Rijscholen Overzicht > Maastricht > Anwb-rijopleiding Limburg B.v.Wat kost autorijles Vergelijk rijscholen! Gratis rijschool aanbiedingen, www.studentrijbewijs.nlAnwb-rijopleiding Limburg B.v.

Juliana van Stolberglaan 2
6224JW MAASTRICHT
(043) 362 62 05
www.anwb-rijopleiding.nl

Gemiddelde waardering
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aantal reviews: 1
Kaart Locatie Juliana van Stolberglaan 2, 6224JW, MAASTRICHT Juliana van Stolberglaan 2, 6224JW, MAASTRICHTHeb je bij deze rijschool les gehad ?

Reviews van (ex) leerlingen

Charly, 2019-08-22
Beoordeling rijschool:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aantal lesuren: 40
Periode: augustus 2019
Rijbewijs Categorie: B
Hoe vaak examen gedaan: 1
Geslaagd: Ja
Ik zou de ANWB rijschool Maastricht bij niemand aanraden en wel om de volgende redenen; De proefles werd in april afgenomen door instructeur W. Dit verliep naar wens totdat ik kort erop van hem een appje ontving met de vraag of ik me reeds had aangemeld om te gaan lessen. Na hier bevestigend op te hebben geantwoord ontving ik dit: “Ah! Dat duurt nog ff. Ik ga donderdag een weekje op vakantie. Zin om daarna wat bij te praten?“. Dit was de eerste indicatie dat de hele ANWB rijschool Maastricht een onprofessionele zaak runt. Mijn toekomstige rijles instructeur, H, kwam ik bij mijn theorie examen in juni toevallig tegen bij het CBR. We raakte aan de praat en ook hij stuurde mij kort hierop een appje. De omgang met persoonsgegevens wordt bij de ANWB blijkbaar niet zo nauw genomen. In augustus begon in met rijlessen. Afgesproken was dat ik in 25 dagen, 40 lessen zou volgen, met op de laatste dag het praktijk examen. H was een vriendelijke instructeur. Iets te vriendelijk. Ik werd dagelijks gedurende twee uur lang onderworpen aan seksueel geladen opmerkingen en insinuaties. Nadat ik hem hierop aansprak gaf hij aan vanuit mij het idee te hebben gekregen dat ik met hem flirtte en dat hij hier enkel op reageerde. Ondanks de ongemakkelijkheid was ik afhankelijk van deze instructeur en heb ik me erbij neergelegd. Hierna heeft hij zijn houding gelukkig enigszins aangepast. Desalniettemin stapje ik dagelijks met buikpijn van de stress in de rijlesauto. Andere zaken die ik graag kenbaar wil maken: H was regelmatig te laat en de gemiste tijd is nooit ingehaald. De secretaresses op kantoor plande zonder overleg lessen om en reageerde onprofessioneel aan de telefoon wanneer ik kenbaar maakte hier niet van gediend te zien. Mijn tussentijdse toets was na 15 lessen ingepland. De CBR richtlijn geeft aan de ttt op driekwart van de rijopleiding te plannen en dit hadden ze op kantoor moeten weten. De ttt was voor mij hierdoor weggegooid geld. Tot slot heb ik mee gekregen hoe de instructeurs en de secretaresses intern onenigheden met elkaar hadden. Zodanig dat mijn instructeur zich kortstondig ziek heeft gemeld. Hierdoor heb ik W een dag als vervanger gehad. Deze vond het toen nodig om nog kenbaar te maken dat hij met zijn uitnodiging toentertijd geen bijbedoelingen had, hij was namelijk uiterst gelukkig met zijn vrouw.... Nadat ik aangaf het hoe dan ook onprofessioneel te vinden gedroeg hij zich geďrriteerd en verhief tijdens de les zelfs een keer zijn stem met een huilbui van mij als gevolg. Deze hele ervaring bij de ANWB heeft mij bijna 2500 euro gekost, slapeloze nachten, buikpijn, ongemakkelijk uren in de rijlesauto en ontelbare momenten van irritatie en machteloosheid. Ik druk mijzelf nog heel zacht uit in dit hele verhaal maar benadruk nogmaals met klem dat ik de ANWB rijles ervaring niemand gun.

Andere rijscholen in de buurt

0.4 kmAutorijschool "Correct" Maastricht
0.5 kmAutorijschool H. Gorissen Maastricht
0.6 kmJan R. Rij-Instructie Maastricht
0.6 kmVerkeersschool Creemers/Belfort Maastricht
0.7 kmAutorijschool Herman Walthie Maastricht

Alle rijscholen in: Maastricht, Mheer, Eindhoven, Cadier en Keer