Thu, 20/Jun/2019

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Autorijschool KROON, Almere
Ischa, 2019-05-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 32
Periode: nov 2018 tot mei 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In 1 keer, met 32 lessen mijn rijbewijs gehaald. Dit was zeker niet gelukt zonder de goede lessen van Rajan en zijn collega Taabi. Super bedankt mannen.
Autorijschool KROON, Almere
Sam, 2019-05-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 60
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Ja
Zeer goede rijschool! Instructeur legt goed uit, heeft geduld en vind het geen probleem om bepaalde dingen steeds opnieuw uit te leggen. Ook flexibele rijtijden, erg prettig!
Aagje Autorijschool, Almere
Anoniem, 2019-05-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 38
Periode: December 2018 tot nu
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Aagje is serieus de slechtste rijschool die ik in me hele leven heb meegemaakt. Hij schuift steeds extra pakketten op me terwijl hij gewoon zegt dat ik kan rijden. En die examens duren voor eeuwig om zogenaamd te plannen, en in de tussentijd wilt hij dat ik blijf betalen.
Hoogesteger Verkeersopleidingen B.V., Goes
J Huizinga, 2019-05-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 71
Periode: jan 2017-juni 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Je moet hier zeker niet zijn als je autistisch gediagnosticeerd bent! Afspraken worden op laatste moment verzet, of gingen soms helemaal niet door. Na 1 jaar les opeens zonder overleg een andere rijinstructeur!!(goed gedaan met een autist) Examen aangevraagd terwijl je daar nog helemaal niet aan toe was. Dan vertelt men dat je misschien nooit je rijbewijs zal halen, maar word toch opnieuw een rijexamen aangevraagd.Wij waren er klaar mee. Nu WEL geslaagd dankzij Henk van Autorijvaardigheid.nl uit Goes die WEL met Autistische mensen kan omgaan!!
Verkeersopleidingen Jan ter Beek B.V., Bussum
JWY, 2019-04-30
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: eerste kwartaal 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Slechte klantvriendelijkheid, geen flexibiliteit. Wij hadden meer dan 48 uur van te voren verzoek gedaan om een rijles van 2 uur te verplaatsen. Dit was niet mogelijk. Er wordt slechts verwezen naar hun regel van "minimaal 2 werkdagen". Dat is dus geen 48 uur. Er wordt niet eens moeite gedaan. Dat je een klant bent van vele duizenden euros door de jaren heen, speelt ook niet mee. Wees dus gewaarschuwd!
Autorijschool KROON, Almere
Renée, 2019-04-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Jan 2018- Apr 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Hele fijne rijschool, de instructeur is heel geduldig en stelt je op je gemak waardoor autorijden heel leuk is. Deze rijschool is aan iedereen aan te raden!
Rijschool Fijten, Brunssum
Ron v Horck, 2019-04-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode:
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goede rijschool en de motoren zijn in orde, goede rijinstructeur. Vandaag examen gehad en dank zij de opmerkingen en aanwijzigingen tijdens de rijlessen, in de eerste keer geslaagd Pascal Bedankt.
Rijschool Fijten, Brunssum
angel, 2019-03-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 21
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Heel tevreden over de lessen. Pascal geeft altijd goede uitleg!
M. Mink, Ijsselstein Ut
Hannah, 2019-03-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: November - maart 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Onderstaand klopt inderdaad niet! Super vriendelijke instructeur, optijd, zeeeer geduldig en beleeft duidelijk veel plezier aan zijn werk.
Rijschool Fijten, Brunssum
Colin Lucassen, 2019-03-27
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Januari tot juli 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Hele goede rijschool, voelde me meteen op me gemak en een goede prijs. Zeer aardige instructeur Pascal die zijn les precies afstemt op de leerling wat erg fijn was. In een keer geslaagd door deze goede rijlessen, bedankt.
Autorijschool KROON, Almere
Anoniem, 2019-03-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode: Februari -maart 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 6
Geslaagd: Ja
Ik heb met veel plezier gereden bij rijschool Kroon. Ik waardeer het geduld voor alle uitleg. Bedankt voor de goeie lessen die ik gekregen heb en waardoor ik nu kan genieten van mijn rijbewijs. Top rijschool
Peter Boogert, Ridderkerk
Bas, 2019-03-24
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: 2002
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Deze man heeft mij ooit, na ongeveer 30 lessen, af laten rijden terwijl ik met m’n koppeling ingedrukt de bochten nam. In al die lessen nooit gecorrigeerd of wat van gezegd. Uiteraard zakte ik en het enige wat hij zei ‘tsja dan zal je toch wat meer moeten lessen’. Wat een figuur! Om nog maar te zwijgen van die gore boterhammen met banaan die hij naast je wegkauwt als je aan het lessen bent.
Aagje Autorijschool, Almere
Zef, 2019-03-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 20
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Prettige sfeer. Je krijgt goede instructies en je krijgt te zien wat er goed en fout gaat. Ze nemen de tijd om alles uit te leggen en ik ben met veel plezier de lessen gaan volgen. De beste rijschool van Almere!
Beni Autorijschool, S-gravenhage
Chantal, 2019-03-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Aug-oktober 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goede uitleg, altijd optijd, lest soms langer door om je goed te kunnen laten oefenen, schone auto, goede prijs.
Autorijschool KROON, Almere
Rositsa Pavlova, 2019-03-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 4
Geslaagd: Nee
Echt een top rijschool met leuke instructeurs, goede uitleg en een mooie auto.
Autorijschool KROON, Almere
Damian Hagen, 2019-03-19
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Maart 2018 tot Maart 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Omdat ik alleen nog maar in een automaat mocht gaan lessen ben ik bij autorijschool kroon uitgekomen. Ik ben blij dat ik door de goede rijlessen en uitleg mijn rijbewijs hebt gehaald Rijan is echt een goede rijschool houder met passie voor zijn vak.
Rijschool Henco, Zwaag
Jordan, 2019-03-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: april 2018 - maart 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Henco is een zeer aardige man en legt alles erg goed uit, de sfeer in de auto is er ook altijd. henco heeft veel begrip voor je en je hoeft nooit iemand op te halen. zeker een aanrader.
Autorijschool Van Galen, Oss
Peter de Klein, 2019-03-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 5
Periode: Jan-2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Waardeloze rijschool. Hoe hij rijinstructeur is geworden is werkelijk waar een mysterie. Indien er fouten gemaakt worden weet de instructeur niet hoe hij de student op weg kan helpen. Als je een fout maakt wordt de rijinstructeur verbaal agressief en probeert intimiderend over te komen. Je kan geen serieus gesprek voeren met deze dictator want hij neemt geen enkele verantwoordelijkheid. Raadt iedereen een fatsoenlijke rijschool aan. Ga hier met een ruime bocht omheen!!!
Rijschool Nordin, Almere
Nienke, 2019-03-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: Nov 2018-maart 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Fijne rijschool! Ben in 1x geslaagd!!
Rijschool Nordin, Almere
Lismar, 2019-03-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: 2018
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ben zeer tevreden! Ze hebben me heel erg geholpen om niet onzeker te zijn. Ze hebben veel geduld en leggen het goed uit. En ben nu ook in 1x geslaagd.





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl