Sun, 23/Jul/2017

Rijscholen reviews

Rijschool reviews

Rijschool Ruud Meurs, Steensel
Adam Naciri, 2017-07-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 39
Periode: Voorjaar 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Zeer betrouwbare rijschool, goede rijlessen, goede instructeurs, zeer sociaalvaardig.
Autorijschool Ligtenberg, Hardenberg
Inge Welleweerd, 2017-06-30
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 5
Periode: Juni
Rijbewijs Categorie: BE
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Goede begeleiding en in 1 keer geslaagd!
Rijschool Nordin, Almere
Laura, 2017-06-28
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 78
Periode: 35
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
De lessen bij Nordin heb ik als zeer positief ervaren. De opbouw van de lessen waren erg prettig omdat ik zo de tijd kreeg om het motorvoertuig te leren kennen. Nordin is professioneel en rechtvaardig. Ik heb van alle lessen veel geleerd en daarnaast ook genoten!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Rick Jacobs, 2017-06-25
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 100
Periode: okt.-juni2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Beste Ron Grootenboer Na dat ik eerst ergens anders heb gelest. En daarna bij jouw een proefles hebt genomen ben jij er achter gekomen dat bij de vorige alles fout was aangeleerd. Nadat ik bij Ron ben gestart heeft hij een engelen geduld met mij gehad. Na twee keer te zijn gezakt wegens een black out. Heb je voor de derde keer een faal angst examen aangevraagd en hiermee ben ik geslaagd. Ron ik ben zeer tevreden over jouw je bent een goeie intstructeur. Ik zal je ook zeker bij andere aanbevelen. Ik wil je nogmaals bedanken voor het geduld dat je met mij hebt gehad. Ik heb dan ook een zeer fijne tijd met je gehad. Groetjes Rick Jacobs
Autorijschool De Frosk, Leeuwarden
Maria, 2017-06-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 120
Periode: jan 2014
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
De waardering zegt het al, zeer slecht en daar is alles ook mee gezegd en gedaan. Spijt dat ik mij heb ingelaten bij deze rijschool. Gelukkig overgestapt naar een rijschool waar ze wel goede lessen kunnen geven.
Rijschool Caspian, Assen
Britt, 2017-06-21
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 31
Periode: nov-jul 16/17
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Top rijschool! Hartstikke leuke lessen met duidelijke uitleg van een geduldige instructeur.
HRC Rijbewijs Mirjam, Driehuis Nh
Youri burger, 2017-06-20
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 27
Periode: 3/4 maanden kan eerder maar geen haast ivm geen 18
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Ik vond het lessen bij Mirjam gezellig, leuk en heb er veel van geleerd. Deze rijschool is een aanrader voor iedereen die ze rijbewijs wil gaan halen!
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Erica, 2017-06-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: mei 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Ja
Ik heb mijn rijopleiding - categorie A - bij V.O.C. Limburg als zeer prettig en positief ervaren. Maatwerk en focus richting persoonlijke beroepssituatie, stonden hierbij voorop. Zowel Laurent (AVB) als Ron (AVD) boden mij beide voldoende rijtechnische inzichten die mij genoeg vertrouwen hebben gegeven om direct met een zwaardere tourmotor de weg op te gaan. Ik kijk uit naar de volgende trainingstochten!
ANWB Rijopleidingen Wesseldijk, Nijmegen
Emma Buorren, 2017-06-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 1
Periode: mei 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 0
Geslaagd: Nee
Mijn zoon is voor een proefles bij deze rijschool geweest. Helaas liep de proefles op een teleurstelling uit. De beloofde 60 minuten les bleek slechts 30 minuten te duren. De instructeur reageerde erg ongeïnteresseerd op onze verbazing daarover. Een kantoormedewerkster, overigens wel vriendelijk, vond het weliswaar ook onacceptabel, maar bood geen oplossing. De les zou gratis zijn bij afname van een lespakket, maar bleek in alle gevallen niet gratis te zijn. Ook het gratis theoriepakket was toch niet helemaal gratis. Het doel van de proefles was vooraf aangegeven als zijnde om vast te stellen hoeveel lessen nodig waren. Op onze vraag naar de onderbouwing van de geadviseerde 40 lessen was het antwoord: dat is voor iedereen het advies. het zou echter ook nog wel eens mee kunnen vallen maar minimaal 35 zouden het er toch echt wel worden. Overigens bleek het " advies" gesprek verder geen advies in te houden, maar meer een verkoopgesprek te zijn, waar wij echter niet veel wijzer van werden. Het gesprek was onsamenhangend. De geoffreerde tarieven lagen hoger dan de tarieven op de anwb site. Ook kwamen er allerlei meerkosten bij. Bij ons ontstond het gevoel dat het gratis examen en herexamen linksom of rechtsom toch weer door ons betaald wordt. De nazorg bleek eveneens moeizaam te verlopen. Een excuus of oplossing werd niet geboden. Na lang aandringen werd de factuur gecrediteerd. ANWB stuurt zelf een feedback formulier en belooft bij ontevredenheid dit terug te koppelen. Dat is niet gebeurd. Op mails van mijn kant wordt meestal niet gereageerd. Een negatieve review wordt op de site anwb-rijopleiding.tevreden.nl/home niet vermeld. Zoals de naam al doet vermoeden is deze site vermoedelijk alleen geinteresseerd in positieve reviews met hier een daar een klein verbeterpuntje om de schijn van onafhankelijkheid en betrouwbaarheid op te houden.
Rijschool Nordin, Almere
Jean-Patrice Vaudelle, 2017-06-14
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: Okt-Jun 2016 - 17
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
In een keer geslaagd! Gereden bij Nordin streng maar oprecht bij Nordin heb je ook echt het gevoel dat je wat leert! Zeker een aanrader 👍🏽
V.O.C. Limburg.nl, Sittard
Irina, 2017-06-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 45
Periode: Maart-juni 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Fijne rijschool. Nemen het lesgeven serieus en leren het 'echte' motorrijden. Vandaag in 1 keer geslaagd voor de motor. Absoluut een aanrader.
Autorijschool Lydia, Hoogezand
Alicia, 2017-06-03
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 50
Periode: Juli 2016 - Mei 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 2
Geslaagd: Nee
Bij autorijschool Lydia een pakket afgenomen voor 30 lessen, tussentijdse toets en praktijk examen voor EUR €1545,- Echter de lessen verstreken en er werd maar geen examen aangevraagd, zonder enig overleg waren de lessen zo op en konden wij weinig anders dan maar extra lessen inkopen. Bij 30 lessen pas een tussentijdse toets afgelegd en deze positief afgerond en mijn bijzondere verichtingen behaald. Lydia gaf telkens aan dat ik er nog niet klaar voor was en de tijd bleef maar verstrijken en ik moest telkens extra lessen bijkopen. Uiteindelijk bij 45 lessen het eerste examen gehad en helaas gezakt. Bij 50 lessen weer een examen gehad en deze ook helaas niet behaald dus nu een jaar verder en nog steeds geen rijbewijs. Ik heb dan nu ook voor een andere rijschool gekozen omdat ik geen vertrouwen meer had in rijschool Lydia. Nu beweert Lydia dat ik nog een les achter loop met de betaling. Ik weet zeker dat deze is betaald aangezien ik vanaf mijn 45e tot 50e les tot het examen heb betaald via internet bankieren. Ook heb ik wel eens lessen contant bij Lydia afgerekend en kreeg ik hier nooit een bonnetje van, mijn vermoeden is dat hier iets fout is gegaan in de administratie. Nu word ik bedreigd door Lydia en haar partner via whatsapp en zeggen ze dat als ik niet betaal ze wel even langs komen om het op te halen, Hiervan word aangifte gedaan bij de politie. Geen lessen nemen bij Rijschool Lydia dus.
Verkeersschool Collectief, Rotterdam
Roy, 2017-06-02
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Mei 2016 mei 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Goedkoop is duurkoop
Rijschool Nordin, Almere
Mina, 2017-06-01
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 35
Periode: 2017
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik heb mijn rijbewijs gehaald in 1 keer bij rijschool nordin! Ik was heel onzeker en had de hoop opgegeven om een rijbewijs te halen. Maar rijschoolnordin heeft mij zeer goed begeleid in de reis naar mijn rijbewijs. Ik wil jullie hartstikke veel bedanken. Je hebt mij niet alleen begeleid in een rijbewijs maar ook in het zelfvertrouwen in mijzelf. Wanneer het even niet kon was jij er die zei van "je kunt het'
Rijschool De Parel, Gouda
Christiaan, 2017-05-23
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 10
Periode:
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik en me buurjongen samen begonnen met rijlessen en allebei op de zelfde dag geslaagd voor ons rijbewijs! Helemaal top en dat echt voor een prikkie vergeleken met de rest! Dikke 10+
Rijschool De Meerse, Hoofddorp
Yorick, 2017-05-22
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 5
Periode: April - mei 2017
Rijbewijs Categorie: A
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Een heel fijne rijschool. Ik heb hier mijn rijbewijs A doorgetrapt gehaald door uitstekend advies en coaching van rijinsteucteur Serkan. Na drie jaar weinig te hebben gereden met mijn A2 rijbewijs, heeft Serkan de puntjes op de I weten te zetten. De motoren waarop ik mocht lessen waren fijn en voelde goed aan. De lessen werden telkens op een zeer duidelijke en informatieve wijze gegeven waardoor ik het gemakkelijk oppakte. Op de motor gaf hij mij een veilig gevoel wanneer hij achter mij reed en instructie gaf. Hij gaf de instructie zowel in de auto als op de motor. Door de goede en juiste coaching kon ik snel afrijden en was ik een keer geslaagd. Op naar vele veilige kilometers. Bedankt!
Rijschool Nordin, Almere
Frank, 2017-05-17
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 75
Periode: juni-mei
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Nordin verteld je eerlijk waar het op staat. Hij weet precies wat je nodig hebt om te leren. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik mijn examen in 1x heb gehaald.
Rijschool Nordin, Almere
Rowena, 2017-05-09
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Jan - Mei
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 3
Geslaagd: Ja
Deze rijschool geeft advies vanuit een kritisch en nauwkeurig oogpunt zodat je met volle zekerheid slaagt voor je rijbewijs. Er wordt gelet op je persoonlijke groei zodat je voor het examen alle onderdelen onder de knie hebt. Je krijgt de nodige begeleiding zodat je met een gerust en veilig gevoel de weg op kan gaan :)
M. Mink, Ijsselstein Ut
Lenie, 2017-05-08
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: Febr-dec.2016
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Top instructeur, Andere revieuws kloppen niet. Totaal niet. Neemt de tijd om uit te leggen en veel geduld. Anderen die ik ken en die bij hem hebben gelest spreken lof over hem. Heel sociaal. Goede rijinstructeur. Ik ben blij met mijn rijbewijs.
Remco's Rijschool, Bodegraven
Marlies Wubben, 2017-05-05
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 30
Periode: aug 2007
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Nee
Ik heb bij remco's rijschool echt een leuke en leerzame rijopleiding gehad. Remco is geduldig en legt alles heel duidelijk en rustig uit. En ook nog in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!





Wat kost autorijles?

Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nl