheid te vinden op iQdrive's website. Ook is er op 28-5 een zaak geweest tegen iQdrive door stichting reclame code onder verwijzing : 2018/00258 waar bevonden wordt dat de website van iQdrive misleidende informatie bevat dit is tot heden ( 24-6-2018 ) nog niet veranderd. Nogmaals ga niet in zee met iQdrive.
Autorijschool Delsol, Gorinchem
Gaye, 2018-06-22
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 25
Periode: 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik had een geweldige instructeur. Heel scherp en kon goed uitleggen wat mij hielp bij het rijden. Zonder hem had ik niet mijn rijbewijs kunnen halen. Ik ben ook nog eens In 1 keer geslaagd !!!!!!





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl